Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS2 - Zkušenosti uživatelů
C + MMS2
Ahoj všem,
tak jsem 3. den na céčkové pauzičce (asi 15g denně), přičemž na večer baštím 1 kapsli MMS2. Večer to vypadá následovně:
19:00 večeře + vitamíny + aminy + C (2g) + žlučníkový elixír
20:30 C 2g (poslední ten den)
20:45 7 tablet Magnesii lactii
22:45 tableta MMS2 už v pelíšku, na játrech elektrickou dečku.
S pitím problémy nemám, ani pak nemusím běžet na malou. Zkušenost je ta, že se ráno probudím a šilhám hlady To se mi za posledních 365 dnů nestalo, spíš jsem měla nauseu. Opravdu supr pocit z hladu Asi půl hoďky po snídani řidší stolice, předevčírem dokonce zelená Takže to bezva funguje u mě bez potíží.......a to jsem skrzevá játra echt citlivka
tak jsem 3. den na céčkové pauzičce (asi 15g denně), přičemž na večer baštím 1 kapsli MMS2. Večer to vypadá následovně:
19:00 večeře + vitamíny + aminy + C (2g) + žlučníkový elixír
20:30 C 2g (poslední ten den)
20:45 7 tablet Magnesii lactii
22:45 tableta MMS2 už v pelíšku, na játrech elektrickou dečku.
S pitím problémy nemám, ani pak nemusím běžet na malou. Zkušenost je ta, že se ráno probudím a šilhám hlady To se mi za posledních 365 dnů nestalo, spíš jsem měla nauseu. Opravdu supr pocit z hladu Asi půl hoďky po snídani řidší stolice, předevčírem dokonce zelená Takže to bezva funguje u mě bez potíží.......a to jsem skrzevá játra echt citlivka
.
už mám objednano a zaplaceno z blešáku Mms2 a jiné věcičky a podívala jsem se na na nabídku od Pala http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251 a vychází to u něj levněji za úplně to samé. tak jedině příště
isabel
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
isabel
Myslím, že jsme sem "vpluly" jako nové téměř současně, proto se ptám - Na kolika kapičkách už jsi?? Já zůstávám na 10x denně (po hodině) 3 kapky. Je to ale hrůza, protože se bojím odejít z bytu.. hoďka uteče jak voda a v kdybych byla někde v krámě.. No dělá mi to starost, že je to celé problém.
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Re: isabel
Pokud neuvazujes i o MMS2 tak na "kapicky" ma MMS1 sve vlastni vlakno(a) jak uz vis...SVĚTLUŠKA píše:...Na kolika kapičkách už jsi??...
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Pro muflon
Ano, ano, to víš že potřebuji brát MMS2! Ale od kdy po používání 1? Myslíš že hned od začátku? Děkuji ti.
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Re: Pro muflon
Neni dulezite co si myslim ja, tak se mne na to neptej.SVĚTLUŠKA píše:...brát MMS2...Ale od kdy po používání 1? Myslíš že hned od začátku?
Ale co ti mohu rict co jsem vycetl z knihy a tohoto fora :
Nekteri berou jenom MMS2 a prestali brat MMS1(treba prechodne... ). Co ti nakonec zabere na tva trapeni a nemoci, a jak to budes snaset, to zjistis stejne jedine sama(nikdo to za tebe nerozhodne a nezjisti... ). Zacali treba rovnou s MMS2, nebo kombinuji MMS1 s MMS2, ale jako u MMS1-zacali opatrne (max.1/4 kapsle velikosti"0", kdyz bez vetsich potizi tak postupne 1/2,3/4,cela....1xdenne nejdriv, nebo dokonce nekdo 1x tydne...). Hlavni je ze nezapomneli na piti v mnozstvi uvedenem v mnoha prispevcich, jak je uvedeno v knize Humbla:Zasady pouzivani MMS).
Obecne se vnitrni uzivani nedoporucuje na obalu...stejne jako MMS1, takze kdo to zkousi mel by to zkouset na sobe a ne na nekom jinem(i kdyby to byl blizky clovek ktery nema podle klasicke mediciny jiz jinou sanci nez zlouset takoveto alternativni postupy....to rikam spise kvuli ostatnim nez kvuli tobe...).
Kdokoli z tohota fora by SI MEL HODNE ROZMYSLET ZDA DOPORUCIT to co zkousi sam na sobe, muze se pouze podelit s druhymi o sve trapeni, strachy, odvahu a zkusenosti....(ani Humble MMS2 a MMS3 nedoporucuje-rika pouze, ze by to melo fungovat a zkusenost ze na nem a na tech kteri to jako on zkusili, to funguje....).
Ono radit druhym na dalku je osemetna vec(o tom vi sve i Jarda Zajicek-viz prispevek z 4.5.2010 11:27:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5&start=15
Naposledy upravil(a) muflon dne pon 17 kvě 2010 21:38, celkem upraveno 1 x.
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Pro muflon
Zase jsi mi to "naservíroval" a máš rozhodně pravdu od A-Z.
Děkuji ti za odpověď muflonku.
Děkuji ti za odpověď muflonku.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Pro muflon
Ahojte
vidím, že máte plodnú debatu, potrebovala by som pomoc, teda, skôr radu, ak sa dá, čo najskôr, mám kúru mms2 a mms1, mms2 mám v tobolkách, no a sa mi vysypala dnes, pred pol hodinou, a ja som si podvedome ten vysypaný ostatok šupla do pusy a zapila, a potom som sa zľakla, či mi to nemôže nič spôsobiť, keď to nebolo v tobolke, mala som tobolku plnú, a asi polka sa vysypala, čiže polku som zjedla v tobolke a to rosypané som len tak bez tobolky, že či mi to nemôže poškodiť tráviacu trubicu, alebo čo, lebo teda nechutné to bolo, a zapila som to, no a potom som si to uvedomila, a preľakla sa, tak ak by sa dalo, radu veľmi ocením, či sa nemusím obávať, alebo by to mohlo niečo spôsobiť, ďakujem pekne za pomoc
vidím, že máte plodnú debatu, potrebovala by som pomoc, teda, skôr radu, ak sa dá, čo najskôr, mám kúru mms2 a mms1, mms2 mám v tobolkách, no a sa mi vysypala dnes, pred pol hodinou, a ja som si podvedome ten vysypaný ostatok šupla do pusy a zapila, a potom som sa zľakla, či mi to nemôže nič spôsobiť, keď to nebolo v tobolke, mala som tobolku plnú, a asi polka sa vysypala, čiže polku som zjedla v tobolke a to rosypané som len tak bez tobolky, že či mi to nemôže poškodiť tráviacu trubicu, alebo čo, lebo teda nechutné to bolo, a zapila som to, no a potom som si to uvedomila, a preľakla sa, tak ak by sa dalo, radu veľmi ocením, či sa nemusím obávať, alebo by to mohlo niečo spôsobiť, ďakujem pekne za pomoc
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
lajos a MO
Jejda, mně se stalo a jak!! Musela jsem udělat přestávku, z které jsem se dostávala pár dnů ale dnes jsem opět srdnatě odstarovala MMS1 znovu s tím, že večer vezmu MMS2.. A jak jsem tu dočetla, mám při tom mít teplo na játra s dečkou, tak snad se to zvládne. Děkuji za podporu, jste tu všichni moc hodní.
-
- Zasloužilý člen
Re: lajos a MO
dík svetluška, za podporu zdá sa mi, že by to mohlo byť dobré, mms1 som užívala včera ďalej, mms2 som večer vynechala, zatiaľ som na mms1 4 kvapky - 10 hoodín denne a mms2 trikrát denne, uvidíme, kam to dotiahnem taktiež som si akosi podvedome dala vankúš večer na brucho, keď som išla spať ani som nevedela, že to pomáha aj na toto, mne to pomáha, keď ma pobolieva brucho drž sa
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Re: lajos a MO
4 kapky/10 hodin + 3x MMS2 je super! Jsem ráda, že to dobře snášíš. Také se drž, ať jsi brzy zdravá jako rybička. Držím palce.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
mms2 a "slintání"
Ahoj!
Také jsem asi před 14 dny začal s mms1 kvuli bolestem pravého a občas i levého boku a zad,trávicím problémům a trvale špatné náladě a v úterý přidal i mms2 a dnes se mi stala fakt zvláštní věc:Hodinu a půl po obědě jsem si vzal tabletu mms2 po chvilce,kdy už se asi rozpustila jsem začal mít trochu řidší sliny,najednou přišel náběh na zvracení tak letim do koupelny a čekám v předklonu jestli to ustojim nebo to pujde ven a najednou mi začaly z pusy vycházet sliny jak z kohoutku.Normálně jsem stál u umyvadla a z pusy tekly sliny a nedaly se zastavit.Vzal sem rychle pulitr a pochytal je a na konci to bylo čtvrt litru slin vyloučených během cca 2 minut.Pak se stav ustálil s vyjímkou mírné úzkosti z toho jestli ještě nepřijde něco jiného.
Nevíte co to mohlo být?Stalo se vám to taky někdy?Jsem zvědav co mě čeká zítra
jinak ten den jsem měl ráno 10 kapek mms1 a za chvíli si jdu dát opět 10 kapek před spaním.
Také jsem asi před 14 dny začal s mms1 kvuli bolestem pravého a občas i levého boku a zad,trávicím problémům a trvale špatné náladě a v úterý přidal i mms2 a dnes se mi stala fakt zvláštní věc:Hodinu a půl po obědě jsem si vzal tabletu mms2 po chvilce,kdy už se asi rozpustila jsem začal mít trochu řidší sliny,najednou přišel náběh na zvracení tak letim do koupelny a čekám v předklonu jestli to ustojim nebo to pujde ven a najednou mi začaly z pusy vycházet sliny jak z kohoutku.Normálně jsem stál u umyvadla a z pusy tekly sliny a nedaly se zastavit.Vzal sem rychle pulitr a pochytal je a na konci to bylo čtvrt litru slin vyloučených během cca 2 minut.Pak se stav ustálil s vyjímkou mírné úzkosti z toho jestli ještě nepřijde něco jiného.
Nevíte co to mohlo být?Stalo se vám to taky někdy?Jsem zvědav co mě čeká zítra
jinak ten den jsem měl ráno 10 kapek mms1 a za chvíli si jdu dát opět 10 kapek před spaním.
-
- Zasloužilý člen
Pre akvaristu
ahoj stalo sa mi to, ale buď v menšej intenzite, alebo som si to tak nebrala, neviem, ale všimla som si to tiež, na začiatku s mms2, tak si nemyslím, že je to niečo zvláštne, a mms1 je účinnejšie v menších dávkach viackrát za deň, ale to asi vieš keď sa ti niečo nebude zdať, napíš, hoci každý sme individuálni, ale je tu dosť ľudí, čo ťa podporí, alebo poradí