Můžeš mi zjednodušeně napsat, na co se podle Tebe používá C vitamín?muflon píše:O tom ze vitamin C je zbytecny a ze sledovat pH je zbytecny zatim presvedcen nejsem.
Právě o těch kyselinách se píše v odkazu nad Tvým předchozím příspěvkem (v přiloženém souboru DOC). Řekl bych, že jsi to nečetl.muflon píše:O potravinach se nebudem prit kdyz jsem uvedl ve vlakne o potravinach ze je to stejne nutne vysledovat co komu dela dobre a co ne...
Nikdo nejsme dokonalí. Jeden ví to a ten zas tohle. Často někomu nestačí ani třicet let na to, aby dosáhl znalostí jako některý jedinec za měsíc (viz zabetonovaní doktoři).muflon píše:Mas Palo jiste mnoho experimentalnich zkusenosti, presto myslim ze zatim vice vylecenych lidi s komplexnim nadhledem na celkovou zivotospravu ma lecitel Jaroslav Zajicek ze zdravi-az.cz s desetiletymi zkusenostmi s lecenim take tezkych pacientu s rakovinou apod.....ale mozna ze casem dostanes Nobelovku za nejaky vynalez...
Zkus si přečíst ten dokument od Merlina. Píše se tam právě o těch kyselinách, ze kterých máš takovou panickou hrůzu.muflon píše:Skutecne je mozne ze podobne jako stravovani podle krevnich skupin a podobne smery, i sledovani pH jednou bude jen zanikla modni vlna...ale nemyslim si to.
Samozřejmě, že ph hraje roli. Regulace kyselosti je záplatování, to není řešení problému.muflon píše:Stejne jako ty mas nejake vysledky u sebe nebo nekterych lidi, vychazi Jarda Zajicek z mnoha praxi overenych zkusenosti a mnoha vylecenych lidi (kde pH mimochodem podle nej hraje jednu z hlavnich roli, HCL ani MMS se nebrani, pouziva je, ovsem pokud vim nikoli trvale ale kdyz je potreba.
Samozřejmě, že HCl není všelék. Kdyby byl, nepotřebovali bysme MMS, Entizol, Praziquantel, Albendazol a třeba ani ten hřebíček. Ale ABSOLUTNĚ stačí tato kombinace "léků" a jsi schopen zlikvidovat naprosto jakoukoliv nemoc.muflon píše:Tve nadseni pro HCL chapu, taky ho uzivam, presto to podobne jako MMS neni vselek na vse....proste clovek misto aby zmenil sve navyky, je ochotnejsi porad do sebe radeji cpat nejake pripravky...(musi to jit ruku v ruce, je mozne ze neustale dodavani MMS nebo HCL a jinych veci, casem jiz nebude mit takovy efekt jako na zacatku a oslabi vlastni snahu tela a to zpohodlni....)
Né, že se brzy staneme - ale Ty navrhuješ "léčit" příznak. Příznak je kyselost organizmu. Přečti si ten odkaz.muflon píše:Jinak se brzy staneme podobni nekterym doktorum kteri misto priciny leci nasledky....Ano i jim se obcas podari zahnat kasel, teplotu (....parazita....ale co dale?? Nelze jen tak donutit cloveka aby zmenil svuj zpusob zivota ktery ho privedl k nemoci...nasledkem je ze jestlize jednu nemoc zazenem vyrazi zase v jine podobe jinde.
Závěrem... Vůbec k řešení zdraví jsem se dostal díky svému hypochondrizmu. Měl jsem snahu řešit své zdraví jakýmkoliv způsobem a díky tomu jsem pochopil hromadu věcí. Kdo netrpěl dlouhodobě pálením žáhy už od 12 let, tak toho moc nepochopí. Teď mám trávení jako když mi bylo 10 a to jen díky Betainům HCl. Měl jsem tedy 20 let na to, abych pochopil, které potraviny spotřebovávají HCl a které míň...