Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
StepanPepan
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Magnet Motor

Příspěvek od StepanPepan »

Zenko.Idane píše:Podle tohodle to vypadá že se to už někomu povedlo?
Tak to musím dát i sem, je mi líto. Už jsem to tady dával asi třikrát na různá místa.

Problémy:

1) Ventilátor potřebuje k provozu a k vytvoření působivého proudu vzduchu překvapivě málo energie. Ten ventilátor, co tam měli, mohl mít příkon třeba i jen 30W. Takový veliký motor a tak směšný výkon? To se pan vynálezce tedy moc nevytáhnul. Využitelný výkon 3kW by vyžadovat STO těchto motorů, kdyby byly všechny vedle sebe, byla by to řada asi padesát metrů dlouhá. Padesátimetrová řada k pohonu jediné pračky?! Fíha.

2) Ventilátor při provozu způsobil takový hluk, který mohl snadno překrýt zvuk například stlačeného vzduchu, pokud byl motor poháněný tak (to se mi moc nezdá)

3) Bystrému očku divákovu jistě neuniklo, že motor nebyl rozebraný celý ale zůstala tam nerozebraná čtvrtina, jsou na ní pořád připevněné ty kovové pásky, kterými byl motor při provozu obalen. Baterka, elektronika a cívky by se tam krásně vešly. Do kompletního rozebrání měl ten motor hodně daleko.

4) Teoreticky by se energie do motoru mohla dodávat externím zdrojem pomocí elektromagnetického vlnění, ty zajímavé pásky na tom motoru třeba mohla být anténa.

5) Nikde nevidím monitorování otáček. Asi by se jim velice těžko vysvětlovalo postupné pomalé snižování otáček, jak se jim vybíjí baterka.

6) Motor nikomu do ruky nedali. Stojí u něj a podávají lidem okolo jednotlivé části. Nerozebranou část mají přivrácenou k sobě, aby si jí pokud možno nikdo nevšiml. Kdyby si toho někdo všiml, tak by se určitě začali vymlouvat, že rozebrání té části je moc složité a časově náročné, že už za hodinu potřebují odjet a podobně.

Dodatek:

Pohánění stlačeným vzduchem se mi neví nepravděpodobné, nejpravděpodobnější je baterie.

7) Pan vynálezce by měl vysvětlit, k čemu v motoru, který by měl pracovat přímým převodem magnetické síly na mechanickou, potřebuje dráty. Plandají se mu tam na obou stranách.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Další omezení anonymů

Příspěvek od Akord »

Peter píše:Toto je poslední můj příspěvek. A je to jen vaše.
Mrzí me, že si to vysvetluješ takhle a ani Tvému prístupu príliš nerozumím. Používáme zámky a klíče u každého domu jako základní prekážku proti zlodejum a základní moment rozhodnutí pri označení nekoho za zlodeje, když se pokusí prelomit bariéru. Já klíče nepropaguju, protože nepotrebuju krást, beru je však prinejmenším jako nutné omezení, podobne jako prehlídka na letišti, prezenčka na vrátnici a podobne. Podívej, kolik problému zde nadelali anonymové a o kolik času okradli me a jiných, absolutne mimo technickou debatu. Je však pravda, že by to moderátori zvládli, kdyby chteli. Celkove vidím nejvetší problém v jednostranném prístupu moderátoru k názorum v diskusi a nedodržování základních prístupu v diskusi, prinejmenším jako logika a etika. Moderátori mají v první rade odpovednost na tom, proč diskuse vypadá jak vypadá.
Pokud by sis to nerozmyslel, tak Ti dekuju za diskusi, Tvuj prístup a podporu(prípadne mi nech aktuální mail). Já také váhám, nakolik je má účast tady a hlavne komu prospešná.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

jednostranný komentár

Příspěvek od Akord »

Iv píše: ti co se chtějí bavit na tkzv. vědecké úrovni, na to mají vědecká fora.
To bych mohl také napsat, že ti, co se chtejí bavit na astrologické úrovni mají na to astrologické místa.
Neznám z fóra nikoho, kdo by se tu chtel bavit na vedecké úrovni. Vedecké príspevky tu nikde nevidím, spíše naopak. Nenapsal jsem tady nic vedecky, píšu populárne o vecech, které jsem si prakticky overil. Presto jsme já a ti, co píšou podobne označováni za suché vedce, co tu nemají co pohledávat. Co je vedecké a co populární nemá určovat jednotlivec, nebo úzká skupina lidí, jde o spor s podstatou pojmu.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

jednostranný komentář

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Iv píše:
P.S. Pro Akorda níže: Vidíte, to není špatný nápad s Astrologií, ta taky není "vědecká" a dala by se třeba i využít, období zvyšujících se autonehod, vražd, počasí a mnoho jiného, vše úzce souvisí i ženský menzes atd..
Zcela pavědecky mohu prohlásit, že dokážu odhadnout u člověka jeho astrologické znamení asi tak 2-3 z 10 podle pár fotek. Až to dokáže někdo vědeckou metodou, dám mu pišingr. :laugh:

Ahoj, Slávek

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
StepanPepan
Zasloužilý člen

Re: MM

rewers6 píše:A tu je ďalší manik so svojim generatorom :-)
Svatá prostoto! Další "generátor", který je před spuštěním nutné strčit do zásuvky... Lidská blbost je věčná a nezměrná. :(

2011-02-04 Edit: a.b

rewers6
Nový člen

Pre Pepka

Příspěvek od rewers6 »

Pepko Ty lidska blbosti a ako chces ten system roztocit rukou na take vysoke pracovne otacky Ty si iny macher potom mozes prist aj rukou turbinu startovat roztacat Vase lidska blbosti :-) :-) :-) :-)

StepanPepan
Zasloužilý člen

Re: Pre Pepka

rewers6 píše:.... ako chces ten system roztocit rukou na take vysoke pracovne otacky...
Aha, on to opravdu potom ze zásuvky vytáhnul...

Je tady ale velký problém, že generátoru nepoklesly otáčky při zapnutí zátěže. Z toho se dá vyvodit jediný logický závěr - generátor je schopný nekonečně vysokého výkonu. To je zjevně závěr nesmyslný. Jedná se opět o podvod.

Autor opravdu neudělal moc, aby dokázal, že to není připojené - žárovky jsou připevněné na stole, drát krásně může vést přes stůl. Má to nehybně postavené na zemi. Mohl všechno dát na pohyblivý vozík. Bylo by to také pohodlné a praktické. Neudělal to. Pročpak asi?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

StepanPepan píše: Je tady ale velký problém, že generátoru nepoklesly otáčky při zapnutí zátěže. Z toho se dá vyvodit jediný logický závěr - generátor je schopný nekonečně vysokého výkonu. To je zjevně závěr nesmyslný. Jedná se opět o podvod.
Nevíš o čem mluvíš. Pokud se jenom zbavil Lenze, což lze dost snadno udělat, žádný nekonečný výkon se nekoná, protože je to pořád limitované induktancí a reaktancí atd. Akorát, že to nezatěžuje motor víc než třením atd.
StepanPepan píše: Autor opravdu neudělal moc, aby dokázal, že to není připojené - žárovky jsou připevněné na stole, drát krásně může vést přes stůl. Má to nehybně postavené na zemi. Mohl všechno dát na pohyblivý vozík. Bylo by to také pohodlné a praktické. Neudělal to. Pročpak asi?
Stará známá věc: Podle sebe soudím tebe. Poctivej se nechá napálit, protože ke každému přistupuje z pohledu své filosofie. Když je navíc optimista, pálí se celý život, no a podvodník nevěří nikomu ani pozdrav, ani sobě. Tesař id'a po vsi kouká co je kde křivý, nenažranec co u koho voní k zblajznutí a zloděj co kde šlohnout. Jasná profesionální zátěž.

Máš to život Stepane. Ciao, Slávek.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: MM

Příspěvek od aNONym »

StepanPepan píše:
rewers6 píše:A tu je ďalší manik so svojim generatorom :-)
Svatá prostoto! Další "generátor", který je před spuštěním nutné strčit do zásuvky... Lidská blbost je věčná a nezměrná. :(
Ano, mnohem lepší jsou ty, co se roztáčejí samy od sebe. :evil: Non

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
StepanPepan
Zasloužilý člen

Slavek Krepelka píše:Nevíš o čem mluvíš. Pokud se jenom zbavil Lenze, což lze dost snadno udělat, žádný nekonečný výkon se nekoná, protože je to pořád limitované induktancí a reaktancí atd. Akorát, že to nezatěžuje motor víc než třením atd.
Bohužel, nevíš to ty. Pokud má generátor nepřipojený na zátěž určité otáčky, musejí po připojení zátěže NUTNĚ poklesnout. Pokud neklesnou otáčky, je stav generátoru před a po připojení zátěže totožný, generátor tedy je schopný generovat práci bez toho, aby se sám změnil. Je tedy schopný generovat nekonečně velký výkon, a pan vynálezce by jeho generátorem mohl napájet celé USA nebo svět. To asi tak nebude, že? Logika je neúprosná.
Slavek Krepelka píše:Stará známá věc: Podle sebe soudím tebe. Poctivej se nechá napálit, protože ke každému přistupuje z pohledu své filosofie. Když je navíc optimista, pálí se celý život, no a podvodník nevěří nikomu ani pozdrav, ani sobě. Tesař id'a po vsi kouká co je kde křivý, nenažranec co u koho voní k zblajznutí a zloděj co kde šlohnout. Jasná profesionální zátěž.
Máš to život Stepane. Ciao, Slávek.
...

2011-02-04 Edit: Porušena pravidla fóra. Smazáno. a.b

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

StepanPepan píše: Bohužel, nevíš to ty. Pokud má generátor nepřipojený na zátěž určité otáčky, musejí po připojení zátěže NUTNĚ poklesnout. Logika je neúprosná.
Blbost. "Logika je neúprosná" pokud je založena na standartních generátorech. Ani nejde o logiku, ale o dosavadní zkušenost s dosavadními konstrukcemi. S logikou to nemá nic společného. Limitace tohoto zařízení je v kapacitě generátoru produkovat proud a v kapacitě motoru se točit jenom svými maximálními otáčkami bez zátěže. Podle tvé logiky by se nezatížený motor musel roztočit do nekonečných otáček, mimo jiné.
StepanPepan píše:Tipuju, že ne. ...... Na další osobně laděné odpovědi nereaguji.
Typuješ naprosto správně. Neudělal jsem Ti nic, co Ty jsi neudělal dotyčnému, který se dost vynasnažil a kterého jsi jako podvodníka komentoval, aniž bys měl tušení, o co jde. Takže víš, jak to chutná, když se ocitneš na příjmu. možná Ti něco dojde.

Ciao, Slávek.

StepanPepan
Zasloužilý člen

Re: mm

rewers6 píše:Raz som im pisal maila ze ako to funguje a nech daju schemu ..Tak mi po tyzdni odpisali ze za 200 dollarov . Sranda nie :-)
To je právě ono. Proto to dělají. Snaží se z lidí vylákat peníze. A dělají to velice šikovným způsobem - neurčité formulace, při prodeji plánů tam určitě nemají žádné jasné údaje, nebo používají věty typu, že zařízení MŮŽE dosáhnout výkonu až ... W atd, nebo prodej proběhne bez jakýchkoli údajů a informací. Prostě bezostyšně těží z lidské blbosti a neinformovanosti a kradou. Je to chamraď. Nevzdělaných lidí je hodně a svět je velký. Můžou si bez práce přijít na docela dost peněz. Jenom ten Brady byl takový blb, že se nechal chytit a zavřít.
Slavek Krepelka píše:Blbost. "Logika je neúprosná" pokud je založena na standartních generátorech. Ani nejde o logiku, ale o dosavadní zkušenost s dosavadními konstrukcemi. S logikou to nemá nic společného. Limitace tohoto zařízení je v kapacitě generátoru produkovat proud a v kapacitě motoru se točit jenom svými maximálními otáčkami bez zátěže. Podle tvé logiky by se nezatížený motor musel roztočit do nekonečných otáček, mimo jiné.
Ale vůbec ne. Nezapomeň, že jsem uvažoval o generátoru, který má nezatížený určité otáčky a po připojení zátěže tyto otáčky nepoklesnou. O ničem jiném jsem se tady nebavil. Něco takového prostě NEJDE.

Světla i motor musel mít oboje připojené na síť skrytým kabelem. Docela by mě zajímalo, jestli si ty spínače aspoň zadrátoval tak, aby se mu omylem nemohlo podařit pustit jenom žárovky bez spuštěného motoru. Podle toho, jak při přepínání přemýšlel, asi ne...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: mm

StepanPepan píše: Ale vůbec ne. Nezapomeň, že jsem uvažoval o generátoru, který má nezatížený určité otáčky a po připojení zátěže tyto otáčky nepoklesnou. O ničem jiném jsem se tady nebavil. Něco takového prostě NEJDE.
Ono nejde nic, dokud to někdo neudělá. Takhle už toho v historii nešlo a vždycky spousta Pepanů ŘVALA že to NEJDE, ba i dělala vše možné, ba i ukrutné, aby to nešlo, protože jim z toho nejdění šly příjmy i jiné hmotné a prestižní výhody nad všeobecnou populací. Ani mi nestojíš za to ti pár těch příkladů jmenovat, určitě jich spoustu znáš i sám, stejně jako většina sečtělých lidí jich zná víc než dost. Tohle je pořád dokola. TO PROSTĚ NEJDE!!!.

To prostě jde, takový generátor, pokud si člověk trochu popřemýšlí o tom, za jakých podmínek se uplatňuje Lenzův Zákon a jak ho ojebat změnami podmínek. Poté si také mnoho lidí uvědomí jak jsou ojebávaní sdružením blahorodí, jejich výsostí, velectěných a vůbec různě sebeotitulovaných prasat, se kterými se vezou hromady pavědů a biřiců přesvědčujících davy o nemožnostech, a to mnohdy velmi nevybíravě. Ono totiž, Pepane, dokázat, že něco nejde, nelze. To je, oháníme-li se logikou, nemožné. Lze jenom dokázat, co jde, a toho je neporovnatelně víc, než toho co nejde. Jde o otázku potřeby.

Kdo něco dát dohromady potřebuje a chce, má šanci se tam s dostatečnými znalostmi a někdy klikou, někdy intuici, někdy dlouhým snažením a většinou jejich kombinací, eventuelně dostat.

Kdo něco nepotřebuje, potřebuje toho potřebného zarazit, což je samozřejmě poněkud snažší a nevyžaduje to moc filipa, stačí na to propaganda a popřípadě násilí.

Pokud jsi se v tom někde našel, neviň z toho mne, není a nebyla to moje volba.

Ahoj, Slávek.

hapalainen
Starší člen

Ono se řekne ojebat

Příspěvek od hapalainen »

za jakých podmínek se uplatňuje Lenzův Zákon a jak ho ojebat změnami podmínek.
Ale přijít na to jak. A ti, co na to přijdou se nepochlubí a vo tom to je.

Hlavní je vyhrát zápas
StepanPepan
Zasloužilý člen

Re: Ono se řekne ojebat

hapalainen píše:
za jakých podmínek se uplatňuje Lenzův Zákon a jak ho ojebat změnami podmínek.
Ale přijít na to jak. A ti, co na to přijdou se nepochlubí a vo tom to je.
Věřit, že se podaří rozbít a popřít Maxwellovy zákony elektromagnetizmu, vyžaduje notnou dávku sebevědomí, nebo šílenství.

2011-02-04 Edit: Proč je hned rozbíjet.. Ach jo, už opravdu trpím... a.b

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“