jarda ovčák píše:Deane.....komu není shůry dáno, v apatyce nekoupíš.
Myslím, že bude nějakej čásek trvat, než pochopíš, o čem je řeč.
Píšeš jak dlouho mamka žila, ale nepíšeš, jestli žila šťastná, veselá, jestli jí byly její blízcí oporou a jestli byly všechny její tužby naplněny. To, jestli jedla co jedla a pila co pila je sice fajn, ale není to samospásné, stejně jako tvoje zázračná kačice z lídlu, o které to rozhodně není
Ach Jarda,
Vidím že to Ty si nič nepochopil.
Ano, moja mamka bola až nadmieru veselá. Bola šťastná a žila v nádeji. Ani pred smrťou sa nijako nesužovala, bola veriaca a verila vo vzkriesenie.
Moja kačica je z Teska, nie z Lídlu.
Len som tak z úsmevom čítal tie príspevky o škodlivosti všetkého možného a o zdravom jedle. Ja už tiež mám vlasy šedivé, tiež som už kde-čo v živote skúsil a prežil. Ja sa tiež snažím jesť zdravo. No a myslíš že sa zdravo môžeš stravovať? Prd. Môžeš iba voliť medzi zlom a menším zlom. Aj Tvoja koza dýcha to svinstvo, žerie trávu na ktorú prší svinstvo, aj ten kotvičník čo užívame je zalievaný špinavým dažďom, takže všetko je kontaminované. Alebo myslíš že keď ľudia kŕmili kedysi husi v chovánku a 2x denne im natlačili do gágora varenú kukuricu, že to bolo zdravé? Vôbec nie. Videl si už také zatvorené husi, ako sa tam jedovali? To určite nebolo zdravé. Vieš koľko olova je u nás ešte všade v pôde obsiahnuté? Myslíš že Bio je skutočne bio? Figu borovú. Preto sa iba usmejem nad príspevkom o škodlivosti mrazničky. Ani mikrovlnka nebude tak škodlivá ako sú tie suroviny ktoré prinesieme do kuchyne, hoci z bio-záhrady.
Ak si ja raz za 10 rokov kúpim kačicu z Teska, vlastne som kúpil dve, myslíš že je to až taký hriech proti zdraviu?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A vieš si vôbec predstaviť aká je to lahoda, keď ju zapijem dobrým červeným z Tokajskej oblasti? Mňam.
Môj predošlý príspevok pochop v zmysle "černoch vykonal službu a odišiel" alebo "aby reč nestála"
Často sú tie rady o škodlivosti niečoho zakončené: "Preto nakupujte u nás"
Ach Jardo milý, už sa na mňa nehnevaj že občas trocha zarypnem. To ja občas rád.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.