Mo píše:CHEMO - ak ste sa presvedčili na vlastnej koži, alebo vlastnou skúsenosťou, že NEPOMÁHA, prečo na ňu ďalej chodíte???
je to vlastne vaša vec, ale keby zistíte, že niečo z alternatívnych vecí nefunguje, budete zato vyhadzovať peniaze???
ja len tak, myslím to dobre, aby ste sa nezničili, teda aby vás nezničili, alebo vášho muža, ale je to len na ňom a vašom presvedčení, to je jediná rada pre ľudí, ktorí sú na chemo, lebo stále viac všade čítam, že keď človeka zničí chemo, ani alternatíva mu nepomôže, tak preto, ale každý má na výber
Je to přesně tak, jak píšete, je to na rozhodnutí každého člověka. Vzhledem k tomu, že jsem laik, nejsem lékař ani léčitel, o MMS vím jen pár týdnů, je těžké se v problému orientovat. Jediný, komu na 100% věřím je onen lékař, který mi o MMS řekl. Zastává alternativní metody léčby a pokud je možno vyléčit člověka takto, tak se lékům vyhýbá. Co se týče chemoterapie, nezvrhuje ji, ale určitě doporučuje Mumio Asil. A fakt je ten, že manželovi po chemo není špatně, krevní hodnoty rychle opět stoupají, imunitu má naprosto v pohodě (za rok chytil jednou rýmu a to se denně pohybuje mezi lidma a máme doma malé dítě). To spíš odmítá v našem případě ozařování - oblast v těsné blízkosti míchy, kde hrozí při opakovaném záření poškození nervových vláken a ochrnutí. Takže po zvážení všech pro a proti mám názor asi takový: je mi jedno, co manžela vyléčí, jestli jedno nebo druhé nebo všechno dohromady, proto nebudu odmítat jakoukoliv metodu, kterou jeho organismus dobře přijímá a která má za cíl likvidaci toho "hajzla", kterého má uvnitř.