Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky(potřebuji vědět.....)
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
prispôsobenie auta na bioetanol
niekde na fóre som čítal o českej firme, ktorá prispôsobuje autá na bioetanol. Používa ku tomu špeciálne sviečky asi za 2000 korún. Ide mi o tieto špeciálne sviečky. Neviete, kde by som našiel adresu?
Dík,
sano
Dík,
sano
Nemôžeme robiť veľké veci. Môžeme robiť iba malé veci s veľkou láskou. Matka Tereza
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: prispôsobenie auta na bioetanol
...zkus PAL Jiskra Tábor....jmenují se asi jinak, ale svíčky stále vyrábí..../ od doby co mám dizl je nepotřebuji... /sanov píše:niekde na fóre som čítal o českej firme, ktorá prispôsobuje autá na bioetanol. Používa ku tomu špeciálne sviečky asi za 2000 korún. Ide mi o tieto špeciálne sviečky. Neviete, kde by som našiel adresu?
Dík,
sano
vyrábějí také různou žáruvzdornou keramiku m11 psal jsem tady o tom, když NOVAK předváděl na setkání spalování železa.... / nemám čas to hledat / m11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
potřebuju zasejc...
Nevyznáte se někdo v mobilních telefonech???
Potřebuju odolnej tydlifon, kterej je odolnej, má černobílej displej, velký písmenka a nemá krom sms žádný jiný funkce?? Může bejt plechovej a klidně ruskej,nebo mongolskej zcela nemoderní....
Nemáte někdo ponětí???Třeba něco pro adrenalinovýho důchodce sportovce potápěče, nebo tak cosi.....
Nemusí bejt nejlevnější, hlavně odolnej a jednoduchej......
K tomu poslednímu byl návod na použití jak Temno od Jiráska.
A odolnej až tak moc nebyl..
Potřebuju odolnej tydlifon, kterej je odolnej, má černobílej displej, velký písmenka a nemá krom sms žádný jiný funkce?? Může bejt plechovej a klidně ruskej,nebo mongolskej zcela nemoderní....
Nemáte někdo ponětí???Třeba něco pro adrenalinovýho důchodce sportovce potápěče, nebo tak cosi.....
Nemusí bejt nejlevnější, hlavně odolnej a jednoduchej......
K tomu poslednímu byl návod na použití jak Temno od Jiráska.
A odolnej až tak moc nebyl..
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: potřebuju zasejc...
Pro seniory je specielně:jarda ovčák píše:... odolnej tydlifon, kterej je odolnej, má černobílej displej, velký písmenka a nemá krom sms žádný jiný funkce?? ..
http://www.aligator.cz/
plechovej není, ale je docela blbuvzdorný, zvládla ho totiž i moje tchýně
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
mno
nááádhera, ten je klááásnej, enem ešli vydrží v kýbli vody, nebo prach od flexy,a tak... taky občas blátíčko, sníh, pes....
-
- Zasloužilý člen
- poota
- Zasloužilý člen
Re: jo,
Dáváš jim to za trest a nebo za odměnu?jarda ovčák píše:a pád z druhýho patra, mám dvě smráďata, co tomu dají čočku....
Mě by připadalo poměrně normální jim nedávat něco, na co svojí inteligencí očividně nestačí.
Zdravím - poota
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nemáš na volání, ale na zátěžový testy, zkus něco jako "outdoor" nebo "military"jarda ovčák píše:a pád z druhýho patra, mám dvě smráďata, co tomu dají čočku....
jaká je dostupnost netuším, ale minimálně u druhýho případu bych tipoval na slušnou blbuvzdornost....
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Jardy
Hele Jardo,
nedělej si srandu ze kmetů, taky se tam dostaneš!!!!!!!!!!!!!!
Lacinej a vzdornej a hlavně s velkým display a tlačítkama je Motorola F3, myslím že do 900.-Kč a když spadne do kýbla, není co řešit, základní funkce, volání, SMS, toť vše, pak koupíš zase nový a nedělej ze !starých" vole, pak bych toho vola, musel udělat z Tebe a to dovedu....... Važ si svého okolí ve kterém žiješ a je jedno, jestli starej nebo mladej, mohlo by se Ti to vymknout .........třeba v podobě Rímanů
Iv
nedělej si srandu ze kmetů, taky se tam dostaneš!!!!!!!!!!!!!!
Lacinej a vzdornej a hlavně s velkým display a tlačítkama je Motorola F3, myslím že do 900.-Kč a když spadne do kýbla, není co řešit, základní funkce, volání, SMS, toť vše, pak koupíš zase nový a nedělej ze !starých" vole, pak bych toho vola, musel udělat z Tebe a to dovedu....... Važ si svého okolí ve kterém žiješ a je jedno, jestli starej nebo mladej, mohlo by se Ti to vymknout .........třeba v podobě Rímanů
Iv
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- poota
- Zasloužilý člen
Re: Pro Jardy
Teda řeknu jim, Iv, voni mi připadaj takovej ňákej trochu moc žlučovitej - až mám starost, aby se jim to nevyrazilo někde na zdraví
Nebo si už snad nepamatujou, jaký to bylo nádherný bejt mladej, blbej a plnej síly?
Zdravím - poota
Nebo si už snad nepamatujou, jaký to bylo nádherný bejt mladej, blbej a plnej síly?
Zdravím - poota
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by měl být v současnosti nejodolnější mobil: http://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-b ... kaci-ip67/
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
mno...
Pro iv... Většina mých kamarádů má přes šedesát... Můj nejnovější konstruoval v brně linku na zetor 50 super....
Věk není v mém chápání světa něco, čemu bych potřeboval věnovat pozornost. Chybí mi tam jakákoli souvislost s čímkoli.
Nic nezaručuje, ani neslibuje....U vybraných jedinců lze však nalézt studnici zkušeností použitelných pro život, dokonce i cenný úhel pohledu, tento však i u mladých,ovšem u seniorů mnohdy vše zastíní pandemie pesimismu, což smývá markantně lesk předností... Je to však zajímavé téma a bylo by zajímavé o tomto diskutovat....
Potřebuju mobil s velkými písmeny a černobílým displejem a velkými tlačítky.... mám velké prsty, občas některej kus přeraženej a celkově amortizované, necitlivé. Pracuju venku a černobílej displej je při slunečním svitu čitelný mnohem lépe, stejně jako velké písmena při jízdě traktorem a tlačítka při kodrcání....
Pokud je povrch krytu poškrábán, což mám za 2 měsíce,tak jsou výše uvedená kriteria velice důležitá a limitní.
Dětem mobil nedávám, oni si ho berou. Kdybych si přikládal k uchu kobylinec či brambor, činily by taktéž......
Věk není v mém chápání světa něco, čemu bych potřeboval věnovat pozornost. Chybí mi tam jakákoli souvislost s čímkoli.
Nic nezaručuje, ani neslibuje....U vybraných jedinců lze však nalézt studnici zkušeností použitelných pro život, dokonce i cenný úhel pohledu, tento však i u mladých,ovšem u seniorů mnohdy vše zastíní pandemie pesimismu, což smývá markantně lesk předností... Je to však zajímavé téma a bylo by zajímavé o tomto diskutovat....
Potřebuju mobil s velkými písmeny a černobílým displejem a velkými tlačítky.... mám velké prsty, občas některej kus přeraženej a celkově amortizované, necitlivé. Pracuju venku a černobílej displej je při slunečním svitu čitelný mnohem lépe, stejně jako velké písmena při jízdě traktorem a tlačítka při kodrcání....
Pokud je povrch krytu poškrábán, což mám za 2 měsíce,tak jsou výše uvedená kriteria velice důležitá a limitní.
Dětem mobil nedávám, oni si ho berou. Kdybych si přikládal k uchu kobylinec či brambor, činily by taktéž......
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
varná deska
Zdravím
Jo jo , jardo ,zlatý starý telefony, kterým bylo vidět na displej i po pár měsících.....
No jinak ,rad bych se zeptal co vidíte jako výhodnější (co do spotřeby) varnou desku ,indukci ,nebo plyn ?....přecházím ze standarní sklokeramiky protože nám dcerka rozbila to sklo.....
mě se pozdává spíš ten plyn ale nevím....
Jo jo , jardo ,zlatý starý telefony, kterým bylo vidět na displej i po pár měsících.....
No jinak ,rad bych se zeptal co vidíte jako výhodnější (co do spotřeby) varnou desku ,indukci ,nebo plyn ?....přecházím ze standarní sklokeramiky protože nám dcerka rozbila to sklo.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
mno...
Na peníze asi plyn....
Ale, nejsem si jistý, páč od té doby, co mám semiindukci s klasickou varnou deskou, tak to je úlet. Chce to vyzkoušet indukci a uvidíš....Teda pokud vaříš....
Mě taky rozflákali desku, ale to sklo prý vymění za rozumný peníz.Stejně jsem koupil novou, právě skrzevá tu indukci.
Já mám z plynu hrůzu, soused takhle vyletěl do luftu....
Ale, nejsem si jistý, páč od té doby, co mám semiindukci s klasickou varnou deskou, tak to je úlet. Chce to vyzkoušet indukci a uvidíš....Teda pokud vaříš....
Mě taky rozflákali desku, ale to sklo prý vymění za rozumný peníz.Stejně jsem koupil novou, právě skrzevá tu indukci.
Já mám z plynu hrůzu, soused takhle vyletěl do luftu....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: varná deska
jig-jangisti a zdravovýživári hovoria, že jedlo sa má pripravovať len na ohni... tak niečo od "vodníkov":laik píše:Zdravím