Dobry vecer,Slavek Krepelka píše:Nazdar,
Ja bych si zde dovolil dodat, ze MMS nesmi pouzivat lide s vaznym onemocnenim ledvin. Muze zpusobit smrt.
Jinak je to uzasny vynalez.
Ahoj, Slavek.
Nazdar,martuskam píše:Dobry vecer,Slavek Krepelka píše:Nazdar,
Ja bych si zde dovolil dodat, ze MMS nesmi pouzivat lide s vaznym onemocnenim ledvin. Muze zpusobit smrt.
Jinak je to uzasny vynalez.
Ahoj, Slavek.
chcem sa opytat, do akej miery sa mysli "lide s vaznym onemocnenim ledvin"?![]()
Pacient ktory ma len jednu ledvinu od narodenia, ma viac ako 65r, fajciar (1-2cigarety denne),
cukrovka I. moze v malom mnozstve uzivat MMS? Pomaha to na cukrovku?
Dakujem za kazdu rada
Při čištění těla MMS dochází k likvidaci patogenů. Pokud je tolik patogenů, že je již tak zatížené ledviny (obličky?) nejsou schopny odfiltovat, pak může dojít k selhání ledvin. To samé platí u jater (pečeň).martuskam píše:Dobry vecer,
chcem sa opytat, do akej miery sa mysli "lide s vaznym onemocnenim ledvin"?![]()
Pacient ktory ma len jednu ledvinu od narodenia, ma viac ako 65r, fajciar (1-2cigarety denne),
cukrovka I. moze v malom mnozstve uzivat MMS? Pomaha to na cukrovku?
Dakujem za kazdu rada
No ty to bereš teda hopemNAVAR píše:...10kapek MMS aktivovaného kyselinou citronovou do 2,5l vody, na zkoušku a na vykloktání 20kapek/2,5dl vody....
Tak to je pak lepší aktivovat citronovou šťávou. Kapky odpovídají poměru 1:5, jako u 10 kyseliny citronové...NAVAR píše:Aktivoval jsem to kyselinou citronovou, on je totiž jeden z lidí kterým kdybych dal do pracek kyselinu chlorovodíkovou tak on skončí ve špitále a já v kriminále
Hulda Clark považuje "nachlazení" za prostou otravu obilnou plísní, na kterou doporučuje až několikagramové dávky vitaminu C, a současně na týden vynechat jakékoli pečivo. Pak pečivo omezit, a důsledně se vyhýbat pečivu z velkopekáren a pečivu balenému.Palo píše:.. Nachlazení je jen nachlazení, kdo ví, s čím je to spojené. Dokonce bych řekl, že je několik druhů nachlazení. U nachlazení bych se naládoval citronovou šťávou...
Nazdar Palo,Palo píše:Vytvořil jsem upravenou verzi pro MMS, kde aktivátor je kyselina chlorovodíková. Pokud máte někdo připomínky, sem s nimi...
Jo, trochu jim čistíme sklady... Zkus mrknout sem:Sajuri píše:kDE JE K SEHNÁNI BETAIN HCL? NEMUŽU TO NIKDE SEHNAT, ASI BLBE KOUKÁM, NA SWANSONU JE VYPRODÁNO. ĎEKUJI