Zdravím dík za rady
Já totiž někde četl že těhotný a kojící to nesmí ,tak sem se ještě poinformoval....
já měl totiž vnitřní pocit že musím někde sehnat koloidko...
protože už delší čas nás z přestávkama sužují občasné respirační problémy což nikdy nebylo....ale taky je asi jedna příčina
v tom že dcerka začla chodit do školky.....(a další problém v tom že si nikdy nepřizná že je trošku nemocná a mermomocí chce neustále chodit do školky
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
takže se ani pořádně nevyleží a je tam zas....) snažíme se cpát Cčkem a Dčkem a pod...ale někde je nějaká chyba...tak chci nejdřív pořádně desifikovat naše těla a pak se preventivně udržovat v dobrém stavu..... pomocí vitamínů a bylin a pod...
No a když máte teda ten vnitřní poci že něco potřebujete ,tak co vás napadne?......zeptat se Pala
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.....nebot ten má snad všechno co se týče zdraví
No a teda zatím musím říct že je to na dobré cestě ,co tak svuj stav pozoruji.....prostě tělo ví co potřebuje....
No a co se týče toho ,jestli si dělat to koloidko sám.....já si dřív myslel že musím umět všechno a všechno si taky sám udělat ,ale někdy platí "ševče drž se svého kopyta"......takže pro mě bude lepší bárterový obchod tj. např. mastě za stříbro....a pod.
ps:jo a lajosi...koláčky nevím ,ale pokud by byl zájem o nějaké "léčivé pečivo"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
,tak žena by mě teda na cestu něco určitě upekla.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......