Sofistik píše:aNONym píše:Sofistik píše:Ahojte vsetci. Mylsim, ze som nasiel skvely sposob ako si moze kazdy sam pre seba zohnat peniaze na vyskum FE (Free Energi). Viac sa docitate na
http://stalyprijem.szm.sk
Použitý sloh a slovní obraty opravdu vzbuzují převelikou důvěru.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Non
Především pak několikráte použitý výraz "kteřý", ten je fakt móóc povedený. Gramatika přímo "animálně zvířecí".
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Diky za upozornenie. Budem si davat od teraz na tu ponuku riadny pozor :-) A mohol by si prosimta byt konkretny ktore to su tie ,,slovni obraty"?
Som si tie stranky znova pozorne precital a ziadne protichodne informacie som tam nenasiel. Konieckoncov bez ohladu na to, moja prakticka skusenost v tejto veci je zejmena pre mna tazko spochybnitelna
Nepsal jsem o žádných potichůdných informacích.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Non
Psal jsem ale o použitém slohu (např. o použití slova "tímhle" a některých dalších "lidových výrazů") + o neskutečně velký hromadě gramatických chyb. Tolik by jich snad nevyprodukoval ani "hnědoslovák"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
s nedokončenou docházkou zvláštní školy nacházející se na pomezí maďarských či jiných hranic .
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Navíc, dle některých dalších indícií (např. dle háčku u písmene "
ˇd", pravděpodobně ručně dosazeného - porovnej s originálem) lze usoudit, že při tvorbě stránek nebylo použito PC s nainstalovanou středoevropskou národní sadou.
Přeji mnoho štěstí!