![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ano, můžeš. Na 1 kapku MMS dej 5 kapek šťávy.
Ahoj dědo.děda Slavík píše:.....Přesvědčil jsem se, že MMS spolehlivě funguje, ALE NE JAKO, LÉK. Dělá jen svou práci a tou je DESINFEKCE. Čistí vodu.
Naše tělo má velký obsah vody. Někdy velice ZNEČISTĚNÉ. Záněty, bakterie a další svinstvo, které tam nemá být. MMS tedy toto svinstvo odstraní, ale tělo potřebuje DALŠÍ ČISTOU VODU na odplavení toho všeho......
Tolik, můj LETOŠNÍ NÁZOR.
Vždy to pravda ale není. Byli jsme vytvořeni s dokonalou schopností sebeobrany. Dnes je ale svět v takovém srabu, že bez naší POMOCI TO TĚLO SAMO NEZVLÁDNE. Navíc jsou zde (díky lidské nenasytnosti a bezohlednosti) takové látky a prostředí, kde vznikají nemoci s kterými si naše tělo NENÍ SCHOPNÉ PORADIT A NAŠE POMOC JE NA TO SLABÁ.tak pokial to budete brat s tohoto hladiska tak potom liekom nieje vlastne nic pretoze vsetko su to len zlozky ktore telu dodavame a a ktore telu chybaju a telo sa lieci vlastne samo.
Kdyby byly na světě NORMÁLNÍ, PŘIROZENÉ OKOLNOSTI A STAV tělo by skutečně bylo schopno se s případnou nemocí (pokud by nějaká vznikla) vyrovnat a odstranit ji.tak pokial to budete brat s tohoto hladiska tak potom liekom nieje vlastne nic pretoze vsetko su to len zlozky ktore telu dodavame a a ktore telu chybaju a telo sa lieci vlastne samo.
Mám taky raka. Odmítl jsem chemoterapii a díku tomu zatím žiju. Bral jsem dva měsíce třikrát denně 16 kapek a zatím je to v pohodě. Později jsem pocítil k MMs odpor a tak jsem snížil na jednou denně (nepravidelně) 5 kapek jako jakousi udržovačku.,brala som mms1 do 22kvapiek každe 2 hodiny,ale znižila som na20 kvapiek,už mi nie je zle,ale bojim sa prestat,idem na kontrolu 24.1,tak by som chcela vydržat,prosim vas,mate pre mna nejaku radu?ak niekto potrebuje radu odo mna,pomôžem vdacne!dakujem!Julia
Ahoj julia,julia píše:Srdecne pozdravujem a prajem taktiež vsetko dobre a hlavne vela zdravia!Som onkolog.pacientka a po 8 rokoch sa moj stav velmi zhorsil,az tak,že mi onkodr.povedala,ze mi už nema čo ponuknut,takže koniec!pretože sa roky liečim hladovkami a prirod.metodami a dočitala som sa o mms,zacala som ju po suchej hladovke užívat,pridala som mms2 a dmso.momentalne sa este liečim,ale vysledky su užasné!!o 2 tretiny lepšie a hlavne sa cíti vyborne a aj bolest je uplne znesitelna!dakujem vam všetkym za prispevky,ktore som si prečitala a chcem položit otazku,brala som mms1 do 22kvapiek každe 2 hodiny,ale znižila som na20 kvapiek,už mi nie je zle,ale bojim sa prestat,idem na kontrolu 24.1,tak by som chcela vydržat,prosim vas,mate pre mna nejaku radu?ak niekto potrebuje radu odo mna,pomôžem vdacne!dakujem!Julia