![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mojej doktorke som pred meiascom dala tu flasticku vodky, kde boli biele kolagenove utvary ktore mi vychadzali z diery dasna v ustach po uziti praziquantelu, no a podla nej su to cysty parazitov. V zbierke uz ma pasomnicu od inej pacientky, takze je rada, ze ma stretla a rozsiruje svoju zberatelsku policku. vravela ze som jeden z najcudnejsich pripadov. Lebo cysty z parazitov len tak nevychadzaju.Ked uvidela tie daslie uz tu publikovane veci, tak iba krutila hlavou. Jeden z tych utvarov, cerveny ze by aj mohol mat nazov: Haplorchis...s rodu Trematoda. vsetko su ale dohady.
Viem, kym to nerozlustia na parazitologickom oddeleni, nic nie je iste . Momentalne ako som uz predtym spominala, som na tom "protokole pani Evy"
kde som zacinala Flubadenzolom, Mirazd, potom zase Flubandezol, teraz Bendex, neskor opat Flubandezol, a potom katrex Katrex katrex. Moje telo ma ale poriadne reakcie, mozem ich prirovnat k "die off" reakciam ked som brala prvy krat MMS, ale toto je este silnejsie. Mam zvysenu teplotu, som slaba, je mi na zvracanie a riedka stolica, zimnice, bolesti hlavy, velka velka unava,.Celkovo nevladzem. nejem vela ale predsa casto chodim na zachod. Stolica samozrejme riedsia, ale nie tekuta a vela veci v nej nachadzam, napriklad nieco ako dazdovky, ale nie az tak tuhe, zaobalene stolicou teda hn ede, dalej vela asi tak 1 cm velkych ciernych tenkych utvarov, ako vlasy, je ich tam dost, a take iste ale biele a hrubsie a sem tam rozne slizy. semiacka ani neratam, ale to nikdy neviem ci je to z jedla alebo sa to tyka parazitov. vela malych ciernych bodiek. kedze teraz beriem bendax a predtym flubandezol, mozno by som mala ocakavat nejake skrkavky a toxokary, a tie male veci, crevne hadatka? tych mi bolo nameranych velmi vela, osobne mam taky pocit ze podla mojej diagnozy: disseminovana borelioza, by to mohli byt kludne dissemonovana strongyloids, co som si o om precitala na fore, ale to su vsetko iba domienky. Toto forum ma presvedcilo aj na smer ZAPPER, tak o xvilu by mi mal dojst jjeden z lacnejsich variant. po tychto chemikaliach ktore coskoro doberiem, chcem vycistit pecen, tyzden oddychnut a ist na trojkombinaciu cierny orech, klinceky a palinu. Z tych inych zahranicnych for si velmi ludia chvalili vyrobok HUmaworm, ten by som vyskusala po trojkombinacii. AK je to pre niekoho vela, chapem, ja sa iba riadim pocitom tela a ten ma smeruje takto.
P: S: Mozno trochu od temy, ale co ja som nevedela, mozno ste to tu uz ale riesili, ze klasicka soda bikarbona, aspon tu na isalnde obsahuje aluminium, preto ma moja doktorka nasmerovala na jeden jediny obchod kde ju Soda bikarbona neobsahuje, a ... tie tobolky do ktorych sa dava namlety hrebicek (klinceky) alebo hocico ine, aspon tu na islande , obsahuje zivocisny protein , povedala ze z krav a osipanych... to len informacia pre vegetarianov. Ja som o tom teda nevedela.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)