Zde je printscreen z moderátorského vlákna, kde také nejsem moderátorem. Tam mi to ješte šlo.
Edit [110206/2343]: ... Akorde, k moderátorskému vláknu máš moderátorská práva, sjtejně jako všichni ostatní moderátoři ... to je automatická vlastnost !!! ... A. ...
PeS: ... přestaň už konečně plevelit zdejší magnetické luhy a háje ... k řešení takovýchto záležitostí jsou určena jiná vlákna !!! ... ... jo, a PrtSc je taky o něčem jiném ... to se zmáčkne ta klávesa napravo od F12 a pomocí nějakého "grafického programu" (např. woknovýho malování) se pořídí bitmapa sejmuté obrazovky ... s textem vloženým přes "clipboard" se dá snadno manipulovat ... s bitmapou už to jde podstatně hůře ... ...
Rival
Site Admin
: 418
Bydliště: severníčechy Zasláno: čt 03 únor 2011 15:31 Předmět: Jen tiše sleduji...
Nechci se vnucovat do vašeho sporu. Ale byl by možný nějaký kompromis, který by byl přínosem pro fórum ? Já se z dění na fóru stále učím... a myslím, že i my všichni... Vážím si vás obou a moc by se mi líbilo, kdyby se podařilo dosáhnout situace, kdy vaše osobní energie a váš čas vložený do psaní příspěvků přinesou na fórum tvůrčí atmosféru a nikoliv pocit křivdy z jedné či druhé strany. Toto fórum nikomu nepatří (není to Rivalovo fórum jak občas slýchám, bylo jen "shůry" dáno, že se skrze mne realizovala určitá kolektivní myšlenka, či touha... a já jsem si toho velmi dobře vědom, proto je zde ta na jiných fórech nebývalá volnost a svoboda, kterou si řada uživatelů vykládá jako mou slabost ), hlavně a především je to o společné tvorbě nás všech. Konflikt má tu úžasnou pozitivní moc, že to je vlastně šance k poučení a k novému pochopení "sebe sama". Vyjímkou jsou snad jen ti, jejichž snahou je škodit, rozkládat a brát si takto energii z ostatních lidí. Toto se ovšem netýká ani jednoho z vás... Děkuji vám oběma za váš přínos pro fórum a jsem otevřen vašim návrhům, jak fórum posunout dále...
UPRAVIL JSEM pouze tímto textem TENHLE PRISPEVEK, protože adam.benda a jiní pochybujou o tom, že mám omylem moderátorská práva navíc. Akord.
Zasloužilý člen
: 136
Zasláno: so 05 únor 2011 13:28 Předmět: Re: Experiment s vyklenutým drátem - MM2
Akord napsal(a):
... berte prosím také jako napomenutí
Na koho v tomto příspěvku reaguješ? Non
A na základě čeho?
UPRAVIL JSEM pouze tímto textem TENHLE PRISPEVEK, protože adam.benda a jiní pochybujou o tom, že mám omylem moderátorská práva navíc. Akord.
Zasloužilý člen
: 102
Bydliště: Severní čechy Zasláno: ne 06 únor 2011 22:24 Předmět: Akord ...
Akord napsal(a):
o ničem hafkající napsal(a):
No tohle je skutečně výborné. Teď máme nechtěně ustanoveného moderátora vlákna, kterej tu semení plevel. Pane Akorde, jděte s tím do BOXOVÁRNY!, nebo na některé ze svých monologických vláken. Huš. Co je tohle za móresy? Nemohu se ubránit pocitu, že se kozel dostal do zahrady a že prý o tom ani nevěděl. Zahradník mu nejspíš otevřel vrátka, protože už nemohl déle snášet jeho bečení. To tu není nikdo, kdo by to zarazil? To mu musíme sehnat kozu, byť i dřevěnou?
Haf haf pane Akorde.
Bežte mezi čtyrnohé s tím haf, nemáte mi co sdelit.
Pro ostatní:
Takhle to dopadne, když je nekdo dlouho na retezu, a když je benevolence na jedné strane.
Navíc se pár mesícu musím prihlasovat vetšinou 2x, a pritom jsem si vše kontroloval, jinde problém s tím nemám. To se dríve také nedelo. Nemíním se s tím dále párat, je docela pravdepodobné, že všechno není jak má být.
... za chvíli se vrátím ... a dopíši to ... A. ...