Sakra, chlapi, teď jste mě opravdu zviklali.děda Slavík píše:Používám také HCl. A zkušenost mám podobnou. S kyserlinou citronovou je to účinnější, ale také NEPŘÍJEMNĚJŠÍ. Po delší době užívání mám pro tuto aktivaci (kyselinou citr) silný odpor. U aktivace HCl nic takového nepociťuji.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Používám už dost dlouho (ale jen občas, nepravidelně) HCL k "pitnému" roztoku. Funguje, o tom žádná. Ale jestli míň, než s kys. citronovou budu teď zkoumat.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nicméně ke koupelím používám tradiční kyselinu citronovou v původním ředění 1 : 5 a to většinou 2x týdně.
Věřím tomu, že mému tělu MMS1 nejvíce pomáhá právě při koupeli a pravděpodobně nejvíc díky inhalaci vodní páry + dioxidu (průdušky si lebeďěj)
Když jsem tady poprvé napsal, že dávám 3 čajové lžičky MMS (cca 180 kapek), vypadalo to přehnaně. I stalo se, že jsem onehdy dával poslední MMS z lahvičky a vyšlo to na 5 čajových lžiček..... od té doby si dávám pět lžiček do vany pravidelně...
....až předevčírem, v sobotu jsem opět "dodělával" lahvičku a vyšlo to na 7 čajových lžiček (480 kapek)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smoke :smoke:](./images/smilies/icon_smoke.gif)
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
Tak by mě zajímalo, jaké máte kdo zkušenosti s koupelí. Samozřejmě nikoho nechci k ničemu navádět, je potřeba začínat po kapkách a pomalu přidávat....
Ale 10 kapek, který vypijeme skoro všici tady v 1 dcl vody dát do 150l vody mi přijde docela málo účinné....