Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

A je to jen Vaše...

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Další omezení anonymů

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Rival píše:Reaguji na dění na fóru a rozhodl jsem se na základě Vašich podnětů, že od této chvíle, již žádný anonymní uživatel nemůže publikovat v žádné části našeho fóra. Stejně tak si nestáhne žádnou přílohu. Může si jen přečíst jednotlivé příspěvky... Nesmírně rád bych zde oživil onu tvůrčí atmosféru, kdy naše fórum začínalo. Tudíž další kroky podporující tuto myšlenku budou z mé strany záhy následovat. Děkuji všem za pochopení a trpělivost...
Nazdar Rivale,

O tomhle vlakne jsem ani nevedel. Kazdopadne bych ti s chuti namackal 100 bodiku. Ale nejde to, tak alespon jeden +1 :good: Zatim byl Pramen jedinne forum, kde Anonymove meli vubec nejake moznosti se vlozit na ktere jsem kdy za mych ~ 16 let na internetu narazil. Uz neni a urcite to bude ku prospechu. Jsou jak kibicove u mariase.

Diky a ahoj, Slavek. :good:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Rival

Příspěvek od Iv »

Zdravím Rivale,
myslím, že je to konečně jedna dobrá věc, z určitě ještě mnoha jiných, pro toto ne vědecké, ale vědecko populární forum, to je jediné řešení. I toto by se zde mělo vyřešit, odrazuje to a ti co se chtějí bavit na tkzv. vědecké úrovni, na to mají vědecká fora. Dnes je a bude doba víc a víc vypjatější a lidé informace, myšlenky a nápady hledají právě ve vědecko populárních forech, časopisech (WM)ne suché mentorování a nějaké udělování Bludných balvanů, toto jediné společnost posouvá vpřed, protože nerozděluje a dává lidem pocit sounáležitosti, něčeho tvořivého, i kdyby to byl fantasmagorický nápad, který někdy i vyústil v dobrou myšlenku. Doba se rozjíždí a názory se budou velice vyhraňovat, ta druhá strana bude strašně kopat a hájit si své posty do krve do té doby, než se jim to rozsype pod rukama, např. kdo dnes už věří nějakým vědeckým prognozám, snad nějaká babička, která ještě pamatuje císaře pána.
Dal bych ti taky 100 bodů :good:
P.S. Uprav to sdělení prosím aspoň modrou barvou, bylo by to vnímavější.

P.S. Pro Akorda níže: Vidíte, to není špatný nápad s Astrologií, ta taky není "vědecká" a dala by se třeba i využít, období zvyšujících se autonehod, vražd, počasí a mnoho jiného, vše úzce souvisí i ženský menzes atd..
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 16 kvě 2010 16:07, celkem upraveno 2 x.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Výpadek fóra

Příspěvek od rival »

Jelikož aktivita na fóru stále stoupá (což je moc dobře 8) ), tak dochází i k určitým změnám na našem webhostingu. Níže přikládám odůvodnění výpadku fóra, které jsem obdržel ze zákaznické podpory:
Dobry den,

vcera ve vecernich hodinach doslo k pretizeni serveru na kterem bezela Vase databaze.
Z toho duvodu byla Vase databaze, ktera jako jedna z nekolika pretezuje server, presunuta na jiny server aby neovlivnovala ostatni klienty.
Kolega, ktery presun provadel se snazil nastavit spojeni na novy server ve skriptech aplikace.
Bohuzel skript fora nebyl nastaven. Nyni je forum jiz dostupne...

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Rozdělení ...

Příspěvek od A(&F) »

... vzhledem k tomu, jakej tu vznikl za pár dní čurbes, kdy se to tu různě prolíná, rozdělil jsem vše od předchozího příspěvku ... třídit to nebudu, zbytek najdete zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9798#79798 ... A. ...

Doplněno: ... až teď jsem si všiml, že nově vzniklé vlákno po rozdělení zahájily příspěvky od tří hlavních zdejších oponentů ... jak příznačné ... :D ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne stř 02 úno 2011 23:33, celkem upraveno 1 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozdělení ...

Příspěvek od Ilem »

A(&F) píše:... vzhledem k tomu, jakej tu vznikl za pár dní čurbes, kdy se to tu různě prolíná, rozdělil jsem vše od předchozího příspěvku ... třídit to nebudu, zbytek najdete zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9798#79798 ... A. ...

Doplněno: ... až teď jsem si všiml, že nově vzniklé vlákno po rozdělení zahájily příspěvky od tří hlavních oponentů ... jak příznačné ... :D
Můžu vědět, proč jsem byl zařazen do oponentárny, když souhlasím, že se to točit bude?

"Dum spiro spero"
Ciceron
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Ilem píše:
A(&F) píše:... vzhledem k tomu, jakej tu vznikl za pár dní čurbes, kdy se to tu různě prolíná, rozdělil jsem vše od předchozího příspěvku ... třídit to nebudu, zbytek najdete zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9798#79798 ... A. ...

Doplněno: ... až teď jsem si všiml, že nově vzniklé vlákno po rozdělení zahájily příspěvky od tří hlavních oponentů ... jak příznačné ... :D
Můžu vědět, proč jsem byl zařazen do oponentárny, když souhlasím, že se to točit bude?
... protože to opravdu nebudu třídit ... uznej sám, že tohle už je nad lidský síly ... ;) ... a já mám dost jiný důležitější práce ... A. ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

A(&F) píše:
Ilem píše:Můžu vědět, proč jsem byl zařazen do oponentárny, když souhlasím, že se to točit bude?
... protože to opravdu nebudu třídit ... uznej sám, že tohle už je nad lidský síly ... ;) ... a já mám dost jiný důležitější práce ... A. ...
A(&F), neměj mi to za zlé, ale když už jednou jsi moderátor, asi bys na to měl mít o trošku víc času... Nevypotil jsem tucet obrázků a vysvětleních, aby to skončilo v nějaké "pochybné" oponentárně... A nejde jen o mě. Přinášel jsem věci k tématu, abych vystrčil debilní tlachání Pepana s hatlíkem o ničem a mám tady rozjetou diskuzi (opět k tématu) s Ilemem a gromitem... K čemu pak tohle vlákno je, polovina příspěvků (k tématu) bude přesouvána do oponentárny vždy při výraznějši diskuzi..? Opravdu bych Tě chtěl požádat o přehodnocení přesunu příspěvků.

Jarin's
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Nejak to tu porad blbne ...

Příspěvek od Jarin's »

Nejak to tu porad blbne, nezobrazuji se mi posledni 2 stranky.

Edit: ... dělal jsem zrovna přesun zpět ... už by to mělo být v pořádku ...

Dik uz to jede

Mám-li být zasažen myšlenkou, ať se o tom raději svět dozví hned.
Peter
Zasloužilý člen

Re: Na vědomí.

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:50, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:49, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:48, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:46, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:45, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:44, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 22:42, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“