Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Ochrana obyvatel

Příspěvek od adam.benda »

Palo píše:Tys byl zase na pivu, co? ;)
Třeba se ho při tom pivě dotklo, že jsem si "dovolil udělat reklamu" tady na fóru.. Jestli to někomu vadí, tak se omlouvám. Stejně neplánuju žádné velké kšefty. Díky době výroby jedné lahve toho moc nenavyrobím... :roll:

lennis
Stálý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: pár technických otázek

Příspěvek od lennis »

lajos píše: 3x za minutu? jako když nic neděláš-odhadem otočku za 1-5 vteřin

Tedy přerušované otáčení nemá smysl, jestli to dobře chápu? A elektrody nejlépe objednat přímo ze Sageny?

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedal by si někdo?

Příspěvek od Ilem »

Magnetické míchátko není úplně dobrý nápad. KS se má držet co nejdál od elektromagnetických polí. Mám zkušenost, že stejným způsobem vyráběné KS při magnetickém míchání zaglomerovalo za 3 měsíce (okem viditelný hnědý zákal), zatím, co to, které bylo mícháno skleněným míchátkem nezaglomerovalo ani za rok.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

lennis píše:

Tedy přerušované otáčení nemá smysl, jestli to dobře chápu? A elektrody nejlépe objednat přímo ze Sageny?
Velmi správně, jen elektrody ze Safiny. V Sageně je budeš těžko shánět.
poznámka: Elektrikářský stříbrný drát je měděný, jen na povrchu má tenkou vrstvičku stříbra.

"Dum spiro spero"
Ciceron
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

lennis píše: Přinesla jsem si od něj pár odtázek, se kterými bych se na vás dovolila obrátit:
...
Pár praktických připomínek, možná pomohou....

Dle sestavy, to jest velikosti, vzdálenosti elektrod, vodivodti vody (měla by mít nejlépe 0,5uS ) je dobré si systém osahat. To jest připojit na zdroj a měřit proud. V závislosti na čase si udělat graf ve kterém nebude křivka lineární (stopky, tužka, papír, miliampérmetr). Proud či čas volit do bodu před saturací.

Ohmetrem se měřit dá ale velmi krátkou dobu. Ohmetr měří stejnosměrně, takže vlivem disociace tam dochází ke zkreslení. Konduktometry měří tuším střídavě. Mají elektrody z netečného kovu případně jsou pokryty platinovu černí. Ano plocha elektrod u konduktoměru bývá většinou 1cm a vzdálenost taktéž, případně v poměrech.

Vzdálenost elektrod závisí na jejich ploše, pokud jsou elektrody páskové je lepší volit vzdálenost vyšší, pokud jsou drátové je mžno zvolit vzdálenost nižší. Osobně jsem zastáncem vyšší vzdálenosti elekktrod, nevznikají tam místa s vysokým potenciálem (zejména na hranách-hranová vodivost) který může mít za následek tvorbu větších částic. Čím dále budou elektrody, tím bude proces pomalejší ale kvalita procesu bude lepší.

Míchání stačí pomalé, je tam především k tomu aba se netvořili vodisvostní cesty které mohou vytvořit shluky (denedrity), to se ale většinou viditelně dějě při špinavém vodě a velké proudové hustotě.

Pokud je použit proudový zdroj napětí kolísá samo. Je však dobré mít proudový zdroj s dodtatečnou napěťovou rezervou min 30V, v případě vyšší vzdálenosti elektrod i více 60V.

Čistota stříbra má vliv ale ne tak markantní jako čistota vody. Lze použít i běžné stříbrné investiční mince ty mají garantovánu čistotu 99,9% cena je asi 25kč/g

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

NAVAR píše: ˇ
Pár praktických připomínek, možná pomohou....
Velmi dobré shrnutí, jen ještě doplním.
V případě páskových elektrod počítat jako aktivní plochu pro proudovou hustotu pouze jednu stranu elektrody. Odhadem z 80ti procent se procesu účastní přivrácená strana a zbytek ta odvrácená
Při větších vzdálenostech napětí i vyšší. Já mám vzdálenost elektrod 12 cm a při 10 ppm potřebuju pro proudovou hustotu 0,1 mA/cm2 127 V. Výrobu začínám na 250V a proudová stabilizace se začíná spouštět až někde kolem 5 ppm.

"Dum spiro spero"
Ciceron
lennis
Stálý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od lennis »

Děkuji všem, připomínky předám, a dám pak vědět výsledek...

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

první zkušenost s KS

Příspěvek od jani »

Ráda bych se podělila o první zkušenost s vyléčením virozy KS. Kluk přišel minulý pátek domů s tím, že ho bolí v krku a je mu slabo, nasadili jsme co hodinu 2 kapky MMS, víc by prý nezvládl spolknout, druhý den ráno mu prý bylo hůř, tak jsme použili 10 ppm "našeho" KS 50 ml 3x denně + postřiky rozprašovačem do krku 25 ppm KS s trochou pod jazyk a také inhalace 10 ppm KS UTZV inhalátorem, další den jsme použili 15 ppm KS ( a ted už děláme místo 10 ppm jen 15 ppm - osvědčilo se) a zase postřik 25 ppm a inhalace 15 ppm, další den byl kluk zcela bez problémů, krk čistý, bez kašle a chrapotu, dobře se mu dýchalo. Já jsem se také hodně pohybovala mezi nemocnými a také mě začlo bolet v krku, tíha na pruduškách, začla jsem zrovna s KS a do toho občasný výplach krku (bez polykání) MMS 1 aktivovaná kapka) protože jsem pro bolest tak tak polykala, druhý den jsem brala už jen KS (bez kloktání mms, krk se zázračně sklidnil) na to, že mi šel z nosohltanu zelený hlen, což je známka zánětu jako prase, tak na třetí den jsem totálně v pohodě, bez bolestí, bez dalšího hlenu. Inhalujeme 15 ppm KS každý den, včetně nádechů nosem. Kolem to marodí, kašle pčíká a dusí se a my jsme v pohodičce. Máme generátor od Crafta, což mohu jen a jen doporučit a srdečné díky za něj. Přišla mi konečně nová kniha o MMS tak ji dočítám a jsem nadšená.
Pak že stříbro koloidní stav zdravíčka neovlivní ???

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Ilem píše:Velmi dobré shrnutí, jen ještě doplním.
V případě páskových elektrod počítat jako aktivní plochu pro proudovou hustotu pouze jednu stranu elektrody. Odhadem z 80ti procent se procesu účastní přivrácená strana a zbytek ta odvrácená
Při větších vzdálenostech napětí i vyšší. Já mám vzdálenost elektrod 12 cm a při 10 ppm potřebuju pro proudovou hustotu 0,1 mA/cm2 127 V. Výrobu začínám na 250V a proudová stabilizace se začíná spouštět až někde kolem 5 ppm.
:good:

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
fdh
Nový člen

Re: KS

Příspěvek od fdh »

Vinc píše:Dobrá věc má svoji cenu. Co je levné je většinou moc drahé. Kopupil jsem na počátku svého "výzkumu" KS generátor za 4000 Kč od německého výrobce (popsal jsem tuto zkušenost zde na vlákně asi před dvěma roky). Vyráběl KS nažloutlé barvy, které do druhého dne zhnědlo. Je to tak na zalývání květin. Doporučuji vybrat vyzkoušený typ. Na vlákně je jich uvedeno více. Mimochodem, když jsem si pořídil "lepší generátor" silvergen, snažil jsem se zjistit, co je uvnitř toho starého. Byl tam jen "kousek malé zátky" zalitý ve hmotě, jinak nic. Přeji správnou volbu.
toto samé najdeš i v jiných přístrojích... je to většinou rešeno v krabici zdroje.... Ale vyrábět žlutý lák... to není ani pro rostliny :D

není to jen o ceně.... a jak sám uvádíš není to za 4.000Kč někdy sranda... já to mám ověřené :) vyrábí to krásné čiré KS

fdh
Nový člen

Příspěvek od fdh »

lennis píše: Přinesla jsem si od něj pár odtázek, se kterými bych se na vás dovolila obrátit:
...
Ahoj.
Dle mého názoru, není nutné mít přepínání elektrod. Elektrody se opotřebovávají minimálně a při zachování výstupních hodnot se nic neděje. Když se ti bude zdát, že je to opotřebované, tak to přehodíš a nebo to průběžně přehazuješ... Opotřebení je fakt na hodně dlouho...

Vzdálenost elektrod taky nehraje roli... když jsem to zkoušel, tak je úplně jedno jestli jsou od sebe cm a třeba pět cm... vybral jsem, podle mě, přijatelnou vzdálenost 1,5cm

Shluky se nevytváří ani když tím nekvedláš... je to zbytečně složité na výrobu a výsledný efekt nula... mám vyrobené krásné čiré KS bez shluků...

stabilizátor proudu je to nejdůležitější... musí být stanoven dle obsahu jedné elektrody (po ponoření)... napětí je úměrné dle ohmova zákona podle odporu uvnitř kapaliny... startovní napětí je vyšší, většinou dle možností zdroje, ale může se krátkodobě objevit třeba 120V... ale toto napětí po několika vteřinách padá dolů a pak se pracuje třeba okolo 50V a pak třeba okolo 30V... de facto si to řídí samo, dle odporu kapaliny.... proud je konstantní a tak jediné co jde měnit je napětí... odpor se mění sám dle obsahu stříbra...

!!!!! vůbec nepoužívej nějaký stříbrný drát!!!!! chce to drát stříbra 99,99% jinak do toho budeš pouštět sračky.... když budete mít zájem, mohu dodat ..... stejně tak mohu dodat funkční plánek na přístroj KS...

fdh
Nový člen

Re: první zkušenost s KS

Příspěvek od fdh »

jani píše:Ráda bych se podělila o první zkušenost s vyléčením virozy KS.
...

opatrně na kombinaci MMS a KS....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

fdh píše:Dle mého názoru, není nutné mít přepínání elektrod.
Dle mého názortu JE NUTNÉ přepínání polarit na elektrodách. Na té mojí mašince co nemá přepínání polarit na elektrodách mám už jednu elektrodu skoro jako jehlu a druhou téměř neopotřebovanou. A neudělal jsem zas nějaké obrovské množství koloidního stříbra, minimálně polovina stříbra - spíše víc - šla nazmar díky absenci přepínání polarit.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
fdh
Nový člen

Příspěvek od fdh »

to je blbost... pak tam máš něco špatně... protože se ti nemůže po několika výrobách vypařit... když budeš přepínat polaritu, budou se akorát opotřebovávat stejně, ale to neznamená, že rychle, jak píšeš....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

fdh píše:to je blbost... pak tam máš něco špatně... protože se ti nemůže po několika výrobách vypařit... když budeš přepínat polaritu, budou se akorát opotřebovávat stejně, ale to neznamená, že rychle, jak píšeš....
Viděls někdy výrobu koloidu bez přehazování polarity? To stříbro se nevypařuje, ale vzniká na elektrodě jakejsi stříbrnej bordel, kterej pak padá dolů. A nebo tam mám něco blbě, zajímalo by mě co.

Po výrobě se to musí pak zfiltrovat, ale dá se to normálně používat (já to chlašču), mám to ale jen pro vlastní potřebu...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“