Batles píše:Ahoj příteli Crafte!
Ahoj chlope,
holt člověk se stále učí novým věcem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ž a M vodu jsem objevil teprve před cca. rokem a divím se, že to celkem vypadlo z povědomí lidí, když sám píšeš je to tak stará a jednoduchá věc. Přitom je to na odkyselení naprosto bezkonkurenčně jednoduché a účinné. Mnoho lidí se hned hrne do MMS a jiných věcí a přitom by mnohdy stačila zásaditá a mrtvá voda. Je ale pravdou, že ty výrobníky se mnohdy prodávají až za nekřesťanské peníze. Nejlevnější jsem viděl za cca. 15 000 nebo dokonce 18 000kč, ale pokud jsi náročný není problém ani 40 000kč, kde už jsou platinové desky, proto jsem se rozhodl s tím něco udělat a nabídnout i levnější varianty těchto výrobníků, které odvedou stejnou službu. Ne každý si to totiž zvládne zbastlit doma a hlavně tady je potřeba už pro co největší efektivitu používat aspoň 110V a více, a to už není sranda.
Pak jsem tuhle šílenost strčil do pětilitrové sklínky (od kvašáků) a usměrněných 220 voltů do toho
Dobrý
Ale pokud si něco kutíš pro sebe je to jiné, ale stejně musíš dávat bacha aby ti tam někdo, jak je výrobník v provozu nehrábl a tomu se chci vyhnout právě již používáním profi výrobníku. Navíc dneska něco vyrábět a prodávat není jen tak jednoduché, jak si spousta lidí myslí. Nedivím se, že dneska spousta lidí raději volí překupnický způsob prodeje, jak tomu říkám
Kdo mě zná ví, že jsem až příliš velký perfekcionista a rád všechno zdokonaluji na maximum při zachování co největší jednoduchosti, což už je spíše taková moje úchylka
Dnes už je z čeho u nás pravda vybírat, ale nikomu nic nevnucuji a ani našim výrobkům nedělám žádnou reklamu jako jiní výrobci, prostě to není potřeba. Kdo hledá, najde. Mě stačí spokojenost uživatelů a doporučení dalším. Tady chodím pouze soukromě dozvědět se něco zajímavého, protože je tady dost znalích lidí nebo pokud mám něco zajímavého, podělit se o to s ostatními, jako většina stálých členů tohoto fóra.
Jo náš prcek (jak mu říkám), konkrétně plasma Craftgen PCL předčil veškerá naše očekávání a začíná držet krok i s velkou plasmou RPZ14. Bohužel čekací doba na něj je stále 1 měsíc, prostě se to nestíhá, protože to není strojová výroba. Navíc se všechno musí ručně nastavovat, aby to chodilo jak má. Cena je ale přesto stále dosti nízká vůči podobným přístrojů na trhu. Vždycky mě dokáže pobavit údiv lidí, kteří si PCL koupí jako mobilní variantu k velké plasmě RPZ14 a pak jim nejde do hlavy, proč s ní mají stejné, neli dokonce i lepší výsledky než s velkou plasmou a přitom jede do 20kHz
Nejvíce mě potěšil nedávný případ 14 leté holčiny, která měla obrovské problémy s ledvinami a nemohla vůbec močit, přesto ji v takovém stavu propustili z nemocnice do domácího léčení, asi to že nemočila nepovažovali za závažný problém. Problémy se zvětšovali a dostala se k mému kamarádovi, coby detox. poradci, pustil prcka na věci co ji vyměřil na Salvii a ta holčina asi po hodině utíkala na WC a měla pocit, že snad odtamtud neodejde, kolik moče z ní začalo odcházet, prostě to povolilo a dle informací už se problém nevrátil. A takové zajímavosti jsou i z oblasti onkologických onemocnění, kdy je už klasická medicína odepsala. Což už osobně považuji za malej zázrak a pokud by to nebylo z důvěryhodného zdroje a nebylo to i pro Mudrlanty viditelné zobrazovacíma metodama, asi bych tomu jen tak nevěřil, že i tohle prcek zvládne. Důležité ale je vědět, co na prckovi pouštět, jinak je účinek minimální, takže je nutná diagnostika. Herxky dokážou být tady ale někdy pěkně silné. Ale to jsem úplně odbočil od tématu odkyselení, tady samozřejmě plasma nebo jiné přístroje nepomůžou. Ale výrobník ž a m vody určitě ano a kdo je šikovný jako ty, zvládne si výrobník aspoň na vyzkoušení postavit i sám. Prostě jak říkám, kdo hledá, najde
Tak hezké svátky a hlavně mnoho zdraví Batlesi, ať podobné mašinky vůbec nepotřebujeme