Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Zánět žil není příčina, ovšem toliko důsledek.
Tento problém je viditelná špička ledovce a bude třeba k zamezení recidivy komplexnější přístup.aAtb vyřeší okamžitý problém, ovšem bych je nezatracoval, páč se na to dá v pohodě přejít na druhej břeh.....
K zpevnění žil brát rutin a k zamezení vleklých zánětů omezit mléko a bílé pečivo vč cukru.
Pak bych hledal, odkud topřilezlo, páč z nebe to nebylo. Zuby, klouby, ženský nemoci,močák.....
Hádej hádej hádači.....Jedno bejlí zázrak nesvede.
navíc to není prdel, zvláště u obezních lidí. Ředit krev a šlapat v brázdě.....jináč tromboza a konec srandy.
Co pomůže je rutin v tabletách, grapefruit i s tím bílým pěnovým .Apohanku třikrát do tejdne.
Když to budeš myslet vážně, tak koňský kaštan. Je to však běh na dlouhou trať. Lze však zvítězit.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

křečáky

Příspěvek od laik »

Zdravím
já bych doporučil konopnou mastičku....
a mazat a mazat.....
pokud chceš tak ti na zkoušku jednu pošlu a uvydíš.....
teda co sem alespon dával lidem tak jim to celkem pomohlo zmírnovat obtíže .....
http://www.prirodni-produkty.kx.cz/inde ... bylin.html
ale je nutný nejdřív hlavně hledat a odstranit příčinu, takže upravit životosprávu ,omezit hodně cukry a tuky.... papat zeleninku, neběhat celej den a občas odpočívat a dát si nohy hore......prostě klasika....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kotvičník

Příspěvek od Ilem »

Antahkarana píše:Zdravím tě poota, díky za návrh, ten kotvičník to slyším poprvé, pokusím se to sehnat.
Kotvičník prodává Pišta přímo tady v blešáku http://www.upramene.cz/blesak/?p=produc ... -rostlinky

"Dum spiro spero"
Ciceron
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Kotvičník

Příspěvek od poota »

Antahkarana píše: Dělá mi to starosti jak je paličatá a nedá si říct počádně... A situaci hodně komplikuje že jsem v zahraničí a nejsem doma. ach jo. ..
Když je tak vysazená na tuzemské produkty, tak mě ještě napadlo, že bys na ni mohl zkusit sušené brusinky. Ty taky působí na křečáky velice příznivě, a s jejich konzumací nejsou potíže. Nebo spíš jsou potíže trochu opačné. Denní dávka by měla být tak asi dvě velké lžíce, řekněme 5 dkg. Mojí ženě je musím dávat odměřené, protože kdybych před ni dal celý sáček, tak ho "sežere" na posezení. Cenově je výhodnější kupovat 1/2 kg balení. Pokud jsi v cizině a bude si to odměřovat sama, tak se Ti to asi dost prodraží - je to abnormálně jedlé :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Antahkarana
Nový člen

mockrát dík

Příspěvek od Antahkarana »

děkuji mockrát za vaše rady hoši, oceňuji vaši ochotu a zkušenosti. Rozhoduje se že brzy podstoupí operaci, ale zatím není moc nakloněna alternativě. Říkám si, že škoda, no ale má velice tvrdou hlavu. Tak snad to není to nejhorší, když to neprovedou neodborně. Ale moc o tom nevím.

zam4
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Šedý zákal

Příspěvek od zam4 »

Mám problém s šedým zákalem. Stále se zhoršuje, operace se ale bojím :oops: . Existuje jiný způsob, jak se šedého zákalu zbavit? Zkoušel jsem kapat do oka urinu, ale zdá se mi to horší, než předtím. Je vůbec možné jej rozpustit? Budu vděčný za každou odpověď.

jarda ovčák
Zasloužilý člen

MNO...

Vůbec se neboj operace a nečekej příliš dlouho. Pak vznikají nevratné změny .Operace je za chvilku hotová,nebolí to a máš klid. Nebo se připrav na slepotu. Kamarádovi vyměnili obě čočky. ambulantně.
Alternativa neexistuje.

zam4
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MNO...

Příspěvek od zam4 »

Díky za povzbuzení. Každý mně říká, že operace není náročná, ale říkej něco strašpytlovi :roll: . Chvíli mi trvalo, než jsem odpověděl, ale nemoh jsem se tady dostat, není něco s fórem, nebo to dělá jenom tady? Nemám totiž svůj net, občas mě pustí příbuzný, ale zatím co dřív bylo všechno v pohodě, teď aby si vzal člověk na to dovolenou :) .
Jardo, ještě jednou dík, stále častěji mě napadá, že bych měl požádat spíš o radu, jak se zbavit strachu.... :oops:
Zdravím.

jarda ovčák
Zasloužilý člen

mno...

hele, já jsem král zbabělců....k zubařce lozím zásadně po čtyrech.
jináč mi bylo divný, proč ten šedej zákal vlastně vzniká a proč má tak častou recidívu.
budeš muset kápnout božskou, jaký máš k tomu potíže, páč dle mého oblíbence to fakt nevzniká sám od seba.
V zásadě to je obecné jako u všech vznikajících očních obtíží:
Poruchy látkové výměny,vyšší obsah tuku v krvi, vyšší tlak , cukrovka,nedostatek zinku a vitaminu A.
Bez těchto věcí prostě šedý, zelený zákal i projevy slábnoucího zraku nemohou vzniknout.
Alternativa tedy je, ovšem budeš muset tak hodně zamakat, že nějakej šťouranec slaserem bude jako hudba z ráje.
Nevím, kolik ti je, ale při nepochopení souvislostí se musí za 5 až 10 let opakovat.
Je jasný, že musíš mít disfunkci jater a odtud se odpíchnout.
Vlastně by pro tebe bylo prvořadé brát denně vitamin A , KOLEM 100000MJ denně a zinek v organické formě, nejlépe 80mg čistého kovu denně.
Test na nedostatek vitaminu A:večer zhasni v místnosti a když obrysy předmětů v místnosti nebudou do 7 sekund zřetelnějšími, jedná se o šeroslepost a nedostatek áčka.
K tomu dieta na úpravu látkové výměny , pití čaje světlíku lékařského a výplachy tímtéž.
K tomu masáž reflexních plošek na nohou ......pomůže i akupunktura a oční gymnastika dle norbekova.
Tento postup je jediná alternativa k laseru. teda, dokáže zabránit recidívě a odstranit většinu očních vzniklých potíží.
zas tak dobrej nejsu, vydrápal jsem to v knihách,páč to postihne většinu populace.....
doktoři o příčinách vůbec nemluví..... nechápu proč.

lena

sedy zakal

Příspěvek od lena »

podivej se na stranky:

http://www.joalis.cz/detoxikacni_medicina.html

urcite to neuskodi, udelat poradnou ocistu tela pod dohledem

jarda ovčák
Zasloužilý člen

MNO...

U té detoxikace mi fakt unikl reálný mustr fungování. A ten princip, co popisují je, jako by uměli cestovat mezi neuronama. jejich princip, pokud by fungoval by snadno vymýtil všechny nemoce za pár dní.....
Jedná se o potravinový doplněk, tudíž NESMÍ léčit. Ze zákona.....
Je to vlastně i problém všech vitaminů, minerálů i ostatních.
Doporučená dávka od výrobce je tak nízká, že s organismem nic neudělá. ale my od ní chceme, aby něco udělala, proto o ní uvažujem.
Vlastně mne k té úvaze dohnal ten šedej zákal a jančovy dávky zinku. Nikde jsem v té své hromádce knih nenašel, kterak dávkovat TERAPEUTICKY vitaminy a minerály.
Miliony lidí žerou vitaminy a minerály v dávkách, které jsou naprosto nedostatečné,neléčivé a doporučenou dávku navrhuje VŽDY rada pro kontrolu léčiv ..... Tedy zkorumpovaní ouřadové, kteří dobře dbají , aby bylo vše postaru.
Jsem asi starej a beru to, čemu rozumím a chápu princip, nebo to vyzkoušel někdo, komu věřím.
detoxikace je velice dobrý byznys a nikdo nechce dokončit detoxikaci, přesto každej detoxikovat chce, páč ty lahvičky neco koštujou. Já jsem pařez a golden yacca od egymu či gubaka je pro mne jediná účinná cesta.
Je to drahý, ale mám osobní zkušenost.
Navíc, každej si musí srovnat v hlavě, jak a kde žije, co žere, co chlastá a co hulí nebo šňupe.....
Bez těchto úvah a nápravy to bude přinejmenším marný.
Proč to tak je??
Protože je zemědělská půda vypráskaná a obsahuje pouze NPK.To stačí rostlinám, aby vyrostly a zbytek asimilují fotosyntézou. Obsah biologicky aktivních látek je však zanedbatelný. Již 40 let pole neviděly hnůj či organickou hmotu jinou, než svoji vlastní....Podíl chemických přípravků je tedy mnohem vyšší, než látky, která by obohatily půdní zásoby. Chybí tedy minerály a vitaminy,přesto, že pšenka vyroste pěkná, kulatá. Tento deficit se prohlubuje a lidi scípou, páč bůh to žádá.....Vlastně bůh ne, ale kdyby se trvalo na kvalitní potravě, tak by to státní rozpočet neunesl.Je potřeba nasytit to stádo ovčanů....No, to stačí....vždycky se dostanu k těm buzerantům zatracenejm... Jak to je možný??

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: mno...

Příspěvek od Ilem »

jarda ovčák píše: doktoři o příčinách vůbec nemluví..... nechápu proč.
Ty snad vykládáš svým odběratelům ovcí, sýra, vlny,..., jak to mají udělat, aby to nepotřebovali ?

"Dum spiro spero"
Ciceron
jarda ovčák
Zasloužilý člen

MNO....

Vykládám všem, aby po mě nechtěli jehňata, abych měl co nejvíc pro araby, kteří platí jináč a neohrnujou rypák nad jehněčím...Jim to politicky poručil allláh...
Nejsem vázán hipokratovou přísahou....Doktoři jo, takže by se měli rvát o zdraví pacienta až do roztrhání těla.

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

šedý zákal

Příspěvek od Vinc »

Na šedý zákal by měly pomoci carnosin kapky. Dokonce zlepšuje i zelený zákal. Ale na očním před dvěma lety, když jsem se jich ptal jestli to používají, tak vůbec nevěděli co carnosin je :oops:

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: MNO...

Příspěvek od cimirek »

jarda ovčák píše:.........
Protože je zemědělská půda vypráskaná a obsahuje pouze NPK......... Jak to je možný??
Na toto téma je zajímavá stránka:
http://www.karelerben.cz
Je to MUDr, ale jeho názory nejsou ortodoxní. Mihl se taky v denD kde hledal podporu na zveřejnění pravdy o homocysteinu a utřeli ho.
Trochu jsem pátral, dokonce se vyráběl preparát HCY-vitalist (Bio-medica Praha), je to směs vitamínů B6,B12,B2 a kyseliny listové - proti tomu Homocysteinu. Byl volně dostupný - uš není. Výrobce mi zatím neodpověděl, jestli to je jen dočasný výpadek, nebo na furt.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“