Daria Lori píše:Jak znicit OSTEOMYOLITIDU pochazejici z transplantace kusu prostrelene stehenni kosti. Momentalne ma velke bolesti - pH5 - doktori ho nadopovali lekama, ale nic z toho. Nalozila jsem ho do 30-ti zaktivovanych kapek a za 8 hodin Enterosgel - ten dobrat celej. Jak mame pokracovat? Dekujeme
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Celkem specha!!!
Nazdar Daria,
Těžko radit,
První mne napadla Godzila, ale s tím kovem absolutně nevím co to udělá. 6 voltů přes stehno by normálně mělo zánět eventuelně sebrat, ale nemám od nikoho nic na to, jak se bude chovat ten kov a hlavně jeho těsné okolí.
Tím, že jde o transplant cizí kosti je to asi poněkud pochybné i s HCl. Transplanty jsou udržované proti odmítnutí organismem chemií potlačující imunitu a HCl ji zvedá, takže injekce HCl, které jsou na bakteriální infekce prokrvených tkání úžasné, můžou asi způsobit silnou imunní reakci vůči transplantované kosti. Takže babo raď. Tady se to jaksi pere.
Jedinné, co by to zachránilo pokud já vím, je Robert O. Beckerova metoda regenerace, ale to by vyžadovalo odstranění všeho, co tam není vlastní a dost dlouhodobou léčbu Beckerovou metodou, která dokáže chybějící tkáně, a kosti naprosto definitivně dorůst, nahradit, pokud mají alespoň nějaké zbytky kloubů. To ale není zrovna domácí léčení alespoň di začátku a vyžaduje to kooperaci chirurga a potom natrénování jak se o to starat a přesně Beckera dodržovat. S tím co píšeš to zní na nějakého půl roku léčby, i když výsledkem je noha do jisté míry lepší než nová.
Jinak to vidím jako velký průšvih.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.