Aktivní chlór bude zřejmě CaClO. Ale ta Laguna je určitě lepšíLena231 píše:Díky, Palo. Tady je katalogový list, pokud bys na to měl čas mrknout. A co ta Laguna Modrý šíp - lze použít?
http://www.eurosarm.cz/web/structure/ka ... 00-15.html
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Aktivní chlór bude zřejmě CaClO. Ale ta Laguna je určitě lepšíLena231 píše:Díky, Palo. Tady je katalogový list, pokud bys na to měl čas mrknout. A co ta Laguna Modrý šíp - lze použít?
http://www.eurosarm.cz/web/structure/ka ... 00-15.html
Klidně používej.sisa píše:... koukla jsem na spotřebu a je tam 4/2011. Docela jsem znejistěla a proto bych se ráda zeptala, jestli to mohu ještě začít užívat. Skladováno bylo v suchu, v temnu, je to neotevřené, v teplotě tak do 25 st.C. ..
Ivan píše:S tým grgnutím to máš ako ja. Ja si papuľu občas vyplachujem greposeptom. Likviduje to vírusy a bakterie spôsobujúce zubný kaz.
Trpím 35 ročnou otravou ortuťou, takže som už celú tú dobu nevnímal svet ako skutočnosť:
* F48.1 Syndróm depersonalizácie - derealizácie
Ide o zriedkavú poruchu, pri ktorej sa pacient spontánne žaluje, že jeho vlastná psychická činnosť, telo a okolie sa kvalitatívne zmenšili, akoby boli neskutočné, vzdialené alebo zautomatizované. Najčastejšie medzi pestrými fenoménmi sú ponosy na stratu citov a pocit odcudzenia alebo odlúčenosti od vlastného myslenia, tela alebo okolitého reálneho sveta. Napriek dramatickosti zážitku osoba si je vedomá nereálnosti týchto zmien. Senzórium je normálne a schopnosť vyjadriť city je neporušená. Príznaky depersonalizácie-derealizácie sa vyskytujú ako súčasť rozpoznateľnej schizofrénnej, depresívnej, fóbickej alebo obsesívno- kompulzívnej poruchy. V takom prípade sa má uviesť diagnóza hlavnej choroby.
Nemohol som detoxikovať, lebo som mal hneď silné detoxikačné príznaky. Po mesačnej aplikácii MMS2 môžem detoxikovať a fyzicky som na tom lepšie.
Ahoj, kromě jiných drobných potíží jsem měl vrozenou chronickou bronchitidu - jako moje máma - pořád jsem kašlal a padaly ze mě brikety. 8 dní jsem užíval MMS1 a při každé přípravě minimálně jednou vdechl ústy a jednou nosem, ale ne moc natvrdo plyn,který se tvořil. S čím si nedokázali poradit doktoři za celý můj život - 55 let mám po 8 dnech pryč jako spoustu dalších problémů - není to zajímavé?Habrdo píše:Dobrý deň,
Objednal som si prípravky MMS1 a MMS2. Mám problémy s pľúcami a asi už rok ma stále bolí hrdlo a mávam bolesti hlavy a pocity únavy ... našli mi v krvi a na sliznici 3 druhy bacilov...bral som asi 4 druhy antibiotik no ŽIADNE ZLEPŠENIE! Tak som sa rozhodol vyskúšať toto... čítal som dosť viem ako pripraviť MMS1 no neviem ako to mam skombinovať a užívať obidva naraz... a či sa to vôbec dá. Zišlo by sa mi do toho zakombinovat aj inhaláciu plynu.Zišlo by sa keby mi niekto odporučil dávkovanie oboch prípravkov naraz, prípadne aj s tou inhaláciou.Nebolo by na zaciatok dobre toto.
1 kvapka mms 8 krat denne hodinu po sebe +1 x MMS2 vecer a inhalacia plynu s MMS 1 rano?...
Za prípadnú pomoc Vám vopred ďakujem.
zempal píše:Prajem pekný deň všetkým . Potreboval by som poradiť! Momentálne užívam MMS1 – 30 kvapiek denne a chcem prejsť na MMS2 ale neviem v akých intervaloch môžem jesť. Keďže MMS-2 sa užíva každé dve hodiny neviem koľko minút pred užitím tobolky s MMS-2 alebo po užití MMS-2 sa môžem najesť. VIE MI NIEKTO PORADIŤ ? Ďakujem. Zempal.
začnu odzadu:Prajem pekný deň všetkým. Vie mi niekto poradiť? Čo je lepšie na MMS2 : Modrý Šíp, alebo Modrý Blesk ? Poradte mi prosím. Ďakujem zempal.