rado....
vrat se ve vzpomínkách do doby kdy si byl z trkem nadšenej a zapřemejšlej......
co jsi dělal, jak vypadalo trko. kolik v něm bylo vody, jaké vody (píšeš že dáváš vodu z kohoutku...no fuuuj, styd se
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)
a další podrobnosti kolem toho...a od toho se odpíchni a začni znova......
to trko je fakt jak joe cell, jedna drobná chybička a seš v háji....
mužeš to vyfotit a hodit sem???...
velice take záleží na množství probublávaného vzduchu a na jeho kvalitě.... mě se třeba osvědčila hadička do přední masky....
také sem měl škrcení vzduchu až za trkem...a max polovinu trka naplněnýho destilkou abych nemusel mít bubler......a destilku (obyč deionizovaná voda z benzinky) je potřeba podle mě měnit ne dolívat.....ona se hodně špíní tím co nasáváš a to trku nesvědčí.....
a hlavně aby zařízení fungovalo na sto procent toho co svede ,by celá konstrukce měla být stavěná co nejvíce dle "posvátné geometrie" (zlatý řez, atd....) ...ale to už je tááák komplikovaný na teoretické výpočty že si to nechám až na dlouhé zimní večery......... leda by někdo věděl o nějaké jiné variantě jak to snázej spočítat......
....
k tomu množství vody v trku.....takovej momentální nápad....na laborování...(neukamenujte mě za laickost)
rado...nebo mekač ,nebo jiní pokud z tím jezdíte.....zkusil bych si vzít vejšku trka a narýsovat či spočítat si dle zlatýho řezu a udělat na nádobu rysku a vodu dát pouze do té určité vejšky......asi bude možná jedno jestli podle té delší nebo kratší strany, hlavní je ta myšlenka.....
nevím jestli to píšu pochopitelně......znalí ví a když tak mě třeba doopraví....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......