Moc Ti děkuji za to, že jsi to nevzdal a alespoň částečně pochopil, oč tu vlastně jde . Držím Ti i nadále palce.
No a že budeme čumět, tak tomu už začínám věřit, protože jak tak koukám na to Tvé : " zdar " tak jsi se řádně nas..l .
![Smoke :smoke:](./images/smilies/icon_smoke.gif)
Moderátor: sao
Tesla (snad jako první) laboroval s diskovými a kónickými cívkami a zjistil u nich specifické vlastnosti, odlišné od cívek cylindických - zkus hledat někde tamMajkl1 píše:.. proč na stabu Joe Cell se ve světě často udává tvar trubek (nikoliv obalu, ale vnitřků) do kónusu???
Kdybys po tom ultratoužil , tak nerez drát do mig-mag mají v obi bauxx krámech i v neděli ;-)Majkl1 píše: v prodejně, kde měli nerez drát mi křápli s dveřmi před nosem, tudíž až pondělí.
+1Drobek.Petr píše:.. nic neusetrim, pokud v drataku nemam vodu. Pokud mi dratak neodebira zadny proud, zadna uspora se nekona. ... Pokud je odber drataku pod 200mA, pak mi to spori. Pokud pres, nic se nedeje.
Nazdar Majkl,Majkl1 píše:...... proč zkoušet něco, co již mohl zkusit někdo jiný a označit jako "nefunkční"
Nazdar Ivane,Iv píše: Vážené osazenstvo, nedalo mně to, protože přišel konečně jeden zajímavý zvrat!!!!!
Cituji:
Majkl 20.6.2011 Pokud to má sloužit jako kondenzátor éteru(nebo něčeho jiného), který se pak vybíjí do vzduchu či vodních par, tak by to mělo logiku!!!!
Drobek: 20.6.2011 ..Pokud je odběr dráťáku pod 200mA, pak mi to spoří....
Jestli toto Vás netrkne, tak už nic. Prchám, Majklovi a Drobkovi děkuji, to už je za mnou, ale jsem rád, že dva chlapíci zde mají "fištron". To stejné probíhá i u UFek, ale za pomoci nasycené vzdušné vlhkosti zmíněné energie od UFka. Voda tuto energii jímá, viď Pokr(Kolemjdoucí) a Slávku, jak říkáš "Mráko.... už si nevzpomenu na ten Tvůj název přesně !!!!!!!