Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Jednoduchá liečba rakoviny ???
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
MNO...
MEA CULPA, MEA MAXIMA CULPA..
V překladu:panebože ja su vůl.
Je to tak a na vlastním faktu nezmění ani těch 30000 mrtvejch ročně.
Poota to napsal dokonale
V překladu:panebože ja su vůl.
Je to tak a na vlastním faktu nezmění ani těch 30000 mrtvejch ročně.
Poota to napsal dokonale
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: re
Nazdar Rado, podle mne ano, nicméně jsem laik a je to jenom můj názor.
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
.
Zdravím,
no to mi vrtá v hlavě, co je to vlastně za sloučeninu - pokud jsem to tedy nepřehlédl...
Kyselina chloroctová - jednoduchá chlorace kyseliny octové - to asi nebude.
Další chlorací vzniká právě kyselina dichloroctová a trichloroctová.
Imho to nebude tak jednoduché s přípravou...
A co se prodává na netu jako DCA, tak jako "sodium".
http://puredca.com/store/
no to mi vrtá v hlavě, co je to vlastně za sloučeninu - pokud jsem to tedy nepřehlédl...
Kyselina chloroctová - jednoduchá chlorace kyseliny octové - to asi nebude.
Další chlorací vzniká právě kyselina dichloroctová a trichloroctová.
Imho to nebude tak jednoduché s přípravou...
A co se prodává na netu jako DCA, tak jako "sodium".
http://puredca.com/store/
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: mno...
O rakovině, nadějném léku a penězích.jarda ovčák píše:http://www.zdn.cz/denni-zpravy/profesni ... rat-303246
nepůjde sehnat a nikdo to nevyzkouší.... houby byznys.....

Je až k nevíře, že by lidstvo mohl zachránit lék, jehož klinické testy nákladově vychází na částku, co se prošustrovala za stavbu O2 Arény, jenž se přitom ale ze svého provozu nikdy nezaplatí.

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo ... ?id=342439 .
"Kdo by chtěl levný lék?
Bylo by to úžasné, ale zatím nevíme. Co funguje v laboratoři nebo u zvířat, nemusí vůbec zabrat u lidí.
Lék DCA je dávno schválený. Jeho patentová ochrana už neplatí, takže by mohl být levný. Aspoň teoreticky.
Ve skutečnosti je levný lék velkým problémem.
Medikament by teď bylo nutné upravit pro nové použití a hlavně uskutečnit klinické zkoušky s lidskými pacienty. Což je drahé, 600 až 800 milionů dolarů, tedy až nějakých šestnáct miliard korun.
Farmaceutické společnosti dělají klinické zkoušky, jen když si mohou lék patentovat, takže vědí, že v případě úspěchu bude medikament pouze jejich. Patent platí dvacet roků. Za tu dobu musí výrobce preparát vyzkoušet, zaregistrovat, uvést na trh a vyrobit ho tolik, aby splatil předchozí náklady, získal prostředky na vývoj dalších léků a ještě vydělal.
Po dvaceti letech začnou lék vyrábět i jiní a cena rapidně poklesne.
Jenže léku DCA už patentová ochrana vypršela. Žádná soukromá firma si tedy netroufá investovat stamiliony dolarů do jeho nových zkoušek."
PS: Je velmi smutné, že v přepočtu na každého obyvatele planety potom vychází úhrada výzkumu na jednorázovou částku ve výši přibližně 3 korun, tedy zhruba v ceně jedné cigarety nebo dvou rohlíků, což by určitě nemělo být problémem, aby vláda každé země tuto částku za své občany zaplatila.
Jako lidstvo jsme zcela zklamali. Na celé čáře. A nejen v tomto.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Vliv vody bez deuteria při léčbě rakoviny.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema
) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis
) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...

-
- Zasloužilý člen
mno....
Vážení přátelé, kamarádi, soukmenovci....
Mám kámoša onkologa, chodili jsme spolu do školky i školy.Mnohokrát jsme nad sklenkou víka probírali spouštěcí mechanismus rakoviny, který by byl univerzálním.
Nenašli jsme, ani v análech, ani nikde jinde. Vlastně lidi věděj prdlačky.Většina nemocnejch s rakovinou plic jsou nekuřáci....
Dnes mi přišel poštou Rádce z předmostí,vázaný časopis pro zemědělskou komunitu z roku 1935. Je tam studie, kde francouzká vláda nechala udělat rozbory zemědělských půd. Vznikla mapa deficitů prvků. Je zvláštní, že mapa výskytu rakoviny se překrývá s mapou nedostatku draslíku.......
Je řeč o roce 35, kdy lidi konzumovali to, co vyrostlo do 20km od jejich bydliště. Dnes to je v řiti,.... žerem to, co vyrostlo v tramtárii a o rakovině víme stejnou prdlačku, jako lidi z roku 35. Navíc statisticky je stejná úmrtnost při léčbě dnes i tehdá.
Enem těch nemocných a mrtvých v absolutních číslech je dnes několikrát více.
Je to jediný prvek, o němž tedy můžu s jistotou říct, že má vliv na vznik rakoviny.....teda stejně jako kyselá reakce organismu... Jenže,to už zavání tím, co bylo dřív, ešli slepice či vejce.
Mám kámoša onkologa, chodili jsme spolu do školky i školy.Mnohokrát jsme nad sklenkou víka probírali spouštěcí mechanismus rakoviny, který by byl univerzálním.
Nenašli jsme, ani v análech, ani nikde jinde. Vlastně lidi věděj prdlačky.Většina nemocnejch s rakovinou plic jsou nekuřáci....
Dnes mi přišel poštou Rádce z předmostí,vázaný časopis pro zemědělskou komunitu z roku 1935. Je tam studie, kde francouzká vláda nechala udělat rozbory zemědělských půd. Vznikla mapa deficitů prvků. Je zvláštní, že mapa výskytu rakoviny se překrývá s mapou nedostatku draslíku.......
Je řeč o roce 35, kdy lidi konzumovali to, co vyrostlo do 20km od jejich bydliště. Dnes to je v řiti,.... žerem to, co vyrostlo v tramtárii a o rakovině víme stejnou prdlačku, jako lidi z roku 35. Navíc statisticky je stejná úmrtnost při léčbě dnes i tehdá.
Enem těch nemocných a mrtvých v absolutních číslech je dnes několikrát více.
Je to jediný prvek, o němž tedy můžu s jistotou říct, že má vliv na vznik rakoviny.....teda stejně jako kyselá reakce organismu... Jenže,to už zavání tím, co bylo dřív, ešli slepice či vejce.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: mno....
Nevím zda to tu uš nebylo, ale o půdě a následkům toho na zdraví píše také MUDr.Karel Erben na svém webu a dále pak o homocysteinu HCY http://www.karelerben.cz/homocystein-objev .jarda ovčák píše:Vážení přátelé, kamarádi, soukmenovci....
Mám kámoša onkologa, ...... rozbory zemědělských půd. Vznikla mapa deficitů prvků. Je zvláštní, že mapa výskytu rakoviny se překrývá s mapou nedostatku draslíku.......
Myslím že to stojí za přečtení. Uvedené látky - správná směska, HCY vitalist, český to výrobek: kys.listová,Béčka .... byly dokonce v prodeji. ale uš nejsou.
P.S.Teď jsem se pro jistotu podíval znovu a vypadá to, že uš je zase v prodeji.
Tedy alespoň u výrobce to tak vypadá ( http://www.bio-medica.eu/eshop2.php?detail=54&zbozi=54 ).
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Copa dřív, dřív bylo všecko!jarda ovčák píše:... co bylo dřív, ešli slepice či vejce.

Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
MNO...
Dřív.... che, jaký byly maliny,,,, jako palce, dneska je sotva najdeš....
a borůvky, ty byly jako malý vejce, a nebe, jak bylo dřív krásně modrý, a uhlí líp hořelo, a benzín taky, a líp voněl, a stromy jak byly pěkně rovný, ptáčci krásně zpívali.... dnes jsem slyšel jednoho chrčet, no hrůza.¨
A ženský, jak byly krásný a měly dlouhý nohy a krátký sukně.... dneska chlopa od baby nepoznáš.
A slunko jak pěkně hřálo , dneska vůbec a nebo moc.
A hříbky jak dřív rostly... dneska je sotva najděš a když najdeš, tak se neohneš....
Dřív....
a borůvky, ty byly jako malý vejce, a nebe, jak bylo dřív krásně modrý, a uhlí líp hořelo, a benzín taky, a líp voněl, a stromy jak byly pěkně rovný, ptáčci krásně zpívali.... dnes jsem slyšel jednoho chrčet, no hrůza.¨
A ženský, jak byly krásný a měly dlouhý nohy a krátký sukně.... dneska chlopa od baby nepoznáš.
A slunko jak pěkně hřálo , dneska vůbec a nebo moc.
A hříbky jak dřív rostly... dneska je sotva najděš a když najdeš, tak se neohneš....
Dřív....
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Abyste to měli trochu pestřejší, Dr. William F. Koch, co raka léčil hlava nehlava od 1918 do 1950? v USovicích, než pod pohrůžkou na životě přesídlil do Brazílie, aby v tom pokračoval, si udělal studii na tohle polnohospodářství a vylezl mu z toho především nedostatek selénu. Jenže, draslík je produkce HCl a bez HCl není život žádná sranda a asi je dost jedno, čeho jiného je pak nedostatek, protože tím je nedostatek ai skoro všeho.cimirek píše:Nevím zda to tu uš nebylo, ale o půdě a následkům toho na zdraví píše také MUDr.Karel Erben na svém webu a dále pak o homocysteinu HCY http://www.karelerben.cz/homocystein-objevjarda ovčák píše:Vážení přátelé, kamarádi, soukmenovci....
Mám kámoša onkologa, ...... rozbory zemědělských půd. Vznikla mapa deficitů prvků. Je zvláštní, že mapa výskytu rakoviny se překrývá s mapou nedostatku draslíku.......
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Rakovina
Rakovina Jeden gram masa obsahuje mezi několika tisíci a několika miliony hnilobných baktérií. Vzhledem k tomu, že při každém požití masitého pokrmu zůstanou v tlustém střevě nestrávené zbytky, je lidská střevní flóra při masité stravě pravidelně obohacována o hnilobné baktérie. Při ideálních životních podmínkách se tyto baktérie ve střevě rychle rozmnožují a vytlačují přirozenou střevní flóru, která se normálně skládá z 90 % kvasinek.
Hnilobné baktérie produkují svou látkovou výměnou velký počet jedovatých látek vyvolávajících rakovinu. Škodlivé produkty látkové výměny střevní flóry, skládající se převážně z hnilobných baktérií, zvyšují podstatně riziko rakoviny. Kromě toho mohou uloženiny mukopolysacharidů, způsobené příliš velkým množstvím bílkovin v potravinách, bránit v zásobování jednotlivých buněk kyslíkem.
Souvislost mezi nedostatkem kyslíku v buňkách a větší pravděpodobností vytváření tumorů je v medicíně již dávno známá a není o tom sporu. Proto se nelze divit, že na světě neexistuje žádná země, kde by se požívalo mnoho masa a kde by byl nízký výskyt rakoviny.
Mnozí výrobci rybího tuku v kapslích používají pro reklamu na své výrobky tvrzení, že Eskymáci pojídající ryby a savce s velkým obsahem tuku neznají žádné srdeční choroby. Mastné kyseliny omega-3 a omega-6 obsažené v rybím tuku prý snižují riziko srdečního infarktu. Skutečnost však vypadá trochu jinak.
Eskymáci se dožívají v průměru asi 30 let. Umírají normálně, aniž by mohlo dojít k srdečním poruchám. Všechny vědecké výzkumy na toto téma prokázaly, že zdravotní nevýhody vyvolané pojídáním ryb a drůbeže jsou stejně tak závažné jako škody vyvolané vepřovým nebo hovězím masem.
Civilizační nemoci vznikají jak nadbytečným příjmem živočišných potravin, tak i nedostatkem syrové stravy, denaturovanými průmyslovými potravinovými přípravky, jedy v životním prostředí všeho druhu, radioaktivitou, psychickými faktory, nedostatkem pohybu, stresem a odklonem člověka od přirozeného způsobu života. Mezi těmito příčinami má zvláštní postavení výživa. V dnešní době je prakticky každý člověk extrémně špatně vyživován, ale každý také může své výživové návyky změnit.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JE TŘEBA JÍST, ABYS ŽIL, A NE ŽÍT, ABYS JEDL. 
Hnilobné baktérie produkují svou látkovou výměnou velký počet jedovatých látek vyvolávajících rakovinu. Škodlivé produkty látkové výměny střevní flóry, skládající se převážně z hnilobných baktérií, zvyšují podstatně riziko rakoviny. Kromě toho mohou uloženiny mukopolysacharidů, způsobené příliš velkým množstvím bílkovin v potravinách, bránit v zásobování jednotlivých buněk kyslíkem.
Souvislost mezi nedostatkem kyslíku v buňkách a větší pravděpodobností vytváření tumorů je v medicíně již dávno známá a není o tom sporu. Proto se nelze divit, že na světě neexistuje žádná země, kde by se požívalo mnoho masa a kde by byl nízký výskyt rakoviny.
Mnozí výrobci rybího tuku v kapslích používají pro reklamu na své výrobky tvrzení, že Eskymáci pojídající ryby a savce s velkým obsahem tuku neznají žádné srdeční choroby. Mastné kyseliny omega-3 a omega-6 obsažené v rybím tuku prý snižují riziko srdečního infarktu. Skutečnost však vypadá trochu jinak.
Eskymáci se dožívají v průměru asi 30 let. Umírají normálně, aniž by mohlo dojít k srdečním poruchám. Všechny vědecké výzkumy na toto téma prokázaly, že zdravotní nevýhody vyvolané pojídáním ryb a drůbeže jsou stejně tak závažné jako škody vyvolané vepřovým nebo hovězím masem.
Civilizační nemoci vznikají jak nadbytečným příjmem živočišných potravin, tak i nedostatkem syrové stravy, denaturovanými průmyslovými potravinovými přípravky, jedy v životním prostředí všeho druhu, radioaktivitou, psychickými faktory, nedostatkem pohybu, stresem a odklonem člověka od přirozeného způsobu života. Mezi těmito příčinami má zvláštní postavení výživa. V dnešní době je prakticky každý člověk extrémně špatně vyživován, ale každý také může své výživové návyky změnit.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-
- Zasloužilý člen
mno....
Jistě máš pravdu, avšak eskymáci žerou jen ryby, to bych pochopil....
Vem však v potaz, jak se živí asijští národové, zejména zakavkazké národy.Neco o tom vím...
Zeptej se mongolců, napálců, tibetanů, kazachů.... Co to vlastně dlabou a kolik let že se dožívají. Pak se chytneš za hlavu a pak ji zase pustíš, abys s ní mohl kroutit.
Navíc bys musel vzít potaz statistiku a zastoupení zesnulých na jakýkoli druh tumoru a tyhle domněnky tam prostě nefungujou.
Rádi bychom věděli vše a rádi si to lajnovali, avšak k tomu víme veliký prd.
Roli bude hrát dle mého spíše potraviny zatížené chemickými rezidui, nebo organická produkce. Tvářit se však při dlabání supermarketové zeleniny jako nějaký výherce mi připadá zcestné.... jsou toho vlaky té chemie, co se vycejprá a na neškodnost postřiků si může hrát jen duševní aviatik, stejně jako na užívání nerezového nádobí, bydlení do kilometrů od silnice 1 třídy, duševní neklid či zátěž, disharmonické vnímání světa, tlak na psychosomatiku, překyselení organismu......
fígl bude v rovnováze a harmonii, stejně jako v pocitu štěstí, naplnění.....
Strava jistě hraje roli. Já ji rozděluju jinak... na jedlou a jedovatou. Jedlá je bez chemie, ta druhá s chémií.
Vem však v potaz, jak se živí asijští národové, zejména zakavkazké národy.Neco o tom vím...
Zeptej se mongolců, napálců, tibetanů, kazachů.... Co to vlastně dlabou a kolik let že se dožívají. Pak se chytneš za hlavu a pak ji zase pustíš, abys s ní mohl kroutit.
Navíc bys musel vzít potaz statistiku a zastoupení zesnulých na jakýkoli druh tumoru a tyhle domněnky tam prostě nefungujou.
Rádi bychom věděli vše a rádi si to lajnovali, avšak k tomu víme veliký prd.
Roli bude hrát dle mého spíše potraviny zatížené chemickými rezidui, nebo organická produkce. Tvářit se však při dlabání supermarketové zeleniny jako nějaký výherce mi připadá zcestné.... jsou toho vlaky té chemie, co se vycejprá a na neškodnost postřiků si může hrát jen duševní aviatik, stejně jako na užívání nerezového nádobí, bydlení do kilometrů od silnice 1 třídy, duševní neklid či zátěž, disharmonické vnímání světa, tlak na psychosomatiku, překyselení organismu......
fígl bude v rovnováze a harmonii, stejně jako v pocitu štěstí, naplnění.....
Strava jistě hraje roli. Já ji rozděluju jinak... na jedlou a jedovatou. Jedlá je bez chemie, ta druhá s chémií.