zeto píše:Ahoj, užívám VMS necelý týden a mám pár dotazů.
1. Je možné připravit si ráno aktivovanou dávku o vícero kapkách, naředit jí vodou a v práci jí ředit pak dále a pít po dvou hodinách? Neztratí se účinek? (ptám se, jelikož v práci není možné aktivovat VMS, docela to smrdí a nechci aby věděli, že piju tohle:)))
Možné to je, ale postupně se bude účinek ztrácet, sice málo, ale přesto - zas ale lepší, než nemít nic
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Běžně mám dvě lahve s naředěných chloritanem a s naředěnou kyselinou zvlášť, ale to je už jiné vlákno:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=2172
zeto píše:2. Dávkoval jsem zatím 2akt. kapky ráno a 2akt. kapky večer....... teprve dnes (neděle) jsem dávkoval 2 kapky VMS / 2 hodiny ...tedy větší množství než dříve. Objevil se u mne problém, začal mě ve čtvrtek lehce svědit konečník a dnes ráno už hodně...... je možné že to je reakce na VMS, očistný proces?.....dle příznaků to vypadá bud na kvasinky nebo roupy... ale červíky jsem nenašel ale příznaky by byly. Dříve jsem s nimi problém neměl a proto hledám odpovědi, proč se mi to děje a zda to má souvislost s VMS.
Řekl bych, že nějaké potvůrky utíkají co nejdál od chlordioxidu
Možná by si měli čuchnout i z druhý strany, tzn. udělal bych třeba na vatičku trochu naředěný roztok směsi a přiložil na to konkrétní místo, co svědí...