![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tady je příloha "Železné Zdraví" a jak je to vlastně s nedostatkem železa v dietě a tělu, s chudokrevností a jinými nemocemi.
"S brocolli přechodnou invaliditou k předčasné smrti."
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
S laskavým pozdravem, Slávek.
![Smoke :smoke:](./images/smilies/icon_smoke.gif)
Je dobré posuzovat informace i podle důvěryhodnosti zdroje. Zkus se dotyčného "někoho" dopodrobna vyptat, proč by ses měla "cpát železem v tabletkách", k čemu je to dobré a proč je to nutné a také jak a čím bys měla doplatit na to, když to nebudeš dělat. Zapiš si jeho argumenty a potom je konfrontuj se Slávkovými překlady.IU píše:.. Jsem vegetariánka už přes 20 let a nedávno mi někdo řekl, že jestli se nezačnu cpát železem v tabletkách, doplatím na to. ale mě teda nic není
Ještě jsem s tím člověkem nemluvila, ale moje vlastní zkušenosti jsou takové:poota píše: Zkus se dotyčného "někoho" dopodrobna vyptat, proč by ses měla "cpát železem v tabletkách", k čemu je to dobré a proč je to nutné a také jak a čím bys měla doplatit na to, když to nebudeš dělat. Zapiš si jeho argumenty a potom je konfrontuj se Slávkovými překlady.
20 let je dlouhá doba. Myslím že už si organismus zvyknul. Ono asi takhle...... Kdo se bude chtít stát ze dne na den ortodoxním vegetariánem tak si myslím pohoří a ublíží si. Mělo by to být asi tak že první přerod trvá 5 let kdy se vynechá maso, jí se jenom ryby a mléčné výrobky, během dalších 5-ti let se postupně všechny bílkovinné produkty vynechají. Kdo chce být echt vegetarián takže se netkne například ani pečiva do kterého bylo přidáno máslo si přidá ještě dalších 5 let. Suma sumárum stát se vegetariánem vidím tak na 15-ti letý proces. Samozřejmě nemusím mít pravduIU píše:zbavování se železa? jeee, tak to mě poučte. Jsem vegetariánka už přes 20 let a nedávno mi někdo řekl, že jestli se nezačnu cpát železem v tabletkách, doplatím na to. ale mě teda nic není
JJ přesně tak. Kdyby ryby měly hlas , proklatě by ubylo rybářů -----IU píše:--------------- rostliny u sklizně srdceryvně nepláčou. ---------------
Myslím že jsi zvolila velmi rozumný kompromis, nevyhýbat se mléčným výrobkům považuji za prospěšné. Samotné mléko raději příliš nekonzumovat, je dost těžký skoro jako maso a lidský metabolismus si s ním ve staším věku neumí moc poradit. Zkysané mléko jako kefír či podmáslí to už není mléko a je naopak prospěšné.IU píše:Pro představu, já nejím jen to, co se muselo zavraždit. Takže jogurty, sýry... jím.
Nicméně si uvědomuju, že duši má všechno, ale jíst musíme, to změnit nedokážu. Být "dejchavcem" beru všemi deseti, jenže se mi nedaří
Řídím se tedy selským rozumem, a ten říká, že rostliny u sklizně srdceryvně nepláčou. Na duchovní rovině vidím, že "krvácí" v místě poškození, jenže to se tak nesmí brát. To bych opravdu umřela hladem.
Narodila jsem se s lidskýma očima a lidským v nímáním ve hmotném těle, a to mi říká, že zvířátka trpí a rostliny ne. Duchovní oči a smysly budu používat k obživě, až budu mít patřičné "světelné" tělo.
Tímto nechci nikoho naštvat ani vášnivě diskutovat. Po 20 letech jsem opravdu smířená se všemi názory, respektuji je, a na svém poklidně trvám
a kde je ta priloha???Slavek Krepelka píše:Jsou v podstatě pro mne šokující a nebýt Jardy Zajíčka, který si nedal pokojaž jsem do toho zašťoural, žil bych nadále ve tmách,
takže děkuji.
Tady je příloha "Železné Zdraví" a jak je to vlastně s nedostatkem železa v dietě a tělu, s chudokrevností a jinými nemocemi.
"S brocolli přechodnou invaliditou k předčasné smrti."![]()
.....aaaa uz mampeterde píše:a kde je ta priloha???Slavek Krepelka píše:Jsou v podstatě pro mne šokující a nebýt Jardy Zajíčka, který si nedal pokojaž jsem do toho zašťoural, žil bych nadále ve tmách,
takže děkuji.
"S brocolli přechodnou invaliditou k předčasné smrti."![]()
To mi není jasné. Co myslíš tím zamykajů? Pokud jsi přihlášena, měly by se otevřít. Pokud se neobjeví na obrazovce, je problém nejspíše v prohlížeči. Ty přílohy jsou dávané dohromady starým Front Page Express a je možné, že nenjnovější prohlížeče to odstřelují. Píšu to v tomhle .htm, protože mi to dává velice malé velikosti složek. MS Doc je mnohanásobně větší formát, o PDF ani nemluvě a nechci to tu zbytečně zatěžovat.julia píše:Slávek,prečo sa mi zamykajú tvoje prílohy?Ako to mám otvoriť?Ďakujem za trpezlivosť a radu!!!