Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Relax u kávičky II - pokračování

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Přečerpávací solární elektrárny

Příspěvek od adam.benda »

Možná se inšpirovali u nás ve Štěchovicích a řekli si, když my vodu, tak oni solár. :)

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Největší had na světě, bohužel mrtvý.

Příspěvek od aNONym »

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Největší had na světě, bohužel mrtvý.

Příspěvek od Palo »

Von je fakt mrtvej! :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Prosil bych nějaký menší vůz.

Příspěvek od poota »

Naposledy upravil(a) poota dne čtv 08 zář 2011 12:32, celkem upraveno 1 x.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
GRS
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Největší had na světě, bohužel mrtvý.

Příspěvek od GRS »

Palo píše:
Von je fakt mrtvej! :lol:
Do riti, ja som bol skoro mrtvy...

aNONym
Zasloužilý člen

Hlavně vždycky myslet pozitivně.

Příspěvek od aNONym »

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Non

[youtube][/youtube]

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Smysl všehobytí ...

Příspěvek od A(&F) »

... přestože rap moc nemusím ... a z hokeje sleduji vždy jenom finálové zápasy, ... tak tohle mne přesto dostalo ... Anri ...

[youtube][/youtube]

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Smysl všehobytí ...

Příspěvek od huhu »

Včera jsem to poslouchal na impulzu celý den . TRAGEDIE.
Tak jsem večer zapálil svíčku za všechny zytečně mrtvé civilisty v Libiii. Sice to nebyli takoví baviči , neprodávali se za miliony, ale zbyly po nich nezajištěné děti.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Smysl všehobytí ...

Příspěvek od laik »

huhu píše:Včera jsem to poslouchal na impulzu celý den . TRAGEDIE.
Tak jsem večer zapálil svíčku za všechny zytečně mrtvé civilisty v Libiii. Sice to nebyli takoví baviči , neprodávali se za miliony, ale zbyly po nich nezajištěné děti.
Zdravím...
no uplně s tebou souhlasím....
denně zemře tolik lidí a nikoho to nezajímá a umře pár nějakých sportovcu a všeci se mužou pos@.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Bohové se přesunuli na věčnost a národy upadají do bezmezné a posvátné histerie....Kdepak, holenkové.... pro mne má každý život stejnou váhu. Davy potřebují bohy, gladiátory, chléb i hry...... kde jsem to himl četl.....

aNONym
Zasloužilý člen

Re: mno...

Příspěvek od aNONym »

jarda ovčák píše:.....pro mne má každý život stejnou váhu.....
Pokaždý je to stejně smutný když odejde někdo z blízkých lidí. :? Non

A k nasrání když byla jeho smrt násilná nebo zbytečná zaviněná něčí nedbalostí. S tím pak se smiřuje dvojnásob těžko. :(

Proto žijme tak jako by každej den měl být tím posledním. Tak aby na nás hezky vzpomínali až tu nebudem.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

laik píše:Zdravím...
denně zemře tolik lidí a nikoho to nezajímá a umře pár nějakých sportovcu a všeci se mužou pos@.....
S tím se nedá než souhlasit to je bez diskuzí. :| Non

Jenom jestli to u těch hokejistů nebude tím že během fandění se u lidí projevuje národní sounáležitost. Že aspoň na chvíli v týhle republice můžou bejt na něco hrdý. Což se o tom zbytku už moc říct nedá. :?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

aNONym píše:

Jenom jestli to u těch hokejistů nebude tím že během fandění se u lidí projevuje národní sounáležitost. Že aspoň na chvíli v týhle republice můžou bejt na něco hrdý. Což se o tom zbytku už moc říct nedá. :?
Taky tak nějak. Dodnes mám v paměti, když ještě byl hokej alespoň pro naši rodinu jenom na rádiu. Na TV nebylo a vysílání bylo v Česku ještě v plenkách, jenom několik hodin denně a samá porucha. Českej mančaft porazil Kanadu na nějakém mistráku 8:0. Nevím kolik mi bylo, ale do puberty bylo ještě daleko. Byl jsem tenkrát děsně hrdej na to, že jsem Čech. Už dávno jsou mi tyhle divadýlka i s herci úplně šuma fuk. Když jsem viděl ve filmu jakéhosi Michaela Moora, jak vypadá bombardování Bagdádu nositely svobody a demokracie, vzteky a lítostí jsem bečel. To jsem ještě ani nevěděl, že ty kurvy fašistický používají uranové náboje z elektrárenského odpadu, aby ta první vlna smrti skončila dlouhodobě druhou a aby se zbavili nepohodlného průmyslového odpadu. Dnes se stydím za to, že dýchám stejný vzduch s netvory, který za lidi těžko vydávat, i když jako lidé vypadají.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Hellraiser17
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hellraiser17 »

Slavek Krepelka píše:
aNONym píše:

Taky tak nějak. Dodnes mám v paměti, když ještě byl hokej alespoň pro naši rodinu jenom na rádiu. Na TV nebylo a vysílání bylo v Česku ještě v plenkách, jenom několik hodin denně a samá porucha. Českej mančaft porazil Kanadu na nějakém mistráku 8:0. Nevím kolik mi bylo, ale do puberty bylo ještě daleko. Byl jsem tenkrát děsně hrdej na to, že jsem Čech. Už dávno jsou mi tyhle divadýlka i s herci úplně šuma fuk. Když jsem viděl ve filmu jakéhosi Michaela Moora, jak vypadá bombardování Bagdádu nositely svobody a demokracie, vzteky a lítostí jsem bečel. To jsem ještě ani nevěděl, že ty kurvy fašistický používají uranové náboje z elektrárenského odpadu, aby ta první vlna smrti skončila dlouhodobě druhou a aby se zbavili nepohodlného průmyslového odpadu. Dnes se stydím za to, že dýchám stejný vzduch s netvory, který za lidi těžko vydávat, i když jako lidé vypadají.

Ahoj, Slávek.
Kruci, jste fakt na stejný vlně jako já :-) :good:
Pro mě je každá smrt nevinného člověka smutnou tragédií, nicméně truchlit za jedince je nesmysl. Je mi líto, že tito hokejisté zemřeli, ale je mi stejně líto všech 150 000 lidí, kteří zemřou každý den... Mimochodem na televizi nekoukám a sport nesleduju, je mě to nějako fuk.

Svoboda začíná tam, kde končí civilizace řízená penězi...
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Vlna

Příspěvek od adam.benda »

Asi nás na této vlně bude víc...

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“