Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Opět něco protistátního
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: u soudu
...stačí se dívat, pozorovat, srovnávat nesrovnatelné, číst mezi řádky, domyslet co chtěl ten či onen říci a neřekl, jen naznačil, rozumět řeči těla a grafologii, mít srdce nadlani a nebát se, nic neskrývat a ovládat své city a emoce /což moc neumím/ v duchu si stále zpívat / na hlas neumím/ vymýšlet nové / např MM, nebo kavitační motor/ pak se z vás stane karkulka červená ...pro někoho blbeček....pro jiného snílek no prostě "malý princ"....jo mým vzorem je leonardo da vinchi m11 p.s. občas stojí za to si přečíst občanský zákoník, Stavební zákon a jiné vymyšlenosti.....např u soudu to je vždy jen o tom, jak se odpoví a jak se položí otázka
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
O víkendu bude krásně, pak se ale zatáhne a bude pršet
Já si furt říkám že ty klíčový věci řešej v pátek, to už samo o sobě něco znamená. Jestli to nebudetak že když to řešej na "padla", tak se nechtěj hádat a raději zvednou pracku jsem pro.....
Poslanci odsouhlasili sociální škrty, porodné i nemocenská zůstanou osekané
Sněmovna schválila zvýšení DPH
Stát sníží podporu stavebního spoření
Jo a pak se "zatáhne" a bude "pršet"
Poslanci odsouhlasili sociální škrty, porodné i nemocenská zůstanou osekané
Sněmovna schválila zvýšení DPH
Stát sníží podporu stavebního spoření
Jo a pak se "zatáhne" a bude "pršet"
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Cesta k nezávislosti ...
... založte si vlastní knížectví !!! ... ... http://ekonomika.idnes.cz/italske-meste ... anicni_spi ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: O víkendu bude krásně, pak se ale zatáhne a bude pršet
... http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-527 ... ma-v-praxi ...
... "Reforma sociálního systému se zvrtla v debatu o (ne)smyslu (ne)povinných platebních karet, o (ne)schopnosti zdravotně postižených nakládat s penězi a o (ne)schopnosti sociálně slabších najít si v dohledné době levné bydlení" ...
... konečně byla možnost, aby se omezilo zneužívání soc. dávek ... tak nic ... moc hezky to vedou ... ...
... "Reforma sociálního systému se zvrtla v debatu o (ne)smyslu (ne)povinných platebních karet, o (ne)schopnosti zdravotně postižených nakládat s penězi a o (ne)schopnosti sociálně slabších najít si v dohledné době levné bydlení" ...
... konečně byla možnost, aby se omezilo zneužívání soc. dávek ... tak nic ... moc hezky to vedou ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak si europoslanci chodí pro výplatu
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak si europoslanci chodí pro výplatu
Přišlo mailem:
Vyjádřete prosím podporu Varnsdorfu.
Pošlete prosím dál tento E-mail, aby se lidé dozvěděli co se ve Varnsdorfu děje a něvěřili lžím v novinách a lžím z úst vládních představitelů. Vrcholem je proslov policejního vajdy Kubiceho a neuvěřitelný a skandální proslov Klause. Policejní vajda Kubice a jeho pražské gestapo chránilo cikány a masakrovalo Varnsdorfáky. Níže uvedené dva články a sekvence ve zkratce popisují co se ve Varnsdorfu dělo v sobotu 10.9. Pro další sekvence zadejte do vyhledávače youtube Varnsdorf demonstrace 10.9.
Videožurnál: Demonstrace ve Varnsdorfu
11. Září 2011 - 9:56 | Miroslav
Nepravdy, tomu by odpovídalo i Kubiceho lhaní o tom, jak místní zůstali doma... Jen ze sebe dělá idiota, kdo chce, pravdy se dopátrá (díky bohu za internet). Každopádně to, co předvádějí média (zejména veřejnoprávní ČT) je ubohost, která zasluhuje vyšetřování, jinak se vracíme hluboko před rok 89. Takže trochu jiný pohled, syrový, nesestříhaný.
Např. tady je ten krvežíznivý dav plný radikálů. To by bylo, abychom ten dav nerozdráždili, že?:
Tenhle dav u divadla vypadal obzvlášť nebezpečně! Ale ani koňmo se ho nepodařilo patřičně rozvášnit...:
Co dodat, rozvášnili... Spokojeni, takhle to někdo potřebuje?
Občané na náměstí.
http://www.youtube.com/user/dreamboxlin ... 8SgNl-K8Xo
Informace z Varnsdorfu
11. Září 2011 - 9:39 | Miroslav
Bylo nás tam 2000. Extremistů pár desítek. Nevěřte médiím, mají příkaz buď lhát nebo alespoň mlčet. Sobotní večer byl masakr. Prosíme o podporu a pomoc. V protestech budeme pokračovat dál, ale potřebujeme podporu z celé republiky. Snaží se nás umlčet. Cikáni to tu zde vnímají, že zvýšená přítomnost policie je tu proto, aby je chránila před námi. Proto se nyní již nestydí přepadávat i za bílého dne. Jsme zoufalí, musíme se bránit. Dnes v noci jsem mluvil s policisty z rumburského oddělení. Jsou nemilosrdně masírováni z pražského policejního vedení. Denně dostávají pokyny, jak mají umlčet protesty v regionu, je jim z toho zle, ale mají strach o místo. Místní policisté jsou většinou s námi, ale musí poslouchat rozkazy z Prahy. A ty zní: "zlikvidovat tento zárodek možného problému, nesmí se to rozšířit po celé republice." Proto tu dohlíží i ministr Kubice, aby všechno proběhlo, jak má. Bijci z Prahy, středních Čech a také už z Moravy nám dnes v noci ukázali, jak se tato vláda hodlá vypořádat byť i jen s náznaky občanské nespokojenosti. Lidi, dnes bojujeme ve Varnsdorfu i za vás.... jestli nás zlikvidují, pak půjdou i po všech ostatních. Pomozte nám. Ve svých městech a obcích jistě máte svoje problémy. Dejte najevo, že chcete, aby byly řešeny. V roce 1989 to začalo v Teplicích. V roce 2011 to začíná ve Varnsdorfu. Nebo se vám líbí, co se na nás šije v parlamentu? Cikánský problém je jen špička ledovce.
Z diskuse ve Varnsdorfu
11. Září 2011 - 21:37 | Miroslav
Dobrý den vážení spoluobčané, události včerejšího dne mne nutí k zamyšlení nad tím, o co tu vlastně jde. Už jenom přítomnost ministra Kubiceho, který vše pěkně sledoval u Sportu, jak jeho ovečky mlátí dav. A nebojím se říci, že většina v davu byli občané našeho města. To že na těžkooděnce zaútočili policejní provokatéři (rozumějte příslušníci PČR) se už nikde nedozvíte. Shodou okolností jsem se pohyboval večer po náměstí, když sem dorazila skupina asi 30ti lidí. Myslel jsem si nejdříve, že jsou to skini. Ale k mému překvapení se z nich vyklubala policejní jednotka, která si vesele vyprávěla o tom, jak se jim to podařilo pěkně rozjet. Další věcí bylo několik členů kriminální policie, kteří byli převlečení za novináře. Ale největší úder pro mne byl v restauraci v bývalých kasárnách. Po příjezdu policejního antonu, jeho posádka vystoupila, schovala se v prostoru čerpací stanice a jeden člen posádky šel objednat pivo!!!! Po jeho konzumaci opět posádka nasadila kukly, nasedla do antonu a s blikajícími majáky opět odjela lovit do města "extremisty". Ale co je mi opravdu na tom všem divné? To,že pan ministr jen tak náhodou řídí zásah policie. Že se tu najednou ukázal pan Liška s paní Peake a provokáteři od policie tu rozjíždějí zásah proti demonstrantům, pan Kubice jakoby náhodou ví, ve které zahradě byly schovány "zbraně"extremistů. Dále novináři, kterým se vždy hodilo kdejaké šustnutí u policie, najednou referují ve všech novinách a TV zpravodajstvích jako přez kopírák. Jen poznámenávám, že nesouhlasím s názory pana Vandase a nejsem ani příznivcem extremismu. Ale včerejší události mne jen utvrdily v tom, že tady jde někomu o potlačení protestů za každou cenu. Odkud vítr fouká a co za tím stojí, nechť si každý přebere sám. Přeji vám všem hezký zbytek
dne.
Za podporu děkují Varnsdorfáci
Vyjádřete prosím podporu Varnsdorfu.
Pošlete prosím dál tento E-mail, aby se lidé dozvěděli co se ve Varnsdorfu děje a něvěřili lžím v novinách a lžím z úst vládních představitelů. Vrcholem je proslov policejního vajdy Kubiceho a neuvěřitelný a skandální proslov Klause. Policejní vajda Kubice a jeho pražské gestapo chránilo cikány a masakrovalo Varnsdorfáky. Níže uvedené dva články a sekvence ve zkratce popisují co se ve Varnsdorfu dělo v sobotu 10.9. Pro další sekvence zadejte do vyhledávače youtube Varnsdorf demonstrace 10.9.
Videožurnál: Demonstrace ve Varnsdorfu
11. Září 2011 - 9:56 | Miroslav
Nepravdy, tomu by odpovídalo i Kubiceho lhaní o tom, jak místní zůstali doma... Jen ze sebe dělá idiota, kdo chce, pravdy se dopátrá (díky bohu za internet). Každopádně to, co předvádějí média (zejména veřejnoprávní ČT) je ubohost, která zasluhuje vyšetřování, jinak se vracíme hluboko před rok 89. Takže trochu jiný pohled, syrový, nesestříhaný.
Např. tady je ten krvežíznivý dav plný radikálů. To by bylo, abychom ten dav nerozdráždili, že?:
Tenhle dav u divadla vypadal obzvlášť nebezpečně! Ale ani koňmo se ho nepodařilo patřičně rozvášnit...:
Co dodat, rozvášnili... Spokojeni, takhle to někdo potřebuje?
Občané na náměstí.
http://www.youtube.com/user/dreamboxlin ... 8SgNl-K8Xo
Informace z Varnsdorfu
11. Září 2011 - 9:39 | Miroslav
Bylo nás tam 2000. Extremistů pár desítek. Nevěřte médiím, mají příkaz buď lhát nebo alespoň mlčet. Sobotní večer byl masakr. Prosíme o podporu a pomoc. V protestech budeme pokračovat dál, ale potřebujeme podporu z celé republiky. Snaží se nás umlčet. Cikáni to tu zde vnímají, že zvýšená přítomnost policie je tu proto, aby je chránila před námi. Proto se nyní již nestydí přepadávat i za bílého dne. Jsme zoufalí, musíme se bránit. Dnes v noci jsem mluvil s policisty z rumburského oddělení. Jsou nemilosrdně masírováni z pražského policejního vedení. Denně dostávají pokyny, jak mají umlčet protesty v regionu, je jim z toho zle, ale mají strach o místo. Místní policisté jsou většinou s námi, ale musí poslouchat rozkazy z Prahy. A ty zní: "zlikvidovat tento zárodek možného problému, nesmí se to rozšířit po celé republice." Proto tu dohlíží i ministr Kubice, aby všechno proběhlo, jak má. Bijci z Prahy, středních Čech a také už z Moravy nám dnes v noci ukázali, jak se tato vláda hodlá vypořádat byť i jen s náznaky občanské nespokojenosti. Lidi, dnes bojujeme ve Varnsdorfu i za vás.... jestli nás zlikvidují, pak půjdou i po všech ostatních. Pomozte nám. Ve svých městech a obcích jistě máte svoje problémy. Dejte najevo, že chcete, aby byly řešeny. V roce 1989 to začalo v Teplicích. V roce 2011 to začíná ve Varnsdorfu. Nebo se vám líbí, co se na nás šije v parlamentu? Cikánský problém je jen špička ledovce.
Z diskuse ve Varnsdorfu
11. Září 2011 - 21:37 | Miroslav
Dobrý den vážení spoluobčané, události včerejšího dne mne nutí k zamyšlení nad tím, o co tu vlastně jde. Už jenom přítomnost ministra Kubiceho, který vše pěkně sledoval u Sportu, jak jeho ovečky mlátí dav. A nebojím se říci, že většina v davu byli občané našeho města. To že na těžkooděnce zaútočili policejní provokatéři (rozumějte příslušníci PČR) se už nikde nedozvíte. Shodou okolností jsem se pohyboval večer po náměstí, když sem dorazila skupina asi 30ti lidí. Myslel jsem si nejdříve, že jsou to skini. Ale k mému překvapení se z nich vyklubala policejní jednotka, která si vesele vyprávěla o tom, jak se jim to podařilo pěkně rozjet. Další věcí bylo několik členů kriminální policie, kteří byli převlečení za novináře. Ale největší úder pro mne byl v restauraci v bývalých kasárnách. Po příjezdu policejního antonu, jeho posádka vystoupila, schovala se v prostoru čerpací stanice a jeden člen posádky šel objednat pivo!!!! Po jeho konzumaci opět posádka nasadila kukly, nasedla do antonu a s blikajícími majáky opět odjela lovit do města "extremisty". Ale co je mi opravdu na tom všem divné? To,že pan ministr jen tak náhodou řídí zásah policie. Že se tu najednou ukázal pan Liška s paní Peake a provokáteři od policie tu rozjíždějí zásah proti demonstrantům, pan Kubice jakoby náhodou ví, ve které zahradě byly schovány "zbraně"extremistů. Dále novináři, kterým se vždy hodilo kdejaké šustnutí u policie, najednou referují ve všech novinách a TV zpravodajstvích jako přez kopírák. Jen poznámenávám, že nesouhlasím s názory pana Vandase a nejsem ani příznivcem extremismu. Ale včerejší události mne jen utvrdily v tom, že tady jde někomu o potlačení protestů za každou cenu. Odkud vítr fouká a co za tím stojí, nechť si každý přebere sám. Přeji vám všem hezký zbytek
dne.
Za podporu děkují Varnsdorfáci
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Jak si europoslanci chodí pro výplatu
Je to jak za totáče 89, vůbec v tom nevidím rozdíl. Jestli se náhodou vůbec ale vůbec nic nezměnilo.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Tak se nám vláda konečně probudila ...
... a přišla s překvapivým zjištěním, že ti co pobírají sociální dávky by také měli pracovat ... ... (nebo práci alespoň předstírat) ... věc na kterou se veřejně upozorňuje již od samého počátku zneužívání dávek ... už více jak 15 roků ... ... jenom přitom nechápu, proč bylo stanoveno, že to bude pouhých 37 hodin měsíčně !!! ... ... není to výsměch ostatním občanům ??? ... ...
PeS: ... teď ještě pár let počkat, až jim také dojde, že by měli povinně pracovat i ti, co si válejí šunky v nápravně-rekreačních zařízeních ... :lol::lol: ...
PeS: ... teď ještě pár let počkat, až jim také dojde, že by měli povinně pracovat i ti, co si válejí šunky v nápravně-rekreačních zařízeních ... :lol::lol: ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Tak se nám vláda konečně probudila ...
Tady bych viděl přece jenom jistou naději.A(&F) píše:PeS: ... teď ještě pár let počkat, až jim také dojde, že by měli povinně pracovat i ti, co si válejí šunky v nápravně-rekreačních zařízeních ...
Především by se muselo uzákonit, že si na jídlo, ošacení a ubytování včetně ostrahy musejí vězni sami vydělat.
Pak by se muselo nějak docílit, aby se na zaměstnávání vězňů nehorázně vydělávalo - a pak už to půjde úplně samo osvědčenou cestou - za nejvyšší úplatek se lukrativní kšeft snadno propachtuje
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... a hned by oproti stávající situaci byl státní rozpočet bohatší minimálně o 20 miliard ročně !!! ...... a že není práce ??? ... zpočátku by třeba mohli stavět další vězení, kterých je dnes tíživý nedostatek, ... ... díky čemuž tresty udělované ve spodní hranici (nařízení státu !!!) se u více jak 90% vězňů automaticky krátí na polovinu ... potom nám tu venku běhají hajzlové, kteří ve svých 46 letech již dvacetkrát stanuli před soudem !!! ...... tedy pardon, ... neběhají, ale bez patřičného řidičského oprávnění zdrogovaní jezdí na ukradených motorkách ... a přitom ohrožují ostatní ... ...poota píše:Především by se muselo uzákonit, že si na jídlo, ošacení a ubytování včetně ostrahy musejí vězni sami vydělat.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ono by úplně stačilo, kdyby se udělaly "tábory" bez peněz a tam se jen ty lidi "udržovali" při životě. Žádné peníze by nepotřebovali a tím pádem by nebylo co řešit - a pokud by se chtěli mít líp, pak by museli jít pracovat. To by si každej rozmyslel...A(&F) píše:...že by měli povinně pracovat...
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
re
Ahoj. Dovolte mi zde vyjádřit svůj Názor. Podle mne jsou jen tři způsoby řešení,a to je.Za prvé naše lživláda nechá volný průchod událostem,což by znamenalo,že by lidé vytloukli cikány jako škodnou. To však nejde a srovnala by nás komanda poslaná z rajchu, teda vlastně z eu. Za druhé nedávat jím nic,jako to udělalo několik jiných zemí včetně Polska a Německa.Oni by začli krást ve velkém jak je jejich naturelem a tady by nastupily represe.Pokud se parazitům ztíží životní podmínky,tak táhnou jinám.Nebo za třetí zaměstnat je u státních firem na akce typu dálnice,čistota prostředí apod. Soukromník,kterej není altruista a blbec je normálně nezaměstná. Stát by měl i prostředky jak je dozorovat a podmínit veškeré soc . dávky povinností pracovat. Dále omezit porodnost na počet dětí,které jsou rodiče schopni uživit bez pomoci státu. A tady by nemohl nikdo nic namítat,že to je proti humanitě apod. Jinak je škoda,že to co se děje na severu se nerozšiřuje dál a tady zase můžete vidět,co se z čechů stalo za těch 23 let od velké šaškárny. Kdo se má dobře,ten nepůjde hasit to,co pálí jeho spoluobčany o pár kilometrů dál. A ti co to tady vedou na úrovni vlády,senátu a příbuzných těchto,to snad už ani nejsou lidé. Za jakékoli výhody pro sebe a za moc nad jinými,udělají cokoliv i proti vlastnímu národu. Všichni tady na fóru dobře poslouchejte těch pár lidí ,kteří nám radí co a jak si máme pořídit pro případ velkého průseru a jak vlastně přežít. Protože je možné,že to už brzy budeme setsakra potřebovat.Utěšovat se tím,že to možná někdo za nás vyřeší je blbost a navíc to asi postihne naše děti a jejich děti. Přeju si sám sobě i všem vám,aby se nesplnily žádné katastrofické scénáře,ale bohužel s nimi jaksi musíme počítat všichni. Nemějte blbou náladu a všechno půjde líp ahoj. Morse59
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Jinak je škoda,že to co se děje na severu se nerozšiřuje
Obávám se že ta třetí možnost je hodně nereálná. Non
Protože proč by měli pracovat za pár drobných když je pro ně mnohem snazší krást. Především teď když si zvykli na nadstandard štědrých sociálních dávek.
Taky jsi ještě zapoměl že když rychle nezastavíme vyplácení dávek tak tu máme do konce roku několik dalších desítek tisíc migrantů ze Slovenska. Prognózy hovoří o 200 tisících do půlky následujího roku. A to už pak přestane bejt sranda.
Ještě k tomu nadpisu. Z toho že by se to nerozšířilo dál ze severu žádnej strach nemám. Během pár měsíců se to s těma nově příchozíma rozleze jako mor po celý republice. Policajti z toho maj sevřený půlky už teď. Proč myslíš že se znova začal přetřásat návrh braný povinnost do armády?
Protože proč by měli pracovat za pár drobných když je pro ně mnohem snazší krást. Především teď když si zvykli na nadstandard štědrých sociálních dávek.
Taky jsi ještě zapoměl že když rychle nezastavíme vyplácení dávek tak tu máme do konce roku několik dalších desítek tisíc migrantů ze Slovenska. Prognózy hovoří o 200 tisících do půlky následujího roku. A to už pak přestane bejt sranda.
Ještě k tomu nadpisu. Z toho že by se to nerozšířilo dál ze severu žádnej strach nemám. Během pár měsíců se to s těma nově příchozíma rozleze jako mor po celý republice. Policajti z toho maj sevřený půlky už teď. Proč myslíš že se znova začal přetřásat návrh braný povinnost do armády?
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.