![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1011 ... -spektrum/
Moderátor: aNONym
Kolize s divokými zvířaty představuje značné rizikoA(&F) píše:... níže připojený dopis dnes do e-mailových schránek obdrželi všichni radní a zastupitelé města Bíliny......................
+
![]()
Zřejmě se znáte jen napůl. Ona tebe jo , ty ji ne ..... Nebo je to vodačka a spletla si tě s vodákem.A(&F) píše:.....mi za jízdy do otevřeného okénka auta (u řidiče) z bezprostřední blízkosti hlasitě zařvala "AHOJ !!!" (přestože ji vůbec neznám), ...
... také mne to napadlo ...NAVAR píše:Případně dát do nádržky ostřikovače automobilu močůvku a trysky pootočit do boku. Stačí jedn špryc a holky mají po šichtě
... no občas sice jsem "kurva", ale že by se to vědělo i v Bílině ??? ...huhu píše:Zřejmě se znáte jen napůl. Ona tebe jo , ty ji ne .....A(&F) píše:.....mi za jízdy do otevřeného okénka auta (u řidiče) z bezprostřední blízkosti hlasitě zařvala "AHOJ !!!" (přestože ji vůbec neznám), ...
... no řeknu Ti, mít sebou pádlo, tak jí tím asi rovnou vezmu přes hlavu ... fuj to byl šok ...huhu píše:Nebo je to vodačka a spletla si tě s vodákem.
Možná že pomocí Borgského asimilačního injektoru by to šlo.huhu píše:Myslím ,že asimilace není možná
A ještě jsi zapoměl na VPP.huhu píše:jipijajéj a máme to pořešené .... zbytek evropy jen tupě čumí, jak jsme si s tím poradili....