![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Docela bych rád viděl někoho, kdo si to koupil a teď chodí koukat na trubku
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
Jeff
....nenene....udávaný tepelný výkon je už ten čtyřnásobek příkonu....takže 25kw má příkon cca 6.3kwjeff píše:Při cop 4 by musela ta nejsilnější 25kW verze dávat v teple 100kW, což by už bylo použitelné![]()
Docela bych rád viděl někoho, kdo si to koupil a teď chodí koukat na trubku![]()
![]()
Jeff
No, Martine, jak tam taky píšou, že, teda maximální proud na jednu fázi je 37,5A, to je při napětí fáze proti zemi 230V výkon 8,625kW krát 3 se rovná 25,875kW.jeff píše:....nenene....udávaný tepelný výkon je už ten čtyřnásobek příkonu....takže 25kw má příkon cca 6.3kwříkal vystavovatel viz foto / ale jak je to udělaný nikdo neví....nic se netočí ...prej ionisuje
/ m11
...no právě...jak píšeš...to mě vychází také, ve všech výkonových řadách....COP1jeff píše: Pokud ale zařízení žere ze sítě přímo těch jejich 25 KW a topí taky 25kW, jak píšou, je cop roven 1 a je to obyčejný elektrokotel, kterých běhají po světě tisíce. Jeff
Jen tak zlehka.bigben píše: Nooo-plasmatický rozklad asi ne-podle mně je to kondenzátor a ten je pro střídavý proud průchozí a je to vlasně ohřev dielektrika.
Tím "žiletkáčem" jste měl na mysli že jsou uvnitř asymetrické elektrody?Slavek Krepelka píše: ....
Z toho, jak se řeč vyvíjí je dost jasné, že ten dotyčný kecá blbiny a prodává drahý žiletkáč
....
Šlaka, to víš že ano. Dík za opravu.lajos píše:Slávku- jsi asi přehodil frekvence 60Hz je v ámerice a v evropě 50, v tomto případě ale nepodstatné.
Nazdar Abakuku.Abakuk píše:
Tím "žiletkáčem" jste měl na mysli že jsou uvnitř asymetrické elektrody?
S tím nějakou zkušenost mám a krásně se mě odpařovala voda, akorát že mě nezajímal příkon.
zdravím čtoucí po vánocíchhMaco píše:Tu je tých informácií k ion kotlu omnoho viac,je to LITVA.
http://ionheater.blogspot.com/p/informatii-tehnice.html
a etše ceny ale iná stránka
http://www.stafor.lv/ion/index.php?part=7&lng=en