Mim píše:Ti, kterým důvěřuji. A poznáme se .....Toť vše...Pak se uvidí...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zdravím vás chlapci, tak ako už vám niečo ide?
mime, máš domakaný elektrolizér a nikto ho nikdy nevidel...to je divné...samé mudre rady ako to spravit ale podstate im nič nepovieš !!!! Ani foto ani video...tie fotky čo máš s prepáčením stoja za hovno... ja som skušal všetko možné aj nemožné za tri roky bez uspechu niekomu to ide?
mne zatial nie ani od mima ani od ivana...kexík zase tvrdí že mu ide favorit na vodík....min deto..a ivan je ticho a len dáva svoje schémy...len jeden háčik je v tom , že poznám asi 20 ludí čo sa pokušalo replikovat mima a ivana a ako aj kexo na stránke radí...
poviem vám je to všetko kačica ! prečo? elektronika ivanová...lapač elektronov? rozsvietit 12 voltovú žiarovku 15w.... to by tam musel íst asi 1MW aby ju rozsvietilo ! je to len omezovač prúdu nič viacej... mim sem dával rady , z prava z lava z hora z dola...pár fotiek ale ani jedno video vyvíjača ako mu to ide !
cievka VN na hliníkovú elektrodu? z elektronikou to nepojde musíte použit kladivko? tiež kravina ! ani kladivko ani nič iné... ja možem tiež radit zavádzat a debatovat okolo niečoho hodiny a tvárit sa ako največší mudrlant....a čo z toho bude? velké hovno... jediný čo tu niečo spravili su tý ktorí prikladali aj videá...
velké rady aká frekvencia je najlepšia na vodu 48khz a podobné kraviny elektroniky od výmislu sveta ale ani jeden nenapísal akú má účinnost elektrolizéra..ani mim ani ivan ani kexo nikto... je tu zase takých dost čo nevedia merat...ako može niekto merat multimetrom ampére...aj ked má rozsah do 20A multimeter ti ukáže 8A a ked to odmeráš kleštovým ampermetrom tak vidíš skutočnú hodnotu ! nieje to 8A ale 36A napríklad... a o tom by sme mohli kecat a mudrovat...niekolko krát som si prečítal celé forum a došiel som ku tomu názoru že ani jeden nespravil nič len kecá a kecá... ale o tom je škoda slov....pekný den...