jberanek.j píše:Ahoj Slávku, pokud se týká délky aplikace 10 ccm je to deset minut. Je to poměrně zdlouhavé,ale bezpečné. A jestliže začínáš s aplikací do žíly, měl by jsi začít postupně navyšovat od 1ccm Ferguson+9ccm fýzák nebo lék.destilka až do plné dávky. Jinak stále pokračuji,ale žádné valné výsledky,na CT zase zhoršení. Asi je aktivita bílých krvinek zničená chemoškou. Teď začínám pomalu s půstováním,mohlo by mi to snad pomoci. Tak se měj Jirka
Nazdar Jirko. Nejdříve k tobě. Pokudto pícháš do žíly, jako že usuzuju, že ano, vřele bych Ti doporučil se podívat na autohemoterapii. Já to hodlám vzít z jedné vody načisto, tedy z jedné injekce. Vrazit HCl do žíly kromě tak půl ccm a zároveň hned poté vytáhnout ze žíly krev cca 5 ccm do zbytku kyseliny a píchnout ji hned do svalu (do zadku).
Na tu autohemo mám jenom odkazy na videa v portugalštině, s anglickými titulky. Je to od brazilského primáře Dr. Moury, který tím velice úspěšně léčil i raka, než mu to po apelaci mezinárodního peněžního fondu u Brazilské vlády učinila vláda ilegálním. Prý jim hajzli vyhrožovali, že Brazílíi jinak seberou půjčky a přestanou dodávat západní léčiva.
Pokud Ti to k něčemu je, pošlu. Pokud ne, vysvětlené je to už tady, tedy alespoň ta technika. Krev ze žíly do svalu, asi tak pět až dvacet kubíků. To záleží na akutnosti případu. Pravítko na to nemám, kdy a za jakých okolností kolik. Moura ale nepřímo tvrdí, že je to závislé na množství a frekvenci aplikace. Dával na začátek koňskou dávku, kterou pak snižoval podle toho, jak se mu pacient jevil. Z jiných zdrojů to vypadá, že běžná aplikace je 5 ccm krve obden. Píchnout se to asi nechá bar kde. Není to jak feferonka oproti HCl.
Něco se tam nejspíš děje hlavně s informatikou a hádám, že posílení imuňáku HCl by tomu mělo jen pomoct. Jinak s tím dávkováním HCl, dá se i denně a dá se i více. Historicky tvrdili Ti, co se tím zabývali, že jedinná věc lepší než HCl je víc HCl. Dávali sem tam daleko vyšší dávky. Já dal do svalů naráz desetinásobek, tedy ekvivalent 100 ccm 1500 Ferguson v koncentraci 150. Nemám tedy pocit, že s IV potřebuju startovat na 1 ccm. Dochtoři v nouzi nacpou na kriticky vysoké pH krve do člověka i víc, než ekvivalent 8 ccm 37% HCl během 4 hodin. To je současná informace, ne historická. Nevidím tedy u sebe vůbec problém začít hned s 10 ccm 1500 Ferguson, když už jsem si udělal skoro dva roky svalových. Jinak definitivně destilka, ale spokojím se s potravinářskou. Ono to není až tak kritické. V životě jsem do sebe naládoval daleko horší svinstva a definitivně v daleko větších množstvích při úrazech. Ona taková dvoustovka rezavej hřebík v zamaltovaným prkně, když Ti na stavbě, kde si jako kluk hraješ projede nohou, nebo vletí do do paty, nemluvě o skle který si nosím v noze od deseti a který taky nikdo před mou lumpárnou moc neumyl, udělá daleko víc, než nějaké to zbytkové minerální znečištění potravinářské destilky. To jsou všecko strašáci. Sice jsou do jisté míry užiteční, ale není to zas tak horké.
Jinak Ti samozřejmě nesmírně děkuju. Ten údaj mi pomůže.
S laskavým pozdravem a višnováním úspěchu, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.