Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Peroxid vodíku - využití vnitřně
-
- Nový člen
Do jaké vody h2o2
Ahoj Slávku, chci se zeptat, to jsi ten peroxid pil, nebo piješ s normální kohoutkovou vodou?
Četl jsem něco o tom, že to zreaguje s příměsema a můžou z toho bejt pěkný ekly..? Nebo kupuješ destilku? Nebo máš osmózu? Tu já totiž nemam
Četl jsem něco o tom, že to zreaguje s příměsema a můžou z toho bejt pěkný ekly..? Nebo kupuješ destilku? Nebo máš osmózu? Tu já totiž nemam
Loď je v přístavu v bezpečí, ale byla postavena za jiným účelem.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Do jaké vody h2o2
Nazdar Aime,
Z kohoutku ne, smrdí jak tchoř. Jezdím si pro vodu pramenitou a piju jenom ji a všechno co si dopřeju je s ní, pokud se nevaří polívka. Na vaření se s tím nebabrám a je to voda z kohoutku. Takže doslovně: peroxid 35%, osobně až 35 kapek do 3 dcl pramenité vody, mi nedělá potíže, naopak, drží mi to čistý, i když kuřácký dech a volné plíce, i když jsem to do sebe posledních mnoho měsíců hrknul tak možná jednou, až dvakrát za měsíc. Teď to bude možná ale častěji, zase jsem u sváření a to je běs.
Nějakých reakcí peroxidu s čímkoliv v chlorované vodě bych se netrápil. Jde o oxidaci H2O2 kde čeho a oxidy jsou z toho co vím velice těžko stravitelné a pokud ke stravitelnosti dojde, pak jenom díky ochlorování v žaludku. Ta oxidace je všeobecně řečeno vlastně obranou uvnitř těla právě proti jedům a mikrobům, takže jedinná starost by asi byla, aby to člověk nevyreagoval všechno, než se to dostane do krve. Prý je potřeba si na to postupně zvykat, ale osobně mám pocit, že je to jenom kvůli hexkám. Někdy mne po tom trochu rozbolel žaludek, ale nic moc a absolutně ne vždy a ne trvající. Když se to stalo, kafe to srovnalo.
Dej si pozor na to co o H2O2 čteš a od koho. Je proti tomu samozřejmě spousta nenávistné, ortodoxní la často i "inteligentní" literatury a někdy je dost těžké ji ohodnotit, pokud si člověk sám nedá dohromady 1 + 1.
Ahoj, Slávek.
Z kohoutku ne, smrdí jak tchoř. Jezdím si pro vodu pramenitou a piju jenom ji a všechno co si dopřeju je s ní, pokud se nevaří polívka. Na vaření se s tím nebabrám a je to voda z kohoutku. Takže doslovně: peroxid 35%, osobně až 35 kapek do 3 dcl pramenité vody, mi nedělá potíže, naopak, drží mi to čistý, i když kuřácký dech a volné plíce, i když jsem to do sebe posledních mnoho měsíců hrknul tak možná jednou, až dvakrát za měsíc. Teď to bude možná ale častěji, zase jsem u sváření a to je běs.
Nějakých reakcí peroxidu s čímkoliv v chlorované vodě bych se netrápil. Jde o oxidaci H2O2 kde čeho a oxidy jsou z toho co vím velice těžko stravitelné a pokud ke stravitelnosti dojde, pak jenom díky ochlorování v žaludku. Ta oxidace je všeobecně řečeno vlastně obranou uvnitř těla právě proti jedům a mikrobům, takže jedinná starost by asi byla, aby to člověk nevyreagoval všechno, než se to dostane do krve. Prý je potřeba si na to postupně zvykat, ale osobně mám pocit, že je to jenom kvůli hexkám. Někdy mne po tom trochu rozbolel žaludek, ale nic moc a absolutně ne vždy a ne trvající. Když se to stalo, kafe to srovnalo.
Dej si pozor na to co o H2O2 čteš a od koho. Je proti tomu samozřejmě spousta nenávistné, ortodoxní la často i "inteligentní" literatury a někdy je dost těžké ji ohodnotit, pokud si člověk sám nedá dohromady 1 + 1.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
H2O2 do žil
Pošťoural jsem a něco vyšťoural na vnitrožilní aplikaci peroxidu vodíku tak to tu má koho to zajímá v příloze. Je toho kniha, ale na to nemám čas, takže to nejdůležitější.
Dost často to sebere i raka, hlavně pak když se to dá píchnout do cévy které si nádory samy tvoří pro přísun živin.
Ahoj Slávek.
Dost často to sebere i raka, hlavně pak když se to dá píchnout do cévy které si nádory samy tvoří pro přísun živin.
Ahoj Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Re: peroxid
Hehe ale ono to funguje, po MMS 1 to bola dalsia bomba,2 x vyplachnutia hrdla a bolest bola prec.To som nikdy nezazil a to mam 49 rokov,vzdy som sa trapil s hrdlom aj 2 az 3 tyzdne teraz asi 2 dni.Teraz davam preventivku aj 2 az 3 krat dennne.
Ale stale ma nechce opustit nadcha, neviem preco,hrdlo OK, jazyk pekny cerveny ale nadcha je stale.
Skusal som preplach neti s perochydom,ale radsej to neskusajte, nic moc.
Ale stale ma nechce opustit nadcha, neviem preco,hrdlo OK, jazyk pekny cerveny ale nadcha je stale.
Skusal som preplach neti s perochydom,ale radsej to neskusajte, nic moc.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Deci rumu, nebo vodky, slivovice je škoda, do dvou deci vody do kastrolku, ohřát, hadr přes hlavu a inhalovat hlavně nosem. Poněkud opatrně, je to dost síla, ale opakovat po pár hodinách. Ještě mne to nikdy nezklamalo.
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
-
- Starší člen
Hehe,asi mam to stastie,ze na mna vsetko ucinkuje z tohto fora
1.MMS nedam dopustit,to mi hovoril predavajuci ze koloidne striebro je 9 pistol ale MMS je gulomet,bola to pravda,po MMS same hnacky a tvrde ale potom zazrak, citim sa ako 20 rocyny a to mam o 30 viacej podla cisel
2.slzenie oci prestalo ako by zazrakom
3.spim asi 4 az 6 hodin a stanem vypocinuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.vraj psoriaza ktoru mi nadefinovali, nemam tri roky nic,absolutne nic!!!!!!!!!!!!
5.citim sa fakt perfektne
5.jedno co ma mrzi su tzv.vacky pod ocami, ale kamoska ocna lekarka mi povedala ze vraj to je zhrubnute tkanivo
6.peroxyd?zacalo so mna nieco vychadzat cez jazyk ,mam ho ako decht, ale vraj to su pluca,som fajciar
7.dnes som cistil jazyk s 3,5 % peroxydom a zubnou kefkou, pali ma ale zacina vypadat super , pekny cerveny
8.striekam si do hrdla peroxyd aso 20 krat denne a je mi znova lepsie
9.som nazoru ze trba pouzivat mega davky ason v mojom pripade
10.prejdem na klincekovu kuru podla Pala a potom uvidim,heh objednal som resp.dal som kupit peroxyd horecnaty ,pouzijem ho vo velkych davkach a potom vam napisem
Papa prezijem to?
1.MMS nedam dopustit,to mi hovoril predavajuci ze koloidne striebro je 9 pistol ale MMS je gulomet,bola to pravda,po MMS same hnacky a tvrde ale potom zazrak, citim sa ako 20 rocyny a to mam o 30 viacej podla cisel
2.slzenie oci prestalo ako by zazrakom
3.spim asi 4 az 6 hodin a stanem vypocinuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.vraj psoriaza ktoru mi nadefinovali, nemam tri roky nic,absolutne nic!!!!!!!!!!!!
5.citim sa fakt perfektne
5.jedno co ma mrzi su tzv.vacky pod ocami, ale kamoska ocna lekarka mi povedala ze vraj to je zhrubnute tkanivo
6.peroxyd?zacalo so mna nieco vychadzat cez jazyk ,mam ho ako decht, ale vraj to su pluca,som fajciar
7.dnes som cistil jazyk s 3,5 % peroxydom a zubnou kefkou, pali ma ale zacina vypadat super , pekny cerveny
8.striekam si do hrdla peroxyd aso 20 krat denne a je mi znova lepsie
9.som nazoru ze trba pouzivat mega davky ason v mojom pripade
10.prejdem na klincekovu kuru podla Pala a potom uvidim,heh objednal som resp.dal som kupit peroxyd horecnaty ,pouzijem ho vo velkych davkach a potom vam napisem
Papa prezijem to?
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: Peroxid vodíku - využití vnitřně
Tak jsem na Nový rok dokončil 5ti týdenní očistu plic ksssací lahvičkou s 3% peroxidem vodíku
Hm, zklamání. Doufal jsem, že poznám nějaký rozdíl
Jediné, co musím potvrdit, je perfektní odkašlávání
Nezbývalo mi nic jiného, než tedy přejít na elektronickou cigaretu
Používám ji týden a musím říct, že čištění plic a průdušek je pěkně znát, nečekal jsem takový efekt
Hlavně vydržet
Batles
Hm, zklamání. Doufal jsem, že poznám nějaký rozdíl
Jediné, co musím potvrdit, je perfektní odkašlávání
Nezbývalo mi nic jiného, než tedy přejít na elektronickou cigaretu
Používám ji týden a musím říct, že čištění plic a průdušek je pěkně znát, nečekal jsem takový efekt
Hlavně vydržet
Batles
- stevo69
- Stálý člen
- Dostal: 9 poděkování
Zdravym kupil som dnes v lekarne h2o2 ale obsahuje tieto prisady
methylparabenum E216 a E218, pozeral som a su to dost velke svinstva, takze radsej to nebudem uzivat vnutorne. To len preto aby ste si dali pozor.
methylparabenum E216 a E218, pozeral som a su to dost velke svinstva, takze radsej to nebudem uzivat vnutorne. To len preto aby ste si dali pozor.
- stevo69
- Stálý člen
early123 Ahoj. prosim ta kde si zohnal teda kupil ten peroxid horcika a kolko to stalo
Naposledy upravil(a) stevo69 dne sob 14 led 2012 23:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Starší člen
sorry,
stale som sa k tomu peroxydu horečnatemu nedostal a vies preco?on hlavne cisti creva od parazitov,nebudem tu opisovat ako,mas to tu hore.
Ale idem najprv zmerat parazitov do TT a podla toho co budem mat uvidim ako dalej.
cau
stale som sa k tomu peroxydu horečnatemu nedostal a vies preco?on hlavne cisti creva od parazitov,nebudem tu opisovat ako,mas to tu hore.
Ale idem najprv zmerat parazitov do TT a podla toho co budem mat uvidim ako dalej.
cau
- stevo69
- Stálý člen
Ahoj
nemate niekto stiahnutu, pripadne prelozenu tu knizku I.P.Neumyvakin Peroxid vodíka, ten odkaz uz nefunguje.
nemate niekto stiahnutu, pripadne prelozenu tu knizku I.P.Neumyvakin Peroxid vodíka, ten odkaz uz nefunguje.
- stevo69
- Stálý člen
Je to spravne užívanie 30% peroxidu vodíka?
1.den 3x3kvapky
2.den 3x4kvapky vystupať až na 25 kvapiek 3 krat denne.
dá sa to brať aj preventívne?
1.den 3x3kvapky
2.den 3x4kvapky vystupať až na 25 kvapiek 3 krat denne.
dá sa to brať aj preventívne?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ano, držet se na tom měsíc a pak zase postupně dolů. Osobně jsem si to prošel sám a sím, že jsem to navyšování vzal hopem jenom na čtyřikrát a vylezl na 30 kapek, potom jsem na tom byl něco přes tři neděle a pak jsem to utnul. Ale to doporučený postup není. Dnes je to tak, že když se cítím, kopnu do sebe jednorázově 25 kapek.
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.