![Eusa Silenced :esilenced:](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nevím co, ale ekzém se mi poslední dny zhoršil skoro na původní stav, i když beru léky co tři dny nějaký.
Včera mě bolela hlava, vzala jsem Prazik a dobrý.
mějte se fajnově, čau.
Nevěřit tomu můžeš, ale dokud s ní nemáš zkušenosti, tak nehodnoťmamicka píše:Ja EAV meraniu moc neverim, zda sa mi strasne nepravdepodobne aby sa takymto sposobom nieco diagnostikovalo... sestra mi dala nejake citanie - vid str. 107: http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf
Když si přečteš stanovy Sisyfa, tak v nich najdeš, mimo jiné perly o tuhé "stranické" kázni, i pravidlo, podle kterého jsou členové povinni bojovat proti všem pověrám, bludům, alternativní medicíně a všem vědecky nevysvětleným jevům - a jakékoli jejich šíření, zvláště pak v médiích, neprodleně hlásit, aby se mohla včas zjednat náprava.mamicka píše:... sestra mi dala nejake citanie - vid str. 107: http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf
A lidi co oslepli, tak jim to zrak může vrátit... Tak jak to vlastně je?jardax píše:A ejhle.... likvidace parazitů v oku může vést ke slepotě.
No když to zvládneš navyšovat tak, že na finále hodíš do sebe půlku pytlíku namletého hřebíčku, tak to do tobolek dávat nemusíšjardax píše:Ještě se zeptám na hřebíček... je nutné ho cpát do tobolek, nebo můžu na lžičku a šup s ním do sebe?
jao píše:Začiatkom roka u mňa došlo k výraznému oslabeniu imunity a spirochety sa chytili príležitosti. Osídlili mi kĺby a tak ako to americkí vedci naplánovali, znemožnili mi pohyb a spôsobili mi veľké bolesti. Syntetické antibiotiká tieto baktérie v neskoršom štádiu už nevedia spoľahlivo eliminovať, preto by som rád vedel, čo užívate a s akým výsledkom.
Ďakujem.
Ivermectin se dá i orálně (vypít). Co se týče Iveremctinové pasty, někdo to míchá z džusem, já to beru přímo bez míchání. Pro ten Ivomec bude zřejmě platit to stejný - lze rozmíchat a vypít...jardax píše:Díky díky Palo, vrchem nemám do sebe pustit cokoliv
Jen ještě otázku k Ivomecu:
Mám k dispozici vet. přípravek Ivomec 1% - pro podkožní aplikaci, dávkování zvolím jako pro prasata - 1ml/33kg. Tak si to mám střelit pod kůži? Raději bych volil cestu vrchem, mám nějak upravit dávkování?