Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: A ještě inzerát....

Příspěvek od PeTr1 »

Mim píše:Koupím každý "mimův vyvíječ" který je zhotoven podle poskytnutých informací. 7 bipolárních sekcí vzdálenost elektrod 1,2mm, Hliníkové elektrody 7mm. Nabízím 10.000,-Kč za kus. Mim
No aby te to neprislo draho.

Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

PeTr1 píše:
Mim píše:Koupím každý "mimův vyvíječ" který je zhotoven podle poskytnutých informací. 7 bipolárních sekcí vzdálenost elektrod 1,2mm, Hliníkové elektrody 7mm. Nabízím 10.000,-Kč za kus. Mim
Ani se nebojím :lol: :idea:

Však ono to půjde!!!
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Zatím nefunguji ale neprodám

PeTr1
Zasloužilý člen

Příspěvek od PeTr1 »

Mim píše:
PeTr1 píše:
Ani se nebojím :lol: :idea:
to ja ti ho prodat ani nemuzu uz je jinci a tvemu planu neodpovida.ale to neva komentovat to dal nebudu

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

.... jako kluci s kuličkama....! :baby:

Eter
Starší člen

Mim ma pravdu

Příspěvek od Eter »

Mim ma pravdu jeho vyvijac funguje, kto nechce pochopit nepochopi, Meyer to robi podobne tu nejde o vodik H2. Mim uz vsetko potrebne povedal.
Mim pridavam ti karmu aj ked viem ze ti na body nehrajes.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Ahoj Mime

Příspěvek od Novák »

Pěkně si se rozjel,já myslel že jsi v klidu.Těch deset tisíc je dost malá nabídka za tolik práce.Musím se zeptat Habany,jestli ti ho prodá???? ;)

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Nejen pro mima

Příspěvek od kutil »

Mim píše:Co kdyby jsem napsal, že to jde jen z platiny...myslíš, že pak by vyvíječ postavila spousta lidí ? Hele, vážně mě to štve...Ukázal jsem svojí cestu, nikoho jsem nenutil a to, že spousta lidí se nezamyslela ani nad přívodem VN a vzduchu do elektrolyzeru mě dává za pravdu, že to nemá smysl....proč se snažit lidem něco ukázat, když u toho nemyslí....
Kolik asi lidí na světě postavilo Joe Cell a nebo si ho koupilo od US firem.
Já nic neprodával a neprodávám. Zoptimalizoval jsem elektrolyzer, dal ho na fórum a mě to zkrátka chodí...Vím, není to zcela všechno, chce to ladit a u toho přemýšlet, ale osočování typu: "Utratil jsem peníze za tvůj elyzer a mě to nechodí" je totálně hloupé, a svědčí o tuposti "ovce". Mimochodem tenhle bipolární elyzer je za mé více než 3 leté laborování v oboru jedinou alternativou, která opravdu funguje, ale chce to své....
Nechodím na fórum tak často, protože jsem dospěl k tomu, že nejlepší v životě je klid a pohoda....Není nic lepšího....
Mim
Vážení fóristé a kamarádi. Když bylo založeno toto fórum byl jsem nadšen. Na internetu bylo presentováno jak všechny způsoby získávání VE, tedy volné energie jsou tak snadné!!!
Např. dle Standy Mayera enem rozkmitáte vodu a získáte rozložením vody vodíku co srdce ráčí a téměř zadarmo! No neuděléte si to )
Většina z nás má nějaké to přibližovadlo co se pořád cpe jen benzínem a jinými drahými hmotami a děda Dingel si klidně po Filipínách jezdí na vodu. Videa ukazují jak móc je to jednoduché, enem chtít.
No a my přece všichni chceme, nebo neéé?
Do tohoto všeobecného nadšení že se konečně něco děje na poli energií vstoupil mim se svým vyvíječem. V podstatě je to imitace řešení DD (dědy Dingela) ale nedotažené k dokonalosti které DD očividně využívá. Mim se ohromně bavil a stále baví naší touhou mít doma auto nebo generátor kterému k pohonu stačí jen voda.
Kdyby nebylo založeno vlákno Replika mimova vyvíječe, tak by bylo vše v pořádku. ALE!
Replika znamená že kopíruji něco funkční a osvědčené.(z červeně označeného textu vyplývá že ještě v té době nic neběhalo!). Mylně jsem se nejen já domníval, že si vytvoříme repliky a mim nám na fóru bude radit kde jsme udělali chybu že nám nejde to či ono. Nestalo se tak. Po celou dobu jsme byli tlačeni do zbytečného dodržování rozměrů a setinových přesností v rozestupu elektrod. Kdo namočil jen pár plechů a zkoušel rozklad tak ví, že na tom až tak moc nezáleží a těch vlivů je tam více.
Některé věci spojené s podtlakem a vlivem VN nám byly naznačeny ale na přímé a konkrétní otázky zaznívala stereotypní odpověď: Musíte se víc snažit ! -grrrr
Snažil jsem se. Dnes již vím jak má vyvíječ vypadat, pochopil jsem díky Lubovi vliv podtlaku na vývin BP a díky Iv. vliv VN v tomto procesu. Také jsem pochopil, že to co mim představuje jako snadnou záležitost která mu bezporuchově běhá tou snadnou záležitostí zase až tak není. Na výzvu aby funkční motor někomu ukázal nereagoval a v podstatě jej nikdo z fóra v chodu neviděl. Luba svůj motor za určitých podmínek rozchodil a zjistil, že hliník mezi elektrodami který slouží jako žrout kyslíku dělá ve vyvíječi bordel a udržení stabilního provozu není až tak snadné! Já jsem mimovo řešení zavrhnul právě kvůli tomu hliníku.
Mimovi nezazlívám že se zde presentoval se svým výrobkem a uznávám jeho zásluhy při laborováním s vodíkem. Vadí mi ta arogance s jakou je k řešení problému přistupováno. Pan mim je hvězda, všichni ostatní jsou blbci neschopni ani udělat repliku. Nemohu se stále zbavit toho pocitu pokoření kdy si s námi hraje jako kočka s myší. Nemohu strávit z p ů s o b, jakým se tu mimův vyvíječ presentoval.
Závěr:
Vše co je na internetu presentováno musíte brát s obrovskou rezervou. Po získání poznatků s rozkladem vody dnes již vím, že to není tak snadné a získané výkony zdaleka nepokryjí naše zbožná přání. Jsme sice na dobré cestě řešení, ale příliš dlouho. Naivně jsem se domníval že se zde vytvoří kolektivní přístup k problému ve smyslu že ten zná to a ten zase tohle….. Ach ta naivita.
Nádhernou ukázkou jak někteří zneužívají naší touhy po vodíku apod. je nabídka www Elabs Vracov.
Také nikdo neviděl jeho zařízení v chodu ale vesele nabízí předražené generátorky kmitů v souladu s našimi zákony úplně bezostyšně jako ČEZ el. energii. Kde je morálka?
Je mi ze všeho kolem nás smutno. Asi nezbyde nic jiného než vydržať
Honza.

Mim
Zasloužilý člen

milé "Honzo"

Příspěvek od Mim »

Vlákno "Replika mimova vyvíječe" jsem nezaložil já....Moje arogance? Myslím, že to nikdo neudělal dobře....Jako se složitě hledají nějaké frekvence pro "rozklad" tak je složitý ve své jednoduchosti ten vyvíječ...
A pokud tohle doteď nebylo pochopeno, není co dodat...Jak ses například ty vypořídal s přívodem VN a probubláváním vzduchu? Postavil jsi skutečně Mimův vyvíječ s přesnou perforací...atd? Nikoho nenutím a nikoho jsem jaksi nepřesvědčil a přesto je mi vytýkáno něco, co jsem nezpůsobil. Dal jsem na fórum svůj vyvíječ a vlákno založil někdo jiný. Odpovídal jsem na otázky, pokud to šlo...ale návod, tedy ta zcela úplná dokumentace je mým duševním vlastnictvím, které se nehodlám vzdát těm nepřipraveným....A to promiň, ale třeba ty nejsi....Zkusils někdy přemýšlet o tom, proč je elyzer koncipován právě takto? Jakou funkci mají jeho jednotlivé komponenty? Proč VN musí být přivedena v souladu se systémem? Jakou přesnou vodivost musí mít voda? Proč musí být podtlak ve vyvíječi přesně regulován? Jaké jiskřiště je optimální?

Však ono to půjde!!!
kutil
Zasloužilý člen

Re: milé "Honzo"

Příspěvek od kutil »

Mim píše:Vlákno "Replika mimova vyvíječe" jsem nezaložil já....Moje arogance? Myslím, že to nikdo neudělal dobře....Jako se složitě hledají nějaké frekvence pro "rozklad" tak je složitý ve své jednoduchosti ten vyvíječ...
A pokud tohle doteď nebylo pochopeno, není co dodat...Jak ses například ty vypořídal s přívodem VN a probubláváním vzduchu? Postavil jsi skutečně Mimův vyvíječ s přesnou perforací...atd? Nikoho nenutím a nikoho jsem jaksi nepřesvědčil a přesto je mi vytýkáno něco, co jsem nezpůsobil. Dal jsem na fórum svůj vyvíječ a vlákno založil někdo jiný. Odpovídal jsem na otázky, pokud to šlo...ale návod, tedy ta zcela úplná dokumentace je mým duševním vlastnictvím, které se nehodlám vzdát těm nepřipraveným....A to promiň, ale třeba ty nejsi....Zkusils někdy přemýšlet o tom, proč je elyzer koncipován právě takto? Jakou funkci mají jeho jednotlivé komponenty? Proč VN musí být přivedena v souladu se systémem? Jakou přesnou vodivost musí mít voda? Proč musí být podtlak ve vyvíječi přesně regulován? Jaké jiskřiště je optimální?
Mime, vše co píšeš jsem pochopil i vyzkoušel ale spoustu podstatných info jsem získal jinde nežli od tebe. Mě nejvíc vadí ten způsob poskytování potřebných informací a souhlasím s tebou že kdo nezkusí tak nepochopí. Pokud si však chráníš své duševní vlastnicví, tak jsi to měl hned na rovinu presentovat ve vlákně Replika... a nevytvářet v lidech planou naději jak móóóc je to snadné. Sám dnes vidíš že néé, že těch podmínek je tam více než jsme si mysleli a že DD je fakt koumák.
Já chci mít taky svůj klid. Co sme si, to sme si. Ale prosím Tě nevykládej tady lidem na fóru že nic nezkoušejí atd.....já vím jak se móóc snaží a to pak bolí.
Napiš sem do vlákna veřejně že Ty nikomu nic neporadíš a ať si nedělá plané naděje že bude jezdit na vodu. (maximálně s problémama generátor). Ta stabilizace provozu je mnohem náročnější a než se to dotáhne do dokonalosti DD bude eště nějakó tu chvilku trvat.
To je vše co jsem ti chtěl říci.
H.v.

Mim
Zasloužilý člen

Malá poznámka....

Příspěvek od Mim »

Nezaložil jsem ani téma "Mimův vyvíječ- pokus o repliku" a ani téma "Disociace vody". Udělal to Rival a Gewo. Tím ovšem se nezříkám toho, že jim a jim právě patří dík, že otevřeli lidem oči na tomhle fóru, že se začalo něco dít. A samozřejmě nejvíce Ivanovi děkuji za přínos. Ale jak napsal již Gewo na počátku vlákna disociace vody "To je to, co tady už tak dlouho, pravda, také trochu zastřeně, zmiňuje Mim a nalézá jen slepé oči a hluché uši. Místo snahy o pochopení se tu objevují další a další neužitečná a zbytečně komplikovaná elektronická zapojení.
Nedivím se, že ho omrzelo zpívat hluchým. A slepí mimice nehoví... "
Bohužel .....
A vytýkání arogance? Kolik arogantních a sprostých lidí mi poslalo maily již nepočítám.... :idea:

Však ono to půjde!!!
kutil
Zasloužilý člen

Re: Malá poznámka....

Příspěvek od kutil »

Mim píše:Nezaložil jsem ani téma "Mimův vyvíječ- pokus o repliku" a ani téma "Disociace vody". Udělal to Rival a Gewo. Tím ovšem se nezříkám toho, že jim a jim právě patří dík, že otevřeli lidem oči na tomhle fóru, že se začalo něco dít. A samozřejmě nejvíce Ivanovi děkuji za přínos. Ale jak napsal již Gewo na počátku vlákna disociace vody "To je to, co tady už tak dlouho, pravda, také trochu zastřeně, zmiňuje Mim a nalézá jen slepé oči a hluché uši. Místo snahy o pochopení se tu objevují další a další neužitečná a zbytečně komplikovaná elektronická zapojení.
Nedivím se, že ho omrzelo zpívat hluchým. A slepí mimice nehoví... "
Bohužel .....
A vytýkání arogance? Kolik arogantních a sprostých lidí mi poslalo maily již nepočítám.... :idea:
Su nějaké marod tak sem se upích k pc. Sice jsme měli tuto debatu přesunout do boxovkárny ale už končím.
Chápu tě že na fóru nalézáš jen slepé oči a hluché uši. Když někdo nalezne na fóru problematiku co nezná, tak kdybys mu to naservíroval vše na stříbrném tácku, tak je to prd platný. No a když k tomu přidáš embargo na info abys náhodou nevyzradil něco ze svého duševního vlastnictví, tak se nediv.
Svoji roli zde hraje obrovská naivita a nadšení národa, že něco takového je možný. Lidi vyškrabou poslední úspory, investují do vyvíječe a následuje velké PRD. To zklamání je obrovské a někdo to prostě neunese. Byť rád že to byly enem ty mejlíky. I když si to nepřipouštíš, neseš svoji zodpovědnost za "mimův vyvíječ" na fóru. Pokud bys nesouhlasil, tak jsi to měl stopnout hned v samém začátku.
Právě ta přemíra info a generátorků je na fóru na škodu. Míchají se hrušky s jabkama a dalo mi dost práce oddělovat zrno od plev. Taky mi to bylo prd platný. Ale to je můj problém.
Znovu se opakuji, troufneš si sem na sklo veřejně napsat že nikomu nepomůžeš?
Já jen aby si lidi nedělali zbytečné iluze. I kyž na druhou stranu, je krásné snít ;)
H.v.

Mim
Zasloužilý člen

Honzo....

Příspěvek od Mim »

Jestli sis všiml, tak jsem udělal veřejnou nabídku odkupu každého mimova vyvíječe za 10.000,-Kč. Zatím mi ho nikdo nenabídl, takže s těmi, ze kterých "jsem vyždímal poslední peníze" (ač jsem z toho podle vás !měl jen srandu" nebude zase tak moc. Ti ostatní o tom snad přemýšlí. Mim

Však ono to půjde!!!
kutil
Zasloužilý člen

Re: Honzo....

Příspěvek od kutil »

Mim píše:Jestli sis všiml, tak jsem udělal veřejnou nabídku odkupu každého mimova vyvíječe za 10.000,-Kč. Zatím mi ho nikdo nenabídl, takže s těmi, ze kterých "jsem vyždímal poslední peníze" (ač jsem z toho podle vás !měl jen srandu" nebude zase tak moc. Ti ostatní o tom snad přemýšlí. Mim
Mime už mě to nebaví, du spat.
Seš mladé a chytré a proto moc dobře víš že pokud jsi nedal na sklo přesný návod na zhotovení vyvíječe, tak jej taky nikdo nemohl tak přesně zhotovit a ty to víš-grrr
Kdo namočil nějaké ten plech tak ví že k uvedení vyvíječe do provozu jsou potřeba úplně jiné hodnoty než na setinky vyžadované mezery mezi plechy (enem rozdíl v ploše plechů ručně vrtaných a děrovaných) atd.....
Vše se eliminuje vodou a dalšími parametry.....Proto mě mrzí že když to víš, že furt ty lidičky co touží po ježdění na vodu budeš oblbovat. Je můžeš, mně už neéé :bye:
Dosť bolo, dobrou noc všem
H.v.

PeTr1
Zasloužilý člen

zacatek

Příspěvek od PeTr1 »

Jedna rada pro zacatecniky nez zacnete delat mimuv vyvijec tak si postavte normalni vyvijec bez hliniku par elektrod +-+-+-+-+-tak 3mm mezery.tak ze to bude tlakovat samo sebou prez bublak.hadicku a na konci treba trisku z horaku 1mm.nastartujte sekacku a do karbecu poustejte plyn z vyvijece uvidite ze se vam zvisi otacky.to bych bral jako zaklad a pak bych postoupil dal v postupu vyvijece.a ne hned skocit na mima.

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“