to znamená nálepka Banky, která zBankrotuje, když stroje nikdo nekoupíla píše: PS:všiml sem si že na hodně strojích je nálepka která banka je ochotná poskytnout na jeho případný nákup úvěr
k.
Moderátor: Gabča
...tak se blíží ono datum.... . Šel by na to tedy někdo???? Já mám trochus trach z toho, co doma .... krom toho, že jsem za poslední měsíc a půl nebyla jediný víkend doma, tak máme dnes po práci, zítra celý den, pozítří taky generálku na operu, kde zpívám jako křoví, čtvrtek pátek premiéry, a 29.9. první reprízu, tak ... aúúúú. Poslední tři zkoušky už jsem normálně vynechala, taky z pracovních důvodů, byla jsem se do včera účetně vzdělávat a radit v Dusseldorfu, přičemž se mi v Drážďanech utrhly brzdové destičky, ...Karel DR píše: ...pozvání na 3 kapely v Kladně,není to v muzeu pod zemí ale v šatně dolu, je to velký jako stadion...... . Datum konání až 27 září a je to deformovaná psychedeletika .
K.
Mezi Dronty nám už Drontea přece jen jaksi scházela. Ten mnou zdůrazněný slovní obrat jsi, doufám, použila jenom mimoděk - jak jsem již několikrát psal, je myšlení, které je současně i zdrojem většiny chyb, Drontům zcela cizí. Místo klopotného vymýšlení Dronti pouze dostávají nápady, jejichž praktické upotřebení případně i následně zkoumají - což se právě nyní, jako ostatně i kdykoli jindy, děje. Pokud tedy má nápad i praktické upotřebení, je bez zbytečných okolků zveřejněn, čehož příklad z doby jen nedávno minulé jesti artefakt nazvaný "UF3" a prezentovaný tuto:Gabča píše: PS: Tak Drontíci, co jste vymysleli v době mé nepřítomnosti???
Fíha pooto, geniální a jednoduché ... všechna ta UF1 až UF3. Já bych sebe s dovolením samozvala na UF0, neb v současné chvíli v natáčkách (asi po 15 letech) dosti silně připomínám obyvatele jiných planet, připravujíc se na zítřejší premiéru opery Sedlák Kavalír. Natáčky mají za cíl nezklamat pana režižéra, jenž mě úpěnlivě prosil, ať se producíruji vepředu davu, a též svým úsměvem oblažovala diváctvo, a své od Kadlína již znovu narostlé vlasy si aspoň nějak upravila... . Ještě musím rozmyslet způsob chůze po speciálním můstku přes orchestřiště, na který dle důrazných pokynů pana režižéra musím předstírat "jak se tam výborně bavím" . Problém nastává v konstrukci můstku, jenž je vlastně jen kovový rošt, já v široké sukni, a dole hráči orchestru... jmenovitě Sandro a spol.. Inu... umění si žádá své oběti. No, a ty natáčky jsou taky dost dobrý...poota píše:http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9&start=45Gabča píše: PS: Tak Drontíci, co jste vymysleli v době mé nepřítomnosti???
- poota
půjde-li o setkání dvou entit, doporučuji spíše deset desítek, pro tři entity pak raději dvanáct dvanáctek - poota...setkání u šesti šestek, nebo u 7 sedmiček...
Teoreticky by to mělo udělat celou otočku, ale obávám se, že tak dlouho se nám to nevydrží kývat (to bychom to museli mít ve vakuuu) Navíc, a to nevím proč, a rád bych na to přišel. Dráha kyvadla nezůstává v přímce, ale postupně opisuje elipsu, čím dál tlustší, až kdyby se vydrželo kývat, opisovalo by kruh. Dál nevím, ještě jsem nezkoušel počítat, proč to tak je, a jestli by se začala dělat elipsa kolmo, nebo by to zůstalo v kruhu. Ale to stejně nezměříme, protože kyvadlo se zastaví dřív, než dosáhne kruhu.Gabča píše: Za 24 hodin to udělá půlkruh, nebo celou otočku?
Ilem napsal(a):
....... kreslit svoji dráhu. Původně jsem myslel na IR laser, že by kreslil na termopapír, ale nevím o velkých termopapírech.
Ahoj,cimirek:
Proč termopapír. Múžeš použít fotoaparát, který umožnuje dlouhodobé otevření závěrky. Nevýhoda ale je, že to musí být ve tmě.
Odpověděl sis sám. Navíc při použití fotoaparátu při několikahodinové expozici bude tak velký osvit latentním světlem, že si myslím, že po vyvolání bude film celý černýcimirek píše:Proč termopapír. Múžeš použít fotoaparát, který umožnuje dlouhodobé otevření závěrky. Nevýhoda ale je, že to musí být ve tmě.Ilem píše:....... kreslit svoji dráhu. Původně jsem myslel na IR laser, že by kreslil na termopapír, ale nevím o velkých termopapírech.
Proč se ptám... včera jsem našla jednu animaci - a ono to udělá celou otočku až za dva dny... zkusím to sem vložit, je to nějakej gif..Ilem píše:Teoreticky by to mělo udělat celou otočku, ale obávám se, že tak dlouho se nám to nevydrží kývat (to bychom to museli mít ve vakuuu) Navíc, a to nevím proč, a rád bych na to přišel. Dráha kyvadla nezůstává v přímce, ale postupně opisuje elipsu, čím dál tlustší, až kdyby se vydrželo kývat, opisovalo by kruh. Dál nevím, ještě jsem nezkoušel počítat, proč to tak je, a jestli by se začala dělat elipsa kolmo, nebo by to zůstalo v kruhu. Ale to stejně nezměříme, protože kyvadlo se zastaví dřív, než dosáhne kruhu.Gabča píše: Za 24 hodin to udělá půlkruh, nebo celou otočku?