Jo, je to tak, koukali na mě kapku divněSlavek Krepelka píše: ...S něčím takovým se historicky ven moc neleze, protože to je pro společnost naprosto na cvokhaus, i když je to přesně to co lidi ztratili ...
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Jo, je to tak, koukali na mě kapku divněSlavek Krepelka píše: ...S něčím takovým se historicky ven moc neleze, protože to je pro společnost naprosto na cvokhaus, i když je to přesně to co lidi ztratili ...
Skvělá otázka. Já nemám, ale dovolím si obecnou poznámku. K "alternativnímu" pohledu na svět jsem se dostal v roce 1984, takže již něco pamatuji. Tehdy po třicítce jsem se zůčastnil řady akcí, nasával jsem vědomosti kde to šlo. Teď jsem už opatrnější. Proč? Napadlo mne podívat se, jak žijí ti, kteří nám ty věci přinášeli po dvaceti letech. A zjišťujete, že pořadatel seminářů o hojnosti má dluhy, že lektor slibující, že jeho metoda nás uchrání před vážnějšími nemocemi, má cukrovku a srdeční potíže, že autor panfletu "s bylinami proti rakovině" na rakovinu umřel. Nasávám občas i v tomto období, ale už se zajímám o to, kam toho dotyčného to, co hlásá dovedlo. Když jsem se učil u Jiřího Janči, měl 73 byl to fešák, Jiří Čehovský má 65 a vypadá dobře, Pavel Hloška je o něco mladší a je na tom podobně, Míla Bubník má 56 a vypadá skvěle. Eduard Tomáš zemřel v čtyřiadevadesáti. Od mladých jen to prověřené (např. EFT). A zejména jsem opatrný s těmi metodami, které místo toho, aby změnily cosi v nás, mění okolní svět. A některé z nich, troufnu si říct, zneužívají možnosti "podvědomí" a z Vesmíru se snaží udělat dojnou krávu pro své mnohdy docela sobecké cíle. Nezrazuji nikoho od ničeho. Ale přípomínám slova velkého učitele západní civilizace: "Po ovoci poznáte je". Jen to ovoce musí mít čas uzrát.kachna píše:Máte někdo zkušenosti?
Skvělá metoda!jirik.tk píše:...Napadlo mne podívat se, jak žijí ti, kteří nám ty věci přinášeli...
Koukal jsem na to předminulý týden a nějakých 90% je podle mne velice platných. Bohužel zbývajících 10% celých těch 90% zaměřuje na striktně osobní zisk kolonie lidí v rámci člověčenstva a tím se mi jeví celek jako hrubě asociální. S naprosto stejným jevem jsem se setkal u Proctora. Vidím to tak, že i v těchto voděnkách lze velice úspěšně lovit, ale bacha na parasitické myšlenky které tyto voděnky obsahují.kachna píše:Tohle je taky zajímavé: ...
kachna píše: ... "Přece nemusíš rozumět všemu, co blbneš !?" ...
Tohle by jedenjirik.tk píše:Vesmír funguje skvěle, dnes jsem dostal jako dárek Čmolíkův "Trhák". ...
Hmmm, asi zklamu. Zatím jsem na 70 stránce a nedozvěděl jsem se prakticky nic nového. Nicméně oceňuji odvahu, se kterou se zmiňuje o tom, že svobodná vůle neexistuje a o frekvencích gama. Když jsem to udělal já před cca 5 lety, dostal jsem "přes čumák". Holt asi už doba dozrála. Jinak jsem tam našel spoustu námětů na programy, které by bylo dobré odstranit. Ale zatím skoro žádné praktické postupy, jak to udělat. A nepozdává se mi ani to, že k odstranění nějakého programu potřebuji 21 dnů. Praxe, ten strom zelený, říká něco jiného. Tož zatím tak.kachna píše: Ne tvé referování se těším, jsem zvědavá.