Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
Nesmysly :)
Vyzkoušení nesmyslů... no ok, tak třeba to prubne někdo jiný, nikoho jsem nežádal, jen jsem slušně poprosil.
Věřit však nesmyslům, to je již na pováženou. A co je větší nesmysl, než že změnu vodivosti způsobuje koloidní stříbro?
Co je větší nesmysl, než že koloidní stříbro jsou Ag+ ionty?
Sice vžité, ale taky zcela nesprávné ke označení "koloidní stříbro", ale proč to nepoužívat, jsme na to všichni zvyklí.
Špinit se s uhlíkem... uhlík ti připadá jako něco nečistého?
Výroba vyzkoušená... jednoduchá... no to jo, ale víš, každý není jako pravá blondýnka, které stačí vědět, kudy se do auta cákne palivo,kam se zastrčí klíček, kde je zrcátko tolik potřebné na úpravu mejkapu a tím to pro ni hasne...
A co jsi myslel konkrétně, že je nesmysl?
Věřit však nesmyslům, to je již na pováženou. A co je větší nesmysl, než že změnu vodivosti způsobuje koloidní stříbro?
Co je větší nesmysl, než že koloidní stříbro jsou Ag+ ionty?
Sice vžité, ale taky zcela nesprávné ke označení "koloidní stříbro", ale proč to nepoužívat, jsme na to všichni zvyklí.
Špinit se s uhlíkem... uhlík ti připadá jako něco nečistého?
Výroba vyzkoušená... jednoduchá... no to jo, ale víš, každý není jako pravá blondýnka, které stačí vědět, kudy se do auta cákne palivo,kam se zastrčí klíček, kde je zrcátko tolik potřebné na úpravu mejkapu a tím to pro ni hasne...
A co jsi myslel konkrétně, že je nesmysl?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Jardax
Neser, udělej si svůj výrobník koloidu(návodů je tady dost), pak můžeš vyzkoušet své nápady. Jasně že uhlík je věc čistá. Pokud sis nevšiml, tady se většinou bavíme o co nejčistším stříbrném roztoku.
No jasně že změnu vodivosti způsobuje stříbro- o čem se bavíš? Tvé pochybnosti, vlastně nevím o čem, mně trochu míjejí.
Jo my budem zkoušet, ty se budeš ptát a pak zase ty se budeš ptát a my budeme zkoušet, jasně.
Popovídej si se sám se sebou(před psaním příspěvku) třeba před zrcadlem ať vidíš co z tebe padá.
Výsledek:tvé nápady bohužel mi nepřipadají moc rozumné-při výrobě by jsme mohli přidat různé výtěry-co myslíš, třeba to bude prospěšné?-je také urinoterapie, tak se nenamáhej s koloidním stříbrem, ne?!
No jasně že změnu vodivosti způsobuje stříbro- o čem se bavíš? Tvé pochybnosti, vlastně nevím o čem, mně trochu míjejí.
Jo my budem zkoušet, ty se budeš ptát a pak zase ty se budeš ptát a my budeme zkoušet, jasně.
Popovídej si se sám se sebou(před psaním příspěvku) třeba před zrcadlem ať vidíš co z tebe padá.
Výsledek:tvé nápady bohužel mi nepřipadají moc rozumné-při výrobě by jsme mohli přidat různé výtěry-co myslíš, třeba to bude prospěšné?-je také urinoterapie, tak se nenamáhej s koloidním stříbrem, ne?!
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
Re: Jardax
Víš, ona ale je potřeba opravdu pouze jedna stříbrná elektroda, tak proč dávat 2? Pochopitelně není nic levnějšího, nez "kuchtit" na platinovém podnosu... Selským rozumem příjde malé děcko na to, že "neaktivní" Ag elektrodu lze využít i jinak, než ji bezděčně máčet v destilce! Bavíme se "o co nejčistším stříbrném roztoku" (další nesmysl, nejedná se o roztok, ale o disperzi) - uhlíková elektroda jej nějak znečistí?
Pochopitelně, že změnu vodivosti nezpůsobuje stříbro, ale stříbrné kationty, které však s koloidním stříbrem (lyofobním solem stříbra) nemají nic společného. Naopak, jejich přítomnost je nežádoucí z hlediska čistoty produktu, avšak částečně nutná pro stabilizaci solu, pokud se však v tomto případě nepostará o stabilizaci elektrická dvouvrstva, nebo oxid Ag na povrchu dispergovaných částic Ag.
Na arogantní výpady všeználků bohužel ke tvé smůle nereaguji. Každý si svůj obrázek o morální úrovni a znalostech přispěvovatelů udělá sám.
Není problém něco vyrobit a tvrdit, že je to KS.... těžší je celou problematiku pochopit. Plkat o tom, že tak se to dělá léta a funguje to, nepřiznat si komlikovanost celého procesu....
Jinak mír
Pochopitelně, že změnu vodivosti nezpůsobuje stříbro, ale stříbrné kationty, které však s koloidním stříbrem (lyofobním solem stříbra) nemají nic společného. Naopak, jejich přítomnost je nežádoucí z hlediska čistoty produktu, avšak částečně nutná pro stabilizaci solu, pokud se však v tomto případě nepostará o stabilizaci elektrická dvouvrstva, nebo oxid Ag na povrchu dispergovaných částic Ag.
Na arogantní výpady všeználků bohužel ke tvé smůle nereaguji. Každý si svůj obrázek o morální úrovni a znalostech přispěvovatelů udělá sám.
Není problém něco vyrobit a tvrdit, že je to KS.... těžší je celou problematiku pochopit. Plkat o tom, že tak se to dělá léta a funguje to, nepřiznat si komlikovanost celého procesu....
Jinak mír
-
- Zasloužilý člen
jardax
Mír beru, akademické výrazivo tvůj příspěvek vylepšil o 200%, hned jsme poznali že jsi odborník, nakolik praktik to se bude muset poznat jinou cestou. Tak že tvé provedené pokusy určitě tady uvítáme. Také končím debatu
- jardax
- Zasloužilý člen
Re: jardax
No praktik opravdu nejsem Jakou praxi člověk získá tím, že postaví zdroj proudu (nevím, jestli si to nebyl dokonce ty, kdo navrhnul geniálně jednoduchý zdrou ze síťového napětí), objedná 2 Ag dráty, koupí vhodnou destilku,dodrží pár 100x popsaných a jednoduchých zásad a spustí elektrolýzu.... Nebagatelizuji proces.... ale toto z člověka praktika neudělá.
Problém výroby hydrosolu stříbra už z počátku naráží na veliký problém - není opticky aktivní, na rozdíl například od zlata. Tudíž máme jakousi tekutinu, o které sice víme, že funguje, ale jestli se jedná opravdu o "KS", s jistotou říct nemůžeme, pokud tedy nemáme doma elektronový mikroskop.
Je s podivem, že se hydrosol stříbra elektrolýzou nikdy nepřipravuje v profi laboratořích, ale odborníci sahají po doleko komplikovanějších způsobech - laserové ablaci, stejnosměrném elektrickém oblouku, ke katodickému rozprašování, popřípadě k vysokofrekvenčnímu výboji 10kHz-10MHz s napětím 400-500V. Nevěřím tomu, že skutečným důvodem je neznalost přípravy elektrolýzou
Nechci se dohadovat o tom, jestli něco funguje nebo ne, netvrdím, že běžně připravované "KS" neléčí, naopak. Podle mého je to malý zázrak. Jen tvrdím, že některá běžně uváděná fakta jsou blud, tak proč problematiku nezpřehlednit?
No a názor "ono to funguje, tak proč se v tom šťourat"....
Problém výroby hydrosolu stříbra už z počátku naráží na veliký problém - není opticky aktivní, na rozdíl například od zlata. Tudíž máme jakousi tekutinu, o které sice víme, že funguje, ale jestli se jedná opravdu o "KS", s jistotou říct nemůžeme, pokud tedy nemáme doma elektronový mikroskop.
Je s podivem, že se hydrosol stříbra elektrolýzou nikdy nepřipravuje v profi laboratořích, ale odborníci sahají po doleko komplikovanějších způsobech - laserové ablaci, stejnosměrném elektrickém oblouku, ke katodickému rozprašování, popřípadě k vysokofrekvenčnímu výboji 10kHz-10MHz s napětím 400-500V. Nevěřím tomu, že skutečným důvodem je neznalost přípravy elektrolýzou
Nechci se dohadovat o tom, jestli něco funguje nebo ne, netvrdím, že běžně připravované "KS" neléčí, naopak. Podle mého je to malý zázrak. Jen tvrdím, že některá běžně uváděná fakta jsou blud, tak proč problematiku nezpřehlednit?
No a názor "ono to funguje, tak proč se v tom šťourat"....
-
- Zasloužilý člen
výsledek jednoduché výroby
Tak aby jsme tolik neteoretizovali- jeden výsledek z výrobníčku tím jednoduchým zdrojem proudu-byl to sice jiný vzorek nejmenovaného home made výrobce ale pak jsme zkoušeli na našem a vyšel úplně stejný graf.
Tak že není to 4-5 nanometrů ale i tak je to obstojný výsledek-si myslím.
A jsem zas nahraný, snad Rival to zas upravý(dík), jsem myslel že tif je povolený formát-nejsem odborník na úpravu.
Povedlo se mi to vrazit aspoň do worldu
Tak že není to 4-5 nanometrů ale i tak je to obstojný výsledek-si myslím.
A jsem zas nahraný, snad Rival to zas upravý(dík), jsem myslel že tif je povolený formát-nejsem odborník na úpravu.
Povedlo se mi to vrazit aspoň do worldu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- jardax
- Zasloužilý člen
metoda měření
Pls, jakou metodou je to měřené? Tak třeba LUMiSizer neumí částice menší než 50nm, Mastersizer 2000 od 20nm, na druhou stranu Zetasizer Nano technologií NIBS zvládne již 0.6nm a že by testovaný vzorek měl nulový obsak částic pod 35nm, to by byl fakt zázrak.
Ale opět zádrhel, jsou to přístroje, které měří velikost částic a je jim fuk, jestli je to stříbro, oxid/hydroxid/chlorid/síran/uhličitan stříbra nebo prach z ovzduší.
Lajos - fakt nechci vyrypovat, jen to chci pochopit, tak to tak prosím ber
Pokusím se připojit pdfko z VŠCHT věnující se koloidice..... tak nic, nejde mi to. Upnu to na Edisk...
http://www.edisk.cz/stahni/08011/Fyzika ... .49MB.html
Ale opět zádrhel, jsou to přístroje, které měří velikost částic a je jim fuk, jestli je to stříbro, oxid/hydroxid/chlorid/síran/uhličitan stříbra nebo prach z ovzduší.
Lajos - fakt nechci vyrypovat, jen to chci pochopit, tak to tak prosím ber
Pokusím se připojit pdfko z VŠCHT věnující se koloidice..... tak nic, nejde mi to. Upnu to na Edisk...
http://www.edisk.cz/stahni/08011/Fyzika ... .49MB.html
dotaz
Zdravím,
jakou největší koncentraci stříbra používáte orálně ? Mluvil jsem s člověkem, co to vyrábí a on větší koncentraci jak 20 ppm např. 25 ppm už nedoporučil ( prý je to hraniční ). Prý by ta velikost částic už byla pravděpodobně větší než 5 nm, a pak by části toho stříbra už zůstávaly v těle. Jaký je váš na to názor ?
jakou největší koncentraci stříbra používáte orálně ? Mluvil jsem s člověkem, co to vyrábí a on větší koncentraci jak 20 ppm např. 25 ppm už nedoporučil ( prý je to hraniční ). Prý by ta velikost částic už byla pravděpodobně větší než 5 nm, a pak by části toho stříbra už zůstávaly v těle. Jaký je váš na to názor ?
-
- Zasloužilý člen
dotaz
Jsou to keci, nevšímej si ho-odborníka na slovo vzatého. Užíváme koloid v koncentraci, jaké si vyrobíme. Jaká je to koncentrace? tak přesně taková jakou vyrobíme.
MONONUKLEÓZA
Dneska mi vodíkář luboš sdělil, že svojí dceru dostal z mononukleózy pomocí koloidního stříbra, co bere ode mne.
Bližší časem tady: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1594
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MONONUKLEÓZA
Kdo diagnostikoval mononukleozu? Jestli doktoři, tak tomu bych nevěřil... Je celkem možný, že šlo jen o ucpané žlučovody... Jestli částečně i plísněmi, tak pak by to dávalo smysl...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Re: MONONUKLEÓZA
Mimo téma (offtopic)
milé Palo, nic ve zlým, ale myslím že by jsi měl přešaltovat do odkazu. Tady je to jen o výrobě stříbra.Palo píše:Kdo diagnostikoval mononukleozu? Jestli doktoři, tak tomu bych nevěřil... Je celkem možný, že šlo jen o ucpané žlučovody... Jestli částečně i plísněmi, tak pak by to dávalo smysl...habana píše:Dneska mi vodíkář luboš sdělil, že svojí dceru dostal z mononukleózy pomocí koloidního stříbra, co bere ode mne.
Tam si to vyřídíš s lubošem.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
KS vs. MMS
Pro informaci některých MMSkařů, kteří nedoporučují KS s MMS kombinovat, neboť dle nich může způsobit "nějaké problémy", tak tohle jsem dostal od jednoho velmi odvážného uživatele, který tuhle chybnou a ničím od MMSkařů podloženou domněnku jednoznačně vyvrací a vrhá lepší světlo na účinnost a snášenlivost obou prostředků, viz.
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg507
Moje osobní zkušenost je ta, že s MMS si člověk užije více "legrace" s herx reakcemi než v případě KS. Např. nejnovější zkušenost - bolestivé napuchnutí znamínka na hlavě, dva dny potírání aktivovaným MMS stav ještě výrazně zhoršilo - MMS odstaveno, nasazeno KS 15ppm sprej 3x denně a do 3 dnů malej stroupek a jako by tam nikdy nic nebylo
Problémem u KS je spíše to, že pokud se nebere v dostatečném množství působí spíše profilakticky než léčivě, z důvodu strachu ze šmoulího syndromu. Každopádně není u viróz ani KS 100%, ale hodně také záleží na množství a způsobu aplikace. Viry se totiž dokážou velmi rychle množit a tím rychle obnovit svoji původní sílu. Nicméně KS zabírá i na mononuklezu zcela určitě, ale musí ho být poněkud více než "bezpečnostní" lžičkové množství a to si už musí každý rozhodnout sám Existují i dva způsoby užití, kdy stačí i min. množství, ale o tom jsem již tady někde taky psal.
U Pala se mi líbí, že už je tak posedlej velkýma parazitama, že je vidí snad všude Ale věř, že "monču" způsobuje zcela určitě EBV, většinou ale proběhne pod příznaky běžné angíny a člověk má akorát doživotně zvýšené protilátky v těle, ale jinak se projevy monči už neprojevují, to že může způsobovat časem jiné problémy, je věc druhá. U některých jedinců, může ale prvoinfekce EBV vyvolat obrovské problémy.
A k těm ATB, to už snad i studenti mediciny ví, že ATB jsou na viry naprosto neúčinná, ale mudrlanti je dávají přesto jako standard na všechno a především ty širokospektrální. Ti chytřejší používají aspoň ve svojich ordinacích test Quick Read (CRP).
PS: Jediný nedostatek KS je ten, že vůbec neúčinkuje na velké parazity. MMS účinkuje sice jen velmi pozvolna, ale přece. Ale na vše ostatní je MMS v první bojové linii zbytečná tryzna.
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg507
Moje osobní zkušenost je ta, že s MMS si člověk užije více "legrace" s herx reakcemi než v případě KS. Např. nejnovější zkušenost - bolestivé napuchnutí znamínka na hlavě, dva dny potírání aktivovaným MMS stav ještě výrazně zhoršilo - MMS odstaveno, nasazeno KS 15ppm sprej 3x denně a do 3 dnů malej stroupek a jako by tam nikdy nic nebylo
Problémem u KS je spíše to, že pokud se nebere v dostatečném množství působí spíše profilakticky než léčivě, z důvodu strachu ze šmoulího syndromu. Každopádně není u viróz ani KS 100%, ale hodně také záleží na množství a způsobu aplikace. Viry se totiž dokážou velmi rychle množit a tím rychle obnovit svoji původní sílu. Nicméně KS zabírá i na mononuklezu zcela určitě, ale musí ho být poněkud více než "bezpečnostní" lžičkové množství a to si už musí každý rozhodnout sám Existují i dva způsoby užití, kdy stačí i min. množství, ale o tom jsem již tady někde taky psal.
U Pala se mi líbí, že už je tak posedlej velkýma parazitama, že je vidí snad všude Ale věř, že "monču" způsobuje zcela určitě EBV, většinou ale proběhne pod příznaky běžné angíny a člověk má akorát doživotně zvýšené protilátky v těle, ale jinak se projevy monči už neprojevují, to že může způsobovat časem jiné problémy, je věc druhá. U některých jedinců, může ale prvoinfekce EBV vyvolat obrovské problémy.
A k těm ATB, to už snad i studenti mediciny ví, že ATB jsou na viry naprosto neúčinná, ale mudrlanti je dávají přesto jako standard na všechno a především ty širokospektrální. Ti chytřejší používají aspoň ve svojich ordinacích test Quick Read (CRP).
PS: Jediný nedostatek KS je ten, že vůbec neúčinkuje na velké parazity. MMS účinkuje sice jen velmi pozvolna, ale přece. Ale na vše ostatní je MMS v první bojové linii zbytečná tryzna.
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
koloidni stribro
Vyzkousela jsem pro malou koloidni stribro, protoze MMS uz nechtela pit, zatim ho pouzivam u ni, jen na koupele. Zabira naprosto fantasticky!!! Na vsechny druhy detskych klasickych nemoci. Davam ji ho prevalovat v puse, ale vydrzi 1 minutu - je ji jenom 5 roku, staci to, nebo se ma polknout? Mam strach - u deti na dalsi reakce, nestane se ji neco? Dekuji
Re: koloidni stribro
Neboj se, nic se nestane. Co by?
Hele, minuta by mohla stačit, ideálně dvakrát tolik.
habana
Hele, minuta by mohla stačit, ideálně dvakrát tolik.
habana