Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenosti s Herxheimerovou reakcí při užívání KS
Dobrý den,prosím o radu.Po užívání malého množství KS /2 frťany denně/ a Betavitalu /extrakt z červené řepy/,mi po zhruba 14 dnech užívání nastaly šílené záchvaty,jakoby žlučníkové,ale bolest byla v podbřišku a v bederní části zad,od záchodu jsem se nemohla hnout,neustálé nucení na malou,zimnice,návaly vedra,bolesti nohou,teplota 35,1 najednou 36,7,lítala během vteřin nahoru,dolu.Po týdnu záchvatů ve stolici žlučníkové kameny.Asi týden šli pořád.
Po vyšetření na Metatronu zdravotní stav lepší,virů o 40% méně.Po prvním vyšetření naleznuto chronický únavový syndrom,z důvodu 70%virů,nejvíce Baarová,chlamydie,herpes viry,zánět dělohy,močáku.
Po 40% zlepšení pokračování v užívání KS a přidáno B17 s meruňkovým olejem.Jenže mám problém.Je mi pořád hrozně zle,mám návaly horka,potom zimy,bolí mě na levé straně v podbřišku,ale to je spíše až u kosti,bolesti nohou,šílený výtoky.Prostě je mi hrozně.Musela jsem přestat užívat B 17 i stříbro.Podle všeho co jsem zde přečetla jde asi Herx reakci,takže užívám jen vit. C a obyčejné B a jedlou sodu.Ta mi dělá skvěle.
Jenže co teď?Jak a co dál užívat?Když jsem volala doktorovi,co mě vyšetřoval na Metatronu,a říkala jsem,že bolestí lezu po čtyřech,tak mi řekl ať vydržím.Jenže když nemůžete ani stát,ani sedět natož spát...Tak jsem si to zde četla a zjistila,že asi jde o Herx reakci.Můžete mi prosím někdo poradit s užíváním KS?A jestli je to normální,že po KS a řepy jdou z jater kameny?Vím,že lidé užívají KS v daleko větší míře.Ale při tak malém množství tak silná reakce?Co doporučujete?
Díky za odpovědi budu moc ráda.Jolla Pardubický kraj
Po vyšetření na Metatronu zdravotní stav lepší,virů o 40% méně.Po prvním vyšetření naleznuto chronický únavový syndrom,z důvodu 70%virů,nejvíce Baarová,chlamydie,herpes viry,zánět dělohy,močáku.
Po 40% zlepšení pokračování v užívání KS a přidáno B17 s meruňkovým olejem.Jenže mám problém.Je mi pořád hrozně zle,mám návaly horka,potom zimy,bolí mě na levé straně v podbřišku,ale to je spíše až u kosti,bolesti nohou,šílený výtoky.Prostě je mi hrozně.Musela jsem přestat užívat B 17 i stříbro.Podle všeho co jsem zde přečetla jde asi Herx reakci,takže užívám jen vit. C a obyčejné B a jedlou sodu.Ta mi dělá skvěle.
Jenže co teď?Jak a co dál užívat?Když jsem volala doktorovi,co mě vyšetřoval na Metatronu,a říkala jsem,že bolestí lezu po čtyřech,tak mi řekl ať vydržím.Jenže když nemůžete ani stát,ani sedět natož spát...Tak jsem si to zde četla a zjistila,že asi jde o Herx reakci.Můžete mi prosím někdo poradit s užíváním KS?A jestli je to normální,že po KS a řepy jdou z jater kameny?Vím,že lidé užívají KS v daleko větší míře.Ale při tak malém množství tak silná reakce?Co doporučujete?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Zkušenosti s Herxheimerovou reakcí při užívání KS
Pokud odcházejí žlučníkové kameny, tak by nejspíš bylo vhodné jim v tom pomoci - Epsomskou solí uvolnit a znecitlivět žlučovody, a současně "kameny" změkčit důkladným nahříváním pravého podžebří. Případně se podívat přímo na jaterní čisticí kůru.Jolla píše:..Po týdnu záchvatů ve stolici žlučníkové kameny.Asi týden šli pořád. ..Co doporučujete?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
díky za opověď
Díky za odpověď.
Ale jsem v takovým stavu,že si sotva udělám čaj.Na žlučníkovou-jaterní kůru fakt nemám.
Sotva lezu.Ale díky.To by chtělo vyzkoušet až mi bude lépe.Jestli někdy bude. Jolla
Ale jsem v takovým stavu,že si sotva udělám čaj.Na žlučníkovou-jaterní kůru fakt nemám.
Sotva lezu.Ale díky.To by chtělo vyzkoušet až mi bude lépe.Jestli někdy bude. Jolla
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: díky za opověď
Poota má pravdu, ale zlepšit stav by bylo nutné. Můžeš zkusit třeba "předjaterní" naprosto beztučnou stravu (klidně několik dní, až se to zlepší), ta většinou sama o sobě zlepší stav a nezatěžuje tolik játra, takže se stav zlepší. Na vitamin C bych se vykašlal, taky zatěžuje, spíš v tomto případě jen z ovoce popř. zeleniny. B-čko bych bral dál.
Jinak bych mohl odkázat na jiné věci, ale pán habana by mi tu začal brblat
Jinak bych mohl odkázat na jiné věci, ale pán habana by mi tu začal brblat
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: Zkušenosti s Herxheimerovou reakcí při užívání KS
Ahoj Jolo, myslím si, že právě vysoké dávky šťávy z červené řepy mohou tento problém zavinit. Červená řepa, je silný čistič jater a užívat ji ve velkých dávkách lze, až po delším návyku, jinak ti může být stále celkem blbě ze silné detoxikační reakce. . Ze začátku se má pít denně pouze 1 - 2x 1dcl a později až si tělo zvykne tak max. 2 x 2dcl/den. Nejlepší kombinace je, karotka 300 ml, červená řepa 100 ml a okurka 100 ml. K léčebným účelům i více, podle toho, jak ji snášíš. S kombinací s KS zkušenosti nemám.Jolla píše:A jestli je to normální,že po KS a řepy jdou z jater kameny?Vím,že lidé užívají KS v daleko větší míře.Ale při tak malém množství tak silná reakce?Co doporučujete?
Dobré bude také vyčistit tlusté střevo a normalizovat pH v něm (pH by mělo být 7,35-7,4). To umožní zlikvidovat hlavní zdroj zanesení organizmu - odlehčí očistnou soustavu. Stačí alespoň 1l převařené vody s 1klž sody a co nejdéle to v sobě podržet (20min). Poté pročistit tlusté střevo od usazených hlenů ještě pomocí MMS (dostat se alespoň na 10k). To tlustému střevu umožní plnohodnotně zastávat své funkce. Snaž se o obnovu mikroflóry tlustého střeva doplňkovými potravinami a vitaminy. Výborný je domácí kefír z tibetské houby.takže užívám jen vit. C a obyčejné B a jedlou sodu.Ta mi dělá skvěle.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Díky za odpovědi a za názor
Palo,Denny díky za odpovědi.Zkusím tu dietku,vyčistit střevo a pak asi znovu pomalu KS.
To byl taky asi nápad tu řepu dávat pod tlakem.Já si ji už dříve kupovala jako nápoj v lékárně.Stojí okolo 35,-Kč.A to mi poprvé z ní bylo zle,zimnice a okamžitě si jít lehnout.
Jenže na Metatronu se nic neukázalo/nic se střevem/ a doktor se na mě díval jak na hypochondra.Když jsem říkala,že to asi na mě bylo silný. A že mě je zle a bolí mě v boku.No jo ono to ukázalo zlepšení 40%.
No ale teď mi vlastně asi to B 17 s meruńkovým olejem udělalo to samý.Tak nevím.Ten meruňkový olej má být hodně zásaditý/moc tomu nerozumím/ tak to asi zase nesedlo.
Jen by mě zajímalo jak by si to tělo poradilo,když tam má 70% virů a pak se dá KS???Myslím tím jak by si poradilo bez té řepy.To je snad už pomalu otrava ne?Asi to není žádná sranda.Nebo to projde jen tak?No jo,asi mám moc otázek,ale jsem úplně mimo z těch reakcí organismu.Už ničemu nerozumím.Bolesti,které neznám...
Jolla
To byl taky asi nápad tu řepu dávat pod tlakem.Já si ji už dříve kupovala jako nápoj v lékárně.Stojí okolo 35,-Kč.A to mi poprvé z ní bylo zle,zimnice a okamžitě si jít lehnout.
Jenže na Metatronu se nic neukázalo/nic se střevem/ a doktor se na mě díval jak na hypochondra.Když jsem říkala,že to asi na mě bylo silný. A že mě je zle a bolí mě v boku.No jo ono to ukázalo zlepšení 40%.
No ale teď mi vlastně asi to B 17 s meruńkovým olejem udělalo to samý.Tak nevím.Ten meruňkový olej má být hodně zásaditý/moc tomu nerozumím/ tak to asi zase nesedlo.
Jen by mě zajímalo jak by si to tělo poradilo,když tam má 70% virů a pak se dá KS???Myslím tím jak by si poradilo bez té řepy.To je snad už pomalu otrava ne?Asi to není žádná sranda.Nebo to projde jen tak?No jo,asi mám moc otázek,ale jsem úplně mimo z těch reakcí organismu.Už ničemu nerozumím.Bolesti,které neznám...
Jolla
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
KS a silná detoxikace
Jolla:
Pokud si potřete KS zápěstí, nezpůsobuje vám náhodou nějakou alergickou reakci?
Pokud ne, viděl bych problém spíše v tom, že budete mít značně zanesené žlučové cesty a tím přetížená játra a ledviny. Užíváním KS došlo k rychlému vybití mikroorganismů a tím k příliš silnému přetížení jater, ledvin, ale taky střeva. Červená řepa dokáže navíc rozpouštět žlučové kameny a tím se vše dalo do pohybu a zřejmě je to na Vás moc rychlá očista, takže výplach tlustého střeva je tady více než nutný a věřím, že se stav tímto velmi rychle zlepší. Jenom nedoporučuji používat v tomto stavu ani náhodou MMS pro výplach střeva, když s váma už KS takhle cvičí. V případě silných zátěží v organismu je to jako píchnout do vosího hnízda. KS má totiž tu výhodu, že dokáže vybíjet na rozdíl od MMS mikroorganismy pěkně v tichosti, pokud máme v pořádku vyměšovací systém a případné herx reakce jsou u něj poměrně mírné. Sám běžně používám pro výplach střeva KS a je to mnohem lepší než MMS, které jsem také zkoušel. Rozhodně taky nedoporučuji MMS k výplachům v případě, když je ve střevě nějaký zánět. Když dojde k průjmům z jakýkoliv důvodů, při výplachu střeva KS se střevo okamžitě zklidní, kdežto s MMS spíše naopak, ale třeba má někdo jiné zkušenosti. KS také daleko lépe odvádí hleny ze střeva, než MMS. Rovněž bych doporučil si po výplachu střeva udělat lázeň z přesličky, což je tady jak se zdá poměrně neznámá a přitom velmi účinná očista ledvin. Dává se jedna dvouhrst přesličky na 1 litr vody. Některé zdroje sice uvádějí, že se má luhovat, ale já volím ji pomalu uvést do varu a nechat mírně vařit 5 minut, pak scedit a nalít do vany s teplou vodou a v tom ležet 20 - 30 minut. Občas to může u někoho vyvolat i silnější průjmy, co by projev očisty, ale to je v pořádku.
Pokud si potřete KS zápěstí, nezpůsobuje vám náhodou nějakou alergickou reakci?
Pokud ne, viděl bych problém spíše v tom, že budete mít značně zanesené žlučové cesty a tím přetížená játra a ledviny. Užíváním KS došlo k rychlému vybití mikroorganismů a tím k příliš silnému přetížení jater, ledvin, ale taky střeva. Červená řepa dokáže navíc rozpouštět žlučové kameny a tím se vše dalo do pohybu a zřejmě je to na Vás moc rychlá očista, takže výplach tlustého střeva je tady více než nutný a věřím, že se stav tímto velmi rychle zlepší. Jenom nedoporučuji používat v tomto stavu ani náhodou MMS pro výplach střeva, když s váma už KS takhle cvičí. V případě silných zátěží v organismu je to jako píchnout do vosího hnízda. KS má totiž tu výhodu, že dokáže vybíjet na rozdíl od MMS mikroorganismy pěkně v tichosti, pokud máme v pořádku vyměšovací systém a případné herx reakce jsou u něj poměrně mírné. Sám běžně používám pro výplach střeva KS a je to mnohem lepší než MMS, které jsem také zkoušel. Rozhodně taky nedoporučuji MMS k výplachům v případě, když je ve střevě nějaký zánět. Když dojde k průjmům z jakýkoliv důvodů, při výplachu střeva KS se střevo okamžitě zklidní, kdežto s MMS spíše naopak, ale třeba má někdo jiné zkušenosti. KS také daleko lépe odvádí hleny ze střeva, než MMS. Rovněž bych doporučil si po výplachu střeva udělat lázeň z přesličky, což je tady jak se zdá poměrně neznámá a přitom velmi účinná očista ledvin. Dává se jedna dvouhrst přesličky na 1 litr vody. Některé zdroje sice uvádějí, že se má luhovat, ale já volím ji pomalu uvést do varu a nechat mírně vařit 5 minut, pak scedit a nalít do vany s teplou vodou a v tom ležet 20 - 30 minut. Občas to může u někoho vyvolat i silnější průjmy, co by projev očisty, ale to je v pořádku.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: KS a silná detoxikace
Dva frťany KS denně není malé množství. Na KS se nedá spěchat. Pokud máš takovéhle reakce, stačí 2 - 3 kávové lžičky denně. Nechat cca 2 minuty pod jazykem a teprve potom polknout. Zhruba do 6ti týdnů by mělo být "uklizeno". Pak už jen preventivně 1 kávová lžička denně. Craft má pravdu. Mrtvolky po působení KS odcházejí přes játra a ledviny. Pokud tyto nejsou v pořádku, dostanou pěkně zabrat.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
KS a silná detoxikace
Pro Craft: díky za odpověď.To budou ty játra a žlučovody.Jelikož jsem byla asi před 12 lety na operaci se žlučníkem a nedopadlo to moc dobře.Poté jsem dělala žlučníkovou kůru,kdy se pije olivový olej s citronem a nahřívá se bok a dostala jsem hrozný křeče do rukou,nohou i do pusy.Na konec ze mě vylezla něco jako hadra asi 10cm dlouhá.Takže tam asi bude nějaká potíž.KS už 3 den neberu,snad je to lepší,ale nějak mě bolí v krku a v uchu.No a na zápěstí nic se neukázalo.
Chci se zeptat na ten výplach použít KS?A jaké množství?Já se raději zeptám,protože mě Ilem pěkně dostal,že 2 frťany jsou dost.To jsem netušila.
Pro Ilem:Ještě se zeptám:Píšete zde,že po 6 týdnech je uklizeno.No a já to KS užívala od konce března.Takže už jsem ve finále?A teď jde ten bordel horem dolem?Někde je uvedeno,že KS je ještě v krvi 20dní,takže mám jakoby náskok?Proti těm virům?Nebo to jsem se asi špatně vyjádřila,myslím tím,že nemusím s užíváním dalšího KS spěchat,jelikož je ho v těle dost?
Jinak vážím 56kg,takže ty2-3 lžičky budou už snad O.K.
Ještě Vám chci všem moc poděkovat za odpovědi.S pozdravem Jolla.
Chci se zeptat na ten výplach použít KS?A jaké množství?Já se raději zeptám,protože mě Ilem pěkně dostal,že 2 frťany jsou dost.To jsem netušila.
Pro Ilem:Ještě se zeptám:Píšete zde,že po 6 týdnech je uklizeno.No a já to KS užívala od konce března.Takže už jsem ve finále?A teď jde ten bordel horem dolem?Někde je uvedeno,že KS je ještě v krvi 20dní,takže mám jakoby náskok?Proti těm virům?Nebo to jsem se asi špatně vyjádřila,myslím tím,že nemusím s užíváním dalšího KS spěchat,jelikož je ho v těle dost?
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Píšu "by mělo být uklizeno" samozřejmě je to individuální záležitost, takže čas se může mírně lišit. Také nevím, do jaké míry jsou to věrohodné informace, klinické zkoušky se dělaly jen v omezeném rozsahu. To pro úplnost, aby někdo nebral moji větu jako dogma. Jinak s tím souhlasím. Menší pauza neuškodí. Bude dobré brát nějaké bylinky na játra a ledviny, jak už tu někdo psal. Trochu organizmus zklidnit a potom pomalu zase začít. Bral bych to pocitově, on organizmus si sám řekne, co potřebuje, jen se naučit ho poslouchat. Také je potřeba si uvědomit, že velké dávky KS vyvraždily všechno, včetně bakterií, které s námi žijí v symbióze. Takže ještě nějaká probiotika (lactobacilus, biffidus essensis (jogurt activia),...)Jolla píše: Pro Ilem:Ještě se zeptám:Píšete zde,že po 6 týdnech je uklizeno.No a já to KS užívala od konce března.Takže už jsem ve finále?A teď jde ten bordel horem dolem?Někde je uvedeno,že KS je ještě v krvi 20dní,takže mám jakoby náskok?Proti těm virům?Nebo to jsem se asi špatně vyjádřila,myslím tím,že nemusím s užíváním dalšího KS spěchat,jelikož je ho v těle dost?
S těma dávkama KS je to složitější. Dá se říct, že zdravý organizmus snese větší dávky, než ten, který má spoustu virů a bakterií. Důvod je prostý. To, co KS zlikviduje musí někudy odejít. Čím víc toho je, tím větší zátěž pro organizmus. Proto se doporučuje na KS nespěchat. Pokud jsou ovšem v těle nějací cizopasníci, je potřeba dávky zvýšit. Velmi zhruba se dá říct, že KS je toxické pro všechny organizmy, a to tak, že čím je to nižšší organizmus, tím je pro něj toxičtější, a čí vyšší organizmus, tím je méně toxické. Takže na zabití třeba tasemnice už je pravděpodobně potřeba dost vysoké dávky (nevím o tom, že by to někdo zkoušel). V žádném případě ale nezačínat vysoké dávky hned. Nejdříve se zbavit virů a bakterií, teprve potom přidat.
To je jen tak rámcově, protože problematika KS je mnohem složitější. Záleží i na kvalitě konkrétní disperze - koncentrace, velikost částic, poměr iontového a částicového stříbra, způsob užití,...
Kdyby býval Fleming nevynalezl penicilin, věděli bychom toho dnes o KS mnohem víc. Teprve teď, když antibiotika přestávají účinkovat zažívá KS renesanci.
Naposledy upravil(a) Ilem dne pon 10 kvě 2010 13:29, celkem upraveno 1 x.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Opravu jater začít: 100g semínek ostropestřce mariánského + 70g oleje z ostrop. marian. vše rozmixovat na kašičku a užívat 1klž 3xdenně - až do doby, kdy k tomu začneš cítit odpor - čili ji tělo již nechce.Ilem píše: Bude dobré brát nějaké bylinky na játra a ledviny, jak už tu někdo psal.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
KS
Za tu dobu co se KS věnuji mohu říci, že mám s KS již slušné zkušenosti a to jak v případě vnitřního užití (orálně, injekčně, tak ve formě klyzmatu), tak vnější aplikace (na kůži). Většinou při prvních užitích KS nehledě na jeho množství dochází nejčastěji k průjmům, případně kožním reakcím. Mnoho lidí sice tvrdí, že průjmy jsou především vybitím střevní flóry, ale s tím až tak jednoznačně nesouhlasím. Pravdou je to, že KS nerozlišuje mikroorganismy na hodné nebo špatné, ale bere to všechno jedním vrzem. Nicméně ty počáteční průjmy spíše přisuzuji očistné reakci organismu, coby následek hromadného vybití nekterých našich nežádoucích podnájemníků než pouze tomu, že se jenom vybije střevní flóra. Také jsem si těmi průjmy kdysi dávno prošel, jak jsem s KS začínal. Dnes si mohu klidně vzít 100ml a více za den a žádné průjmy se nekonají. A to jsem kdysi míval střevní problémy, kterých se nešlo jen tak zbavit. Dnes je to v pohodě a KS mi už žádné průjmy nezpůsobuje. Také jsem si postupem času ověřil to, že pro takové základní pročištění organismu stačí i lžičková množství KS, ale v případě chronických problémů nebo silných akutních problémů to není až tak pravda, protože toto malé množství působí pouze profilakticky a nemá moc dlouhodobý léčebný efekt, proto je potřeba dávky postupně zvednout, pak se výsledky dostavují. Rovněž už dnes nezastávám názor, že jediný správný způsob aplikace je pouze držení KS pod jazykem. Tímto způsobem se do krve dostane až příliš málo KS. Daleko lepší je vypít cca. 200ml čisté vody a po několika minutách nalít potřebné množství KS do sklenice s vodou o objemu min. 100ml. a vypít to najednou. Tím se KS dostane celkem snadno přes žaludeční kyselinu až do tenkého střeva, kde se poměrně dobře vstřebává. Další možností je využití principu čípku.
Na kůži v případě různých ekzémů je jeho účinnost tak 50/50 a rozhodně bych to doporučil zkombinovat s konopnou mastí, která je tady v tomto bezkonkurenční. V případě ran, KS jednoznačně urychluje a to velmi znatelně jejich hojení. Aplikace injekčně je už trochu jiná liga, ale už mini dávka 1ml dělá opravdu divy, to mám taky odzkoušeno a už jsem to tady taky někde psal.
Rovněž je výborná věc očista čelních dutin pomocí vody (ohřát na teplotu kolem 38 stupňů), přidat lžičku soli (himalajská, mořská nebo Mary z Kauflandu - ta sůl je nutná, jinak je pocit stejný, jako bychom si nabrali do nosu vodu a proceduru nedokončíte) a dále trochu KS, protřepat a okamžitě aplikovat. Je to jogýnská technika, pro kterou se používá speciální konvička, ale dá se to pořešit i pomocí PETky z vody Rajec 0,7l, někde na internetu jsem to kdysi našel. A tohle na rýmu působí velmi rychle a co za sajrajty začne člověk vysmrkávat je až k neuvěření.
Zkoušel jsem pro výplachy tělních dutin i MMS, ale osobně mi pro výplachy moc nesedí, zato KS je úžasně zklidňující a účinek se dostavuje rychle po aplikaci. Samozřejmě chce to mít játra a ledviny v cajku a dopřávat si věci jako červenou řepu, čaj Chanca Piedra, koupel z přesličky, himalajské soli (až neuvěřitelně dokáže tělu dodávat minerály), dlabat mletý ostropestřec a kapky (mě se osvědčili kapky od Grešíka). Jaterní kůry pokládám za samozřejmost. Pak si můžete dovolit i vysoké dávky kvalitního KS a nemusíte mít žádné obavy z hromadění v organismu. Pravdou ale je, že KS se pomerně dlouho vylučuje z těla, než se dokáže úplně vyloučit.
Nejlepších výsledku se dá u něj dosáhnout u bakterií, pak o něco méně u virů, protože se velmi rychle množí a je potřeba nasadit vyšší a častější dávky, jinak se výsledky nemusí dostavit. Plísně KS celkem taky dobře zvládá. Co ale nezvládá vůbec, jsou velcí paraziti. Pokud má někdo střevní problémy, tak výplachy střeva s KS dělají zázraky.
Koukám, že jsem se trochu rozepsal, ale aspoň máte co číst a o čem přemýšlet
Na kůži v případě různých ekzémů je jeho účinnost tak 50/50 a rozhodně bych to doporučil zkombinovat s konopnou mastí, která je tady v tomto bezkonkurenční. V případě ran, KS jednoznačně urychluje a to velmi znatelně jejich hojení. Aplikace injekčně je už trochu jiná liga, ale už mini dávka 1ml dělá opravdu divy, to mám taky odzkoušeno a už jsem to tady taky někde psal.
Rovněž je výborná věc očista čelních dutin pomocí vody (ohřát na teplotu kolem 38 stupňů), přidat lžičku soli (himalajská, mořská nebo Mary z Kauflandu - ta sůl je nutná, jinak je pocit stejný, jako bychom si nabrali do nosu vodu a proceduru nedokončíte) a dále trochu KS, protřepat a okamžitě aplikovat. Je to jogýnská technika, pro kterou se používá speciální konvička, ale dá se to pořešit i pomocí PETky z vody Rajec 0,7l, někde na internetu jsem to kdysi našel. A tohle na rýmu působí velmi rychle a co za sajrajty začne člověk vysmrkávat je až k neuvěření.
Zkoušel jsem pro výplachy tělních dutin i MMS, ale osobně mi pro výplachy moc nesedí, zato KS je úžasně zklidňující a účinek se dostavuje rychle po aplikaci. Samozřejmě chce to mít játra a ledviny v cajku a dopřávat si věci jako červenou řepu, čaj Chanca Piedra, koupel z přesličky, himalajské soli (až neuvěřitelně dokáže tělu dodávat minerály), dlabat mletý ostropestřec a kapky (mě se osvědčili kapky od Grešíka). Jaterní kůry pokládám za samozřejmost. Pak si můžete dovolit i vysoké dávky kvalitního KS a nemusíte mít žádné obavy z hromadění v organismu. Pravdou ale je, že KS se pomerně dlouho vylučuje z těla, než se dokáže úplně vyloučit.
Nejlepších výsledku se dá u něj dosáhnout u bakterií, pak o něco méně u virů, protože se velmi rychle množí a je potřeba nasadit vyšší a častější dávky, jinak se výsledky nemusí dostavit. Plísně KS celkem taky dobře zvládá. Co ale nezvládá vůbec, jsou velcí paraziti. Pokud má někdo střevní problémy, tak výplachy střeva s KS dělají zázraky.
Koukám, že jsem se trochu rozepsal, ale aspoň máte co číst a o čem přemýšlet
Naposledy upravil(a) Craft dne pon 10 kvě 2010 19:27, celkem upraveno 1 x.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že ať se snažím sebevíc, tak to přirovnání si nějak neumím představit Vysazení KS je správná volba, dokuc se stav nestane únosnější. Ta bolest v krku bude asi tím, že se něco hezky podráždilo a rozjelo. Takže KS kloktat a klidně kapat i do uší a rozhodně bych aplikoval tu čistící techniku nosních dutin. Pokud by zánět byl velmi silný, pak zkombinovat s kloktáním peroxidu vodíku, stačí 3% dvě lžičky na 100ml vlažné vody.Na konec ze mě vylezla něco jako hadra asi 10cm dlouhá.Takže tam asi bude nějaká potíž.KS už 3 den neberu,snad je to lepší,ale nějak mě bolí v krku a v uchu.No a na zápěstí nic se neukázalo.
Pokud je zápěstí ok, je vysoká pravděpodobnost, že alergii na Ag nemáte, což mnoho lidí podceňuje a už jsem viděl, co může vyvolat za nepříjemné stavy.
Ze začátku bych více než 4lžičky na 1l převařené vody nedával. Je nutné dodržet teplotu vody, tj. 38 až 40 stupňů a pak teprve přidat KS, promíchat plast. lžičkou a nálev ihned aplikovat. Pokud se na klasický výplach necítíte, může pomoci i mikroklystýr, cca. 150ml vody, ale tady je potřeba mít nacvičené polohy, aby voda dokázala zatéci až do céka, tedy začátku tlustého střeva, což není až tak jednoduché a musí být člověk vyprázdněný (po stolici), což v případě průjmu není zase takový problém. U toho mikroklystýru je startovní dávka 2 lžičky na 300ml. Dnes už běžně používám standardně koncentraci 15ppm, která se mi nejvíce osvědčila.Chci se zeptat na ten výplach použít KS?A jaké množství?
Drží se v těle mnohem déle, ale velmi rychle ztrácí svoji účinnost.Někde je uvedeno,že KS je ještě v krvi 20dní,takže mám jakoby náskok?Proti těm virům?Nebo to jsem se asi špatně vyjádřila,myslím tím,že nemusím s užíváním dalšího KS spěchat,jelikož je ho v těle dost?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Craft
Prosím tě můžeš něco blyžšího na injekční aplikaci koloidu? Já vím že je to choulostivé. Jednou jsem se již tady ptal, co vše to obnáší, byla nulová odezva, nebo tvou reakci jsem prošvyhl. Bez zdravotní sestry bych se asi stejně nepíchal. Je to sice krajnost, myslím že s kolidem by to zas tak velký rysk nebyl. Škoda že když to už někdo zkusil že o tom nevíme trochu víc.