Nauč sa písať...sano píše:NA čO SI VO SVOJOM žIVOTE PYšNý?
čO ťA V žIUVOTE TEší?
pRI čOM SI NAJLEPšIE ODPOčINIEš?

Moderátor: FUP - Moderátoři
Nauč sa písať...sano píše:NA čO SI VO SVOJOM žIVOTE PYšNý?
čO ťA V žIUVOTE TEší?
pRI čOM SI NAJLEPšIE ODPOčINIEš?
Piš normálně a dostane se i odpovědí...sano píše:ďakujem Karban za zdvorilú a výstižnú odpoveď
...Karbane...všichni zde na Foru....pokud nejsou nováčky....něco do fora vnesly....myšlenku, nový nápad, poradu jak na to a ono...technologický postup, nebo námět k němu, upozornění na odkaz , co kde, novou nebo pozměněnou konstrukci toho či onoho, a svého času i JiMi své fejetonky, kterými komentoval různé situace a rady jak do nich a z nich...Karban píše:Ano, v pořádku.Aquarius1 píše: Přesně nepotřebuji tě
Pro mně je přínosem ten, kdo mi např. poradí, protože něčemu rozumí, předá zkušenost, upozorní na možný problém, jedná férově.
Význam může mít i ten, kdo se naopak nechá poučit, věci ověřuje a porovnává - spolupráce s ním může přinést něco užitečného.
K čemu je mi slizký pitomec nabízející pochybné produkty, podvodník, ale i naivní úletář - zdroj možných problémů?
Od takových raději dále...
Ano, jsi naivní úletář.martin11 píše: ....ale naopak jsem naivní úletář---a proto i pro tebe...možný zdroj problémů...
..myslím , že toho o magnetech ..i bez technického vzdělání vím dost...
...a protože jsem "úletář"...tak jsem neakceptoval tvé rady...protože s tvýma radama, bych vlastně ani nemohl začít...
...drahý milý Karbane...je mi tě tak nějak lidsky líto....jsi takové naše malé MFAAA....co si s tebou počít, jak tě naladit k tomu, aby jsi tady jen nevykřikoval..., abys zapadl do kolektivu...byl prospěšným členem...???...Karban píše:Ano, jsi naivní úletář.martin11 píše: ....ale naopak jsem naivní úletář---a proto i pro tebe...možný zdroj problémů...
..myslím , že toho o magnetech ..i bez technického vzdělání vím dost...
...a protože jsem "úletář"...tak jsem neakceptoval tvé rady...protože s tvýma radama, bych vlastně ani nemohl začít...
Musím však ocenit, že to přiznáš. Mnoho jiných zde diskutujících tak neučiní.
O magnetech opravdu leccos víš, ač mnohdy bez dalších souvislostí.
S mými radami bys skutečně ani nezačal, neboť bys věděl, že jde o slepou cestu.
Jsou zde jiní, kteří to též ví a jdou cestami jinými.
---
K tomu mému neúspěchu se klidně přiznám - ano, zničil jsem desku s elektronickými součástkami při demontáži malého 19-pinového konektoru. Byl to můj druhý pokus o opravu stejného druhu (první byl úspěšný).
Taktéž jsem přecenil své schopnosti a prakticky neopravitelně poškodil rádiem řízený létající aparát těžší vzduchu, který nebyl můj (dotyčný majitel dostal litrovku fernetu - prý to větší cenu pro něj již nemělo vzhledem k opotřebení).
Nesprávným postupem, resp. vynecháním důležitého úkonu jsem poškodil důležitou součást brzd auta - tyč samostavu zadní brzdy.
Při pokusu o oddělení skla od paraboly světlometu jsem zničil sklo, které mělo zůstat nepoškozeno.
Nepodařilo se mi uniknout bandě pouličních grázlů (nejmenované barvy) a byl jsem zraněn v obličeji.
Ano, okolí se mi mnohdy smálo.
Ale i ti, co se nejprve smáli, časem uznali, že by sami nedopadli lépe.
- - -
Konstruktivní rady dávám i tím, že předpovím další vývoj toho MM kafemlejnku.
Už je debata o setrvačnících, pak se ještě neco někam přidá atd. atd.
Ve finále stejně sám nepoběží, bez energie dodané do mechanismu určitě ne.
Ale jen si do mně rýpni, od toho je zde prostor...
Ale co ještě radit, když vím, že ten MM kafemlejnek běžet prostě nemůže?martin11 píše: ...drahý milý Karbane...je mi tě tak nějak lidsky líto....jsi takové naše malé MFAAA....co si s tebou počít, jak tě naladit k tomu, aby jsi tady jen nevykřikoval..., abys zapadl do kolektivu...byl prospěšným členem...???...
...k tomu kafemlejnku...není konstruktivní rada...".nedělej to ...je to ztráta času atd...."...to jsou destruktivní kecy....a slova " Jaromíre nestrkej ty zápalky do krabičky...nevyplatí se ti to..."...tady také nefungují....
...shrnul bych to a podtrhl....u kafemlejnku, jsi na rozdíl od Gromita , Akorda a dalších neporadil nic....a ani nikde jinde....tak až něco budeš mít....tak se ozvi...a rozbít letadlo není neuspěch....já jich už rozsekal....ale to poslední bolelo....martin11
Dobře.sano píše:Vieš keď človek má problémy so zrakom, a klepe do malého kompu, tak toho na obrazovke veľa nevidí. Ked navyše má blbé nastavenie písania a počítač píše si tam to čo nechcem, tak mám problémy. Ale nie s gramatikou..
Hned mi napadlo, jestli bych si neměl pořídit na tu vzdálenou zahradu solární panely - nemusel bych baterie vozit domů nabíjet.Akord píše:Hodlám si udelat taky kosačku na baterii, jako Karban se solárním dobíjením. ...
Když jsem to poprvé uvidel v Brne na chodníku, tak jsem civel jako tele na nové vrata. Je docela povzbuzení, když se lidi navzájem dohodnou na grafikonu a používají mnohotaktní subwooferové kosačky místo televize. Mel bych to nasamplovat a pustit občas do repráku, ať se neudrou. Nejdrív ale ta tichá kosačka. Šlo by na to udelat i vlákno.Karban píše:Taky možná přestanou ti mamlásci z tech, služeb vsi používat ty hnusné benzínové foukačky listí ...