Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od jandera »

Ano všechno photoshop viz foto v odkazech níže. V podstatě děkuji chemtrails, (nejen za lepší zdraví a náladu) je to super koníček trochu drahý, ale peníze se musí točit. Někdo začne studovat třeba něco málo o chemtrails, telekomunikacích, meteorologii, letectví,začne vyhledávat lidi z oboru a pak to najednou začne mít smysl, začne se zajímat o zdraví, výběr potravin, alternativní léčbu, GMO, NWO, očkování, korporátní ovládnutí světa. Začne okřikovat své malé bližní, aby ten "sníh nelízali" atd. Začne oblézat zvláštní BTS s měřidly, prostě jen nesedí u PC_má pohyb a raduje se z úspěchů, jiní se spokojí z předhazovaným matrixem.
Chemtrails není potřeba brát jako hlavního nepřítele je to jedna část vnucovaného systému je potřeba nadhled a uvědomit si, že současným manipulátorům již nestačí držet lidi u země pomocí peněz ono už to přestává fungovat (ano úplně to bez nich nejde, ale nesmí člověka ovládat, příkladem mohou být prodejné svině v parlamentu EU) tak to zkoušejí jinak, je potřeba z nich ztratit strach, pak skončí i jejich moc. Ale v první řadě každý člověk je hlavně zodpovědný sám sobě. Někdy stačí změnit maličkost (třeba ve zvycích) a vše se dá do pohybu.

http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/201 ... -zaba.html
http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/201 ... ozkem.html
http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/201 ... jasno.html
http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/201 ... -rano.html

sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Aktuální situace ,,jasno,,... na obloze. http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ .Kdo to dnes nevidí, tak je nejen slepý.M.

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Vlčice
Zasloužilý člen
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Příspěvek od Vlčice »

Intenzivně sviní po obloze už od víkendu a začíná se to projevovat vytvářením souvislého oparu.
Nemyslím si, že teploty nad 10 st. jsou v první dekádě ideální. Ať raději prší a padá sníh, ať se nepráší za pluhem.
Vláhu teď příroda nejvíc potřebuje, ale od Boha. Ne od Monsata!
Na druhou stranu už pár let pozoruji, že slunce pálí jinak a není vůbec příjemné.
Dříve sazeničky za oknem jen lehce povadly a to samé na záhonech. V poslední době na ostrém slunci rovnou shoří.
Podobně na tom bývají i listy čerstvě vyrašené z pupenů.

sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

Krasa....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Biochemik: 17 let jsem vyvíjel směsi pro chemtrails

Následující informace pocházejí z r. 2012, kdy se na fórum webu godlikeproducton.com přihlásil člověk, údajně bývalý pracovník americké biochemické laboratoře, ochotný podat informace o chemtrailsových směsích.
Následující článek je shrnutím/výběrem odpovědí na otázky čtenářů fóra. (Otázky se na fóru opakují).
=Orgonet=

Biochemik: „17 let jsem vyvíjel různé chemické produkty pro chemtrails. Můžete se mě zeptat téměř na co chcete."
Zdroj: http://www.godlikeproductions.com/forum ... 744569/pg1
Překlad: OrgoNet

Nemohu vám říci jméno svých zaměstnavatelé, ani přesné chemické složení směsí, které jsem pomáhal vyvíjet. Jinak vám mohu říci téměř všechno. Pracoval jsem tam mezi lety 1980 a 2010.

Šíří to letadla společnosti Evergreen? - Nemohu říci na 100%, že chemické produkty, na nichž jsem pracoval, jsou rozšiřovány letadly Evergreenu, ale vím, že je dokázaným faktem, že transportní letecké společnosti jako Evergreen získávají obrovské sumy peněz za převoz a rozptylování chemtrails. Je to mnohem lukrativnější než přeprava nákladů. (Česky o společnosti Evergreen zde.)

Účel směsí: Těch cílů jich příliš mnoho, aby se daly spočítat i na prstech obou rukou. Záleží to opravdu na tom, kde mají být použity. Mnoho z nich obsahuje uklidňující prostředky. Jiné uvádějí do stavu zamlženosti, zmatenosti. Vzácně po nás chtěli, abychom připravili směsi, které vyvolávají hněv nebo násilné jednání. 90% toho, co jsme dělali, bylo zaměřeno na změnu emocí, nálady, nebo na vyvolání určitého stavu ducha.

Toxicita: Téměř ve všech případech nám bylo velmi jasně určeno, že to, co vyvíjíme, musí mít minimální toxicitu. Přirozeně, malé procento populaci si rozvine alergickou tendenci na určitou chemickou složeninu. Ale v některých případech jsme dokonce ověřovali na zvířatech, zda chemické produkty, na nichž jsme pracovali, jsou relativně netoxické. Nikdy jsem nepracoval na projektu, jehož cílem bylo, aby výsledek byl toxický/smrtelný.

Šíření/Akumulace: To je velice rozdílné podle chemické struktury. Některé ze směsí, které jsme vyvinuli, byly určeny k tomu, aby se rozptýlily až na úroveň tak slabé koncentrace, že na na zem jich dopadne jen jedna miliardtina. Některé byly specificky určeny pro to, aby dopadly až na zem a tam mohly vydržet až rok, i za deště, větru, sněhu apod.

Vím, že z 99% si komerční piloti nejsou vědomi, že jejich letadlo může rozprašovat chemtrails. Po určité době jsem si uvědomil, že ať je „zákulisní organizace“ za tím vším jakákoli, jsou velice dobří v tom, že umějí přímo jednat s tak málo lidmi, jak je možné. Já jsem se nikdy nedověděl, kdo jsou zákazníci využívající služeb mého zaměstnavatele. Ani jednou jedenkrát.

Vím, že severní Amerika není jediným kontinentem, který používá ADC (Aerially Dispersed Chemicals – chemické produkty rozptylované leteckou cestou) bez vědomí své populace. Ale vím též, že chemické technologie ostatních zemí jsou asi deset let zpět za těmi, které vlastní USA.

Nevěděl jsem, k čemu budou použity chemické produkty, na nichž jsem pracoval. Jak jsem již řekl, je v tom mnoho tajného. Dělal jsem to 17 let, protože plat a výhody byly velmi zajímavé. Všechno, co mohu říci, je, že někdy nám dali úkol vyvinout chemické směsi, od nichž se očekávaly velmi přesné výsledky, což mi dalo dojem, že budou použity ve specifických zónách. Stát, kraj, okres, město – to nevím. Vím jen, že by bylo velmi obtížné zaměřit zónu menší než město, z hlediska výšky, v níž letí komerční letadlo.

Pracoval jsem též na projektech, jejichž záměrem bylo vyvinout směs, která se nerozptýlí příliš daleko, a která co nejrychleji ztratí účinky, aniž se rozšíří.

Baryum jsme použili v nejednom finálním výrobku. Avšak celkově jsme v těchto projektech vždycky prováděli hloubkové testy, abychom se ujistili, že chemické produkty budou rozptýleny na netoxickou úroveň ve chvíli, kdy dosáhnou země. Barytóza (nemoc z barya) byla velkou obavou našich smluvních partnerů, ať se jednalo o jakýkoli produkt, kde bylo baryum nezbytné. Většina našich finálních směsí, kde se použilo baryum, byla koncipována tak, aby při dopadu na zem byla koncentrace jedné částečky z miliónu a méně.

Už jsem z podniku dosti dlouho, tolik, že se cítím v bezpečí, když odhaluji určité detaily z mého minulého zaměstnání. A pak taky díky sklence skotské. Jaké jsou důvody pro rozprašování? Jak už jsem řekl, nikdy jsme se nedozvěděli nic o skutečných záměrech našich zákazníků. Ale v devíti případech z deseti byl záměr dosti evidentní, protože když po vás chtějí, abyste vyvinuli chemickou směs, musejí taky říci, co ta směs má dělat.

Jmenujte 5 důvodů, proč to sprejují? - Modifikace klimatu, potlačení emocí, projevovače emocí, modifikace životního prostředí, nevolnost/chřipkové syndromy. Je zajímavé, že sem patří i „nemoc/chřipkové symptomy“, i když, jak jsem řekl, u 99% našich produktů jsme měli speciálně dbát na to, aby nebyly toxické. Přesto jsme pracovali na několiak projektech, které byly zaměřeny na vytvoření „symptomů“, aniž by způsobily reálné poškození subjektů.

Jakými způsoby vcházejí tyto chemické látky do organismu? - Inhalací (vdechováním), absorbcí (kůží) i ingesci (ústy). Všemi třemi způsoby.

Patenty? - Naše směsi nikdy nebyly patentovány. Zejména proto, že patenty jsou veřejné. I když by patenty mohly být drženy v tajnosti, naše směsi nikdy nebyly patentovány, aby bylo možno je přijatelným způsobem popírat a vyhnout se každé písemné zmínce o nich. Vězte, že všechno to, co nám bylo uloženo dělat, nebylo ve všech smyslech slova legální.

Vzpomínám si na jeden projekt, který byl koncipován tak, aby směs fungovala podle osvětlení sluncem – byl to projekt na modifikaci klimatu.

Jak se cítíte, když jste škodil lidem? - Cítil bych se teď o moc hůř, kdybychom při své práci tolik nedbali na netoxicitu směsí. I takhle, co jsem důchodu, jsem se musel vyrovnat s velkým množstvím výčitek svědomí. Dokonce jsem začal mít problém s alkoholem. Ale už jsem se s těmi skoro dvěma desítkami let práce vyrovnal a jsem připraven přijmout osud, který mě čeká.

Zmínil jste lék Midazolam? -Všechno, co vím, je, že je to kontroverzní lék, ale z hlediska chemické struktury mohu říci, má jisté reaktivní prvky s chemickými produkty vytvořenými v projektech se záměrem modifikovat stav ducha. Zkusím to shrnout, aniž bych byl příliš konkrétní. Hledali jsme ve specifické rodině receptorů „G“ spojených s proteiny, které se nacházejí pouze v mozkové tkáni. Realizovaným pokrokem bylo, že jsme vyvinuli inhibitor pro specifický receptor v této rodině. Tento specifický receptor je zapojen do vytváření a uchovávání nových vzpomínek. Vytvořením směsi, která se váže na receptor a blokuje přirozené vytvoření spojení, se nám podařilo zablokovat tvoření a uchovávání nových vzpomínek. Ale testy na úmrtnost byly příliš vysoké, a projekt byl opuštěn. Byl to ale jeden z nejzajímavějších projektů, na nichž jsme kdy pracovali.

Je možné, že některé věci, které jsme vytvořili, působí v součinnosti s volně prodejnými léky či léky na předpis. Během testu sloučenin jsme ověřovali druhotné účinky ve spojení s nejběžnějšími léky (acetaminofen, ibuprofen, atd.) Ale nebylo možné testovat a ověřit interakce se všemi léky na trhu.

Jste v kontaktu s bývalými spolupracovníky? - Teď vidím, že to bylo speciálně uděláno, abychom si nevytvořili vztahy s těmi, co zůstávají na pracovišti: tehdy jsme nechápali, proč jsme rozděleni do laboratoří podle věku: skupina do 5-10 let po fakultě - mezitím nic - až skupina 55 a více let. Takže moje skupina šla do důchodu téměř současně a každý tak přirozeně ztratil kontakt s pracovištěm. Musel jsem také podepsat hory papírů o mlčenlivosti. Podnik na místě, kde jsem pracoval, už není, byl jsem se tam podívat, je tam úplně něco jiného.

Vlčice
Zasloužilý člen

Příspěvek od Vlčice »

Tak nám sprchlo. Vzduch je náhle čerstvý a podstatně příjemnější k dýchání, než v uplynulém týdnu.
Vše, co pomalu bloudilo ovzduším teď leží na cestách, chodnících, na trávnících, v lese i na polích......... v podobě vlhkého slizu.
Brzy se zase začne prášit.
Orgonet občas přehání, ale i kdyby..... v dnešní situaci má smysl úplně každé varování.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Může mi tu někdo vysvětlit, jaký způsobem by se tvůrci Chemtrails před působením oněch chemikálií sami bránili? Z těch výšek to vítr roznese po celé zeměkouli. Nikdy jsem si nevšiml, že by někdo, kdo by mohl mít zájem na ovlivňování psychiky lidí chodil ve skafandru. Existuje přece spousta jednodušších a levnějších cest, které se dají, na rozdíl od chemtrails přesně zacílit, i lépe schovat.

A teď zplodím něco, co bude mít stejně vypovídající hodnotu, jako předchozí příspěvek:

Tohle jsem našel na jednom Americkém serveru, zabývajícím se chemtrails:
"Jmenuji se John Fischer a jsem manažerem firmy Petrochemical Corporation, která je jednou z předních výrobců leteckých paliv. K tématu Chemtrails mohu uvést toto: paliva užívaná pro letecký průmysl mají naprosto přesné a kontrolované složení. Všechny tanky jsou hned ve výrobě opatřeny kolky, aby nemohlo dojít k následnému znehodnocení palivové směsi. Žádný petrochemický podnik si nemůže dovolit přidávat do leteckého paliva nic, co tam nepatří. Mohlo by to mít fatální následky pro bezpečnost leteckého provozu. Ani by se taková věc nedala utajit, protože s palivem přichází do styku mnoho zaměstnanců firmy.
Pokud jde o jodid stříbrný, který se používá k urychlení kondenzace v mracích, aby se mraky vypršely dříve, než na nežádoucím místě, tak tento není přidáván do paliva, ale je rozprašován ze zvláštních nádrží, podobně, jako hnojivo při leteckém práškování. Dopravní letadla žádné takové nádrže nemají."

Překlad - Ilem, za případné chyby v překladu se omlouvám.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Vlčice
Zasloužilý člen

Příspěvek od Vlčice »

S cizorodými látkami v kerosinu by letadla ani nenastartovala.
Nádrže se dají snadno přimontovat a když se tak dívám na stopy "contrails" záhadných leteckých koridorů, od dopravních letadel
být ani nemůžou. Navíc ta letadla létají níže, než dopravní a jsou úplně bílá. Pokud se na řádně "ošetřené" obloze objeví trhlina a nad ní modré nebe, vletí do ní další letadlo a nedostatek dokonale zapráškuje.
V uplynulém víkendu visely na obloze vedle bílých chemtrailsových čar i šedivé. Vypadá to, že začali používat avizovaný popílek.
Píšu jen to, co vidím.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Vlčice, zkus mi odpovědět na otázku, kterou jsem napsal ve svém příspěvku. Nebo si myslíš, že by se někdo dobrovolně nechal práškovat? Nebo snad že by měli nějaký protijed? Lidi, probuďte se. Ty chemikálie by působily na vše živé na zeměkouli. Ty vidíš prášek, já vidím kondenzační čáry

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Ještě jedna informace, proč poměrně často vinou pilota havarují naše vojenské stíhačky. Jednoduše piloti nemají za rok nalétán dostatek hodin, aby získali rutinu. Prostě na to nejsou peníze. Žádný státník nebude takhle hloupým způsobem vyhazovat miliardy, které tím pádem už nemůže ukrást. Takoví tupci to přece jen nejsou.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Vlčice píše: Pokud se na řádně "ošetřené" obloze objeví trhlina a nad ní modré nebe, vletí do ní další letadlo a nedostatek dokonale zapráškuje.
Jestlii ono to nebude tím, že letecký koridor je stále na stejném místě, zatímco kondenzační čáry se pohybují ve směru větru. Díky pravidelnému odbavování letadel na letišti to pak vytváří pravidelné čáry na obloze

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Vlčice píše: V uplynulém víkendu visely na obloze vedle bílých chemtrailsových čar i šedivé. Vypadá to, že začali používat avizovaný popílek.
Píšu jen to, co vidím.
A víš, že kondenzační čára může mit různou barvu podle toho, v jakém úhlu do ní svítí slunce? Zpravidla ty co jsou výš se jeví světlejší, než ty níž. Ale záleží na výšce slunce nad obzorem.
A na výšce slunce nad obzorem také závisí barva letadla. Čím je slunce níž, tim se letadlo jeví světlejší, protože tím více paprsků se od něj odráží směrem dolů. Všimni si, že nejbělejší jsou letadla při západu slunce. V tu dobu jsou také nejlépe vidět kondenzační čáry. Všechno je to jen a pouze o lomu, odrazu a pohlcování světla
Naposledy upravil(a) Ilem dne stř 11 bře 2015 14:58, celkem upraveno 1 x.

"Dum spiro spero"
Ciceron
buky
Zasloužilý člen
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od buky »

Vlčice píše: Píšu jen to, co vidím.
Ale taky je případ, když za letadlem není kondenzační čára. Má to svoji příčinu a není to z důvodu přítomnosti nebo nepřítomnosti "chemtrails"
Vlčice, skus si nastudovat základy meterelogie, je to krásná ale i složitá věda ;)

Vlčice
Zasloužilý člen

Příspěvek od Vlčice »

Ilem píše:Vlčice, zkus mi odpovědět na otázku, kterou jsem napsal ve svém příspěvku. Nebo si myslíš, že by se někdo dobrovolně nechal práškovat? Nebo snad že by měli nějaký protijed?
Ileme, Ti lidé, kteří všechnu tu chemii, letadla a piloty platí, žijí na palubách soukromých letadel, na jachtách v čistých mořích a
v rezinencích vystavěných v oblastech, kde se nikdy nepráškovalo, nikdy práškovat nebude a nehrozí tam ani zavlečení postřiků vzdušnými proudy. Právě takových lokalitách se pro ně pěstují i potraviny.
Můžeš mi namítnout, že v např. britská královská rodina žije v Londýně a papež ve Vatikánu, ale jsi si jistý, že tam jsou 365 dní v roce?

Zdraví Vlčice

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“