Pak ano, to může být úspora i 100%, stačí virtuální realita a pocity...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
...subjektivní pocit ....objektivním člověkem...za kterého tě považujeme...vzhledem k tvému...více než realistickému přístupu jak k volné energii, tak k magnetům...mimo jiné....ta ultrazvuková mlha s těmi magnety úzce souvisí...!!!......Karban píše:No jasně - žádný měření, jen prostě nějaký subjektivní pocity kohosi.
Pak ano, to může být úspora i 100%, stačí virtuální realita a pocity...
Podstatný je, že ta mlha nesníží spotřebu na polovinu, jak tu tvrdí pubert z Plzně.martin11 píše:...subjektivní pocit ....objektivním člověkem...za kterého tě považujeme...vzhledem k tvému...více než realistickému přístupu jak k volné energii, tak k magnetům...mimo jiné....ta ultrazvuková mlha s těmi magnety úzce souvisí...!!!......
....takže subjektivní pocit objektivního Karbana...předpokládám, že se nepovažuješ za nounejma...
...až si tu mlhu prověříš....tak zjistíš rozdíl mezi virtualní realitou a realitou
...pocity nám můžeš...ale nemusíš zdělovat....martin11
Karban píše:Podstatný je, že ta mlha nesníží spotřebu na polovinu, jak tu tvrdí pubert z Plzně.martin11 píše:...subjektivní pocit ....objektivním člověkem...za kterého tě považujeme...vzhledem k tvému...více než realistickému přístupu jak k volné energii, tak k magnetům...mimo jiné....ta ultrazvuková mlha s těmi magnety úzce souvisí...!!!......
....takže subjektivní pocit objektivního Karbana...předpokládám, že se nepovažuješ za nounejma...
...až si tu mlhu prověříš....tak zjistíš rozdíl mezi virtualní realitou a realitou
...pocity nám můžeš...ale nemusíš zdělovat....martin11
Já ten bláznivej experiment s ultrazvukovou rezonancní vyrobenou vodní mlhou z RAG-II do sání zkoušel, to již zde psáno.
...podstatný je.... si k tý mlze čuchnout...pak piš dál....zatím jsi nepochopil...jak výše psal LA....martin11![]()
[/quote]martin11 píše:
...podstatný je.... si k tý mlze čuchnout...pak piš dál....zatím jsi nepochopil...jak výše psal LA....martin11![]()
Načuchal jsem se toho dost, už když jsem ten RAG zkoušel na zahradě.Karban píše:martin11 píše:
Pleteš si pojmy. RAG vyrábí mlhu pomocí ultrazvuku.martin11 píše:...RAG...není mlha z mlhovače ultrazvukovýho....tohle je uplně něco jinýho....čistá voda...mužeš dát i destilku....procházka skotským rašeliništěm....uleva, klídek, poznání...pozor na Lochnesku.....martin11
Argumenty nemá pubertík z Plzně, co tu blábolil o 50% úspoře paliva.aNONym píše:Není zač, jeden rád poslouží. ":O) Sice je to něco úplně jinýho než Johnsonův žebříkMim píše:Moc ti děkuji za odkaz. Tohle je fakt výborné.
Jinak, i jen ultrazvuková mlha ve spojení s upraveným GEET je jedna z nejlepších technologií pro úsporu, jakou jsem vyzkoušel. Škoda, že ti ostatní jsou slepí a mimice nehoví, jak napsal kdysi Gewo.
Mim![]()
, ale třeba to taky někomu pomůže při jeho dalším bádání.
![]()
Jen trochu škoda, že my dva jsme se pořád ještě nesešli. Když tak písni na vzkazník. Anebo rovnou zavolej. Číslo máš. (psttt)Non
Michodem, Gewo taky psával: Když nestačí šeptat, zařvi..., a tak se tedy ptám, kolik je zapotřebí DEcIBeLŮ na uřvání jednoho notorickýho protiarmumentátora bez argumentů
Milý Karbane. Nech už toho, prosím. Vždyť už musíš bejt votravnej i sám sobě.Karban píše:Argumenty nemá pubertík z Plzně, co tu blábolil o 50% úspoře paliva.
Je snadné něco žvástnout, ale těžší je ukázat, že nejde o pouhý kec, že...
Ty tu chceš taky plácat hovadiny o 50% úspoře díky pár kapkám vody?aNONym píše:Milý Karbane. Nech už toho, prosím. Vždyť už musíš bejt votravnej i sám sobě.Karban píše:Argumenty nemá pubertík z Plzně, co tu blábolil o 50% úspoře paliva.
Je snadné něco žvástnout, ale těžší je ukázat, že nejde o pouhý kec, že...
![]()
Mě to taky fachá a taky bych to (nejen tobě) neukázal. A pokud snad nechápeš celospolečenská rizika a dopady spojený s masovým zveřejňováním takovýchto informací, tak se nad tím zkus nejdříve alespoň trochu zamyslet.Non
Hele, víš co, my dva jsme se na tohle téma bavili už na první stránce tohoto vlákna. A mám takovej pocit, že sis ještě pořád nedoplnil vzdělání, např. co se týče třeba toho GEET principu. Já se už se fakt s tebou nechci bavit vo hraní si horkým jádrem (nebo jaks to minule ftipně nazval).Karban píše:Ty tu chceš taky plácat hovadiny o 50% úspoře díky pár kapkám vody?
Vtip je v tom, že tyhle hovadinky, co tu omíláš, nepřinesou úsporu 50% paliva, kecko.aNONym píše:Hele, víš co, my dva jsme se na tohle téma bavili už na první stránce toho vlákna. A mám takovej pocit, že sis ještě pořád nedoplnil vzdělání, např. co se týče třeba toho GEET principu. Já se už se fakt s tebou nechci bavit vo hraní si horkým jádrem (nebo jaks to minule ftipně nazval).Karban píše:Ty tu chceš taky plácat hovadiny o 50% úspoře díky pár kapkám vody?
Vždyť Lajoš ti už tenkrát odpověděl snad dost jasně: Důkazy, které neustále po ostatních požaduješ a vehementně se jich dovoláváš, si může dodat i ty sám....
Ale to bys nejdřív musel začít něco dělat, že ??![]()
Takže jestli chceš něco dokázat, tak už konečně zvedni prdel od počítače a zalez do dílny. Zahoď klávesnici a vem si místo ní do ruky vercajk. Vždyť postavit si GEET v základní podobě je záležitost na jedno odpoledne a pár stokorun (máš-li vhodnej motor). A až ho budeš mít rozchozenej, tak k němu potom přidej i ultrazvukovej mlhovač. Pak na tím strávíš ještě mnoho a mnoho hodin neustálým vylepšováním a zkoumáním, jako všichni ostatní. Protože teprve potom totiž budeš plnohodnotnej člen tohoto fora, kterej taky něco dělá (a nejenom obyčejnej žvanil, kterej tu pouze ostatním votravuje klidnou a pohodovou atmosféru).
Bože, už zase takovejch příspěvků vo hovně, a to jenom díky tvejm neustálejm blbejm kecům.Non
dovětek: Výše uvedená slova platí nejen pro Karbana. Vono takovejch podařenejch típků je na tomhle foru mnohem víc.