Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Americký radar v ČR

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

A tobě za Anti? Nemám zapotřebí někoho propagovat, já nikdy neřekl, že jsou dobří.

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Radar

Příspěvek od tbest »

Pokud je pravda, že radar měl být původně určen na obranu USA, pak se nabízí, že jedním z hlavních důvodů pro radar v ČR je soustředit případný konflikt mimo území USA. Obrana hostitelského státu je pak záležitostí minimálně druhořadou, neboť jak už to bývá - ztráty jsou povoleny a musí se s nimi počítat.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

gimper píše:A tobě za Anti? Nemám zapotřebí někoho propagovat, já nikdy neřekl, že jsou dobří.
Jelikož jsem již též staršího data mohu konfrontovat před a dnes a abych pravdu řekl to dnes stojí za veliký kuloví.Náš stát by se do takovýchto aktivit vůbec neměl zapojovat,pokud si dobře vzpomínám tak naše země měla vždy dobré vztahy s dnes takzvanými ,,darebáckými státy".Dělat něco jen proto že to chce velký bratr je jako strkat ruku do láhve s hady.
Možná řekneš že jsem opatrnický,ano jsem! život mne naučil že s každým jde vyjít po dobrém a s kým ne toho ignoruji on se utluče sám.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Gimper , i keď nezdielam tvoje ,,nadšenie'' , no presto všetko klobúk dole z mojej strani nad tvojím ,,manevrovanîm''. V tomto si fakt dobri . Myslîm , že vela návštevnîkov tochto vlákna sa ti podarilo dostať ,,do varu''. Ak to bolo z tvojej strani len o tom , tak potom je to v pohode a zaslúžiš si bodik . No , ak je to z tvojéj strani o ,,inom'' , tak potom je to prúser . PePo
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne čtv 07 srp 2008 16:14, celkem upraveno 1 x.

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
repmig

Příspěvek od repmig »

gimper napsal:

Tak nevím, buď žijete ve slepotě, nebo čtete bludy.
Nechápu, jak někdo může říct, že vstup USA na naše území je ŠPATNĚ.

Dovedes si predstavit vtup jakekoli cizi armady na uzemi USA, kdyz maji trestni uz jenom zminku o takove variante?

gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

To je ale naprostá hlouopst co jsi napsal a nemá to s tématem nic slpolečného.
Přečti si všechny moje posty v tomto vlákně a příjdeš na to, co jsem celou situací myslel.

Edit: Nechtěl sem to říct tak naostro, ale už mě nebaví se pořád opakovat, proč si myslím, že to není zase tak špatný krok.
Že někteří z vás tu šíří "fakta", ktérá podkládají "ničím" není zase uplně dobře a myslím si, že dělají chybu.

Já nevím jak doopravdy tohle to je, ani to raději vědět nechci, ale než abych přemýšlel nad polopravdama co najdu na internetu, radeji se snažím najít trošku jiný směr.
Ano na každém šprochu pravdy trochu, jak se říká, ale to co tu někteří presentují je opravdu silná káva.

Tak ještě jeden edit:
Tady ale nejde o vstup ČR na území USA ale naopak.
Nevidím důvod proč by měl někdo jiný vojensky vstupovat na území USA, zato vidím dost pádných důvodů, proč je nechat vstopit k nám.
Celé to není na jedno vyprávění na fóru, ale na dýl.

A v souvislosti s Radarem v ČR tu ústavu opravdu číst nepotřebuji.
USA jako stát jde mimo mě, ale nešířím o nich lží a polopravdy, naopak je ani nechválím a nestrkám za jejich činy ruce do ohně.

Jinak moc slušností jsi nepobral, škoda, mel sem zato, že se bavím s inteligentníma lidma.
Hezký den.
Naposledy upravil(a) gimper dne čtv 07 srp 2008 17:13, celkem upraveno 3 x.

repmig

Příspěvek od repmig »

Hochu, hochu, precti si americkou ustavu a pak se zapoj do diskuse.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

Sem ted v tydnu vyděl dokument o Rusku.Tak bych pomalu věřil tomu že toto vše kolem je tady asi přeci jen kuli velmi nespolehlivému Rusku a bývalím státum SSSR kde člověk neví, kdy se kdo chopí moci a zbraní a co s tím udělá.......

repmig

Příspěvek od repmig »

Ja zas videl dokument o americe, kde se vi, kdo se chopil moci a zbrani a co s tim dela...

gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

Kdo chce kam, pomozmemu tam.
Chytří vědí, ti druzí si myslí.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Gimper zdravím ťa . Musím uznať , je to pekná ,,rukavica'' , Len škoda , že pravda je len jedna . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

co takhle si tady nechat postavit radar aji rakety? a amíky pak poslat dom....

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

:D Jooo a tím radarem kontrolovat pohyb sociálních pracovnic na hlavních tazích a řídit jím jejich činnost.Byla by to vlastně taková skrytá biologická likvidace všech zahraničních pedofilů 8)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Barbucha
Zasloužilý člen
Dostal: 61 poděkování

Re: Zdravím

Příspěvek od Barbucha »

laik píše:Sem ted v tydnu vyděl dokument o Rusku.Tak bych pomalu věřil tomu že toto vše kolem je tady asi přeci jen kuli velmi nespolehlivému Rusku a bývalím státum SSSR kde člověk neví, kdy se kdo chopí moci a zbraní a co s tím udělá.......
Na jednu stranu máš pravdu. Na druhou, rus je rus a pro něho je rodina rodin / vlast /. Je s podivem, co všechno jsou ochotní pro svojí i když značne zdevastovanou vlast a to i na osobní úrovni, udělat a obětovat. Nebojím se, že by zrovna rusové měli problémy s rakeťákama a aktivním jaderným arzenálem. Tam jsou lidí, kteří věří tomu, co dělají a pokládají si za svou osobní čest sloužit své vlasti / a není to jen takový ten převlečený velkohubí nacionalismus jako amíků /. Samozřejmě nemluvím o tom ostatním, ale vojáků jako takových bych se ani moc nebál. Pokud je někam nepošle jejich vláda, tak je to ok. Já je tu zažil od roku 1968. Je pravdou, že srpen 68 a krátké období po něm,kdy ani sami vojáci nevěděli kde jsou a měli za to, že jsou někde v západním německu , tudíž u nepřítele a náše Národní muzeum v prvních chvílích považovali za německý reichstág, bylo vic než nepříjemné. Osobně jsem viděl před českým rozhlasem, jak ruský voják, který nechtěl přejet dvě hoky, které ležeji na silnici před jeho tankem, dostal od velitel kulku do hlavy a nakonec sám velitel jednu holku, která nestačila utéct, tím tankem přejel. Takžee žádná sranda. Ale pak se vše uklidnilo a oproti amíkům, v tehdy západním německu, byli "gentlemani", do civilistů se až ne několik málo vyjímek nenaváželi a z osobních zkušeností vím, že když si za nima přišel, aby ti s něčím pomohli, nikdy neřekli ne / netvdím že někdo nemůže mít zkušenost opačnou, ale já mám tuhle /. Tím nechci říct, že je miluju a že bych byl rád, aby jsme se zase s nima bratříčkovali víc než je zdrávo. Ale pokud bych si měl vybrat jestli rusy nebo amíky, tak snad radši jižní pacifik, tam nejsou ani jedni. Obé stojí za hovno a je nejlépe je mít co nejdále od domu.
Proto této SKURVENÉ vládě, mám za zlé, že je z ní opět stalo stádo kolaborantů / tak jak tomu bylo s bolševickou vládou v roce 1968,která lezla do prdele zase rusům/, lezou do prdele amíkům, a naprosto přehlíží názor a právo tohoto národa rozhodnout o sobě vlastním názorem. Naše současná vláda je banda kolaborujících zaprodanců a doufám, že již brzo půjde do hajzlu. Jsou naprosto stejní jako komunistická vláda roku 1968, možná ještě horší o to, že o sobě tvrdí že jsou vládou demokratickou, ale chovají se naprosto stejně jako diktatůra Komunistická.

Všem foristúm se omlouvám za svůj vybraný slovník co se této vlády týče, leč přívětivějšího slova pro ně nemám. Nadával jsem za bolševika komunistům, nevím proč bych měl být slušný ve spojitosti s touhle bandou darbáků co v současnosti vládnou, obě jsou stejné.

A co se týká problému USA versus RUS a radar. Pokud alespoň částečně znáš světovou hytorii 50tých let, můžeš si vzpomenout, že přesně to samé co chtějí dneska udělat amíci rusům s radarem, udělali tehdy rusové američanům, když chtěli na Kubě umístit rakety. Vznikla tzv. Karibská krize a jen velmi málo, a podle současných rozborů, doopravdy jen několik hodin dělilo celý svět od 3tí světové války. Tak co se amíci diví, že se rusové bouří. Nejsmutnější na tom všem je, že tahle česká / záměrně píšu česká protože jí za naší nepovažuji / debilní vláda pomalu vyhrocuje již tak velké napětí a nutí rusy ke krokům, které jsou jen velmi málo vratné. Jak dlouho trvalo, když rusové upozorňovali na to, že pokud dojde k podpisu smlouvy, budou následovat jejich obranné kroky. Výsledek iniciativi české vlády, která v k tomuto aktu nemá ani mandát od svých voličů, takže je to akt její diktátorské zlovůle, je ten, že rusové jednostranně odstoupili od moratoria na konvenční zbraně, což je průser větší než si kdo představuje, protože na rusi v dnešní době co se pozemních vojsk a techniky prostě nemá. Jednostranné odstoupení od moratoria na rakety krátkého a středního doletu. A jak daleko je od rusů středně daleko? No právě k nám, a já věřím tomu, že pokud uznají za vhodné tak ty rakery použijí hlavně pro to, aby zhasli amícký radar. Je pravdou, že se rusům nedá upřít jistá zdrženlivost při obranných krocích co se radaru týká. Amíkům to na kubě v 50tých létech trvalo několik desítek hodin, než tam převeleli flotilu lodí i s ponorkama s atomovýma raketama. V současnosti můžeme všichni porovnat následky internacionální pomoci rusů v r.68 a americké obranné iniciativy, když pro to, aby se dostali k ropě, jsou schopni a hlavně ochotni vyhodit do povětří svá vyhlášená dvojčátka a ještě to svádět na arabký mezinárodní terorizmus / tím nechci polemizovat o nebezpečnosti a problematičnosti arabského terorizmu, který je v základě stejně jen zase americké mimino, které zplodili proti rusům v avganistánu a které se teď obrátilo proti nim /. Takže kdo je větší debil?

Z toho pro mě vyplývá jeden závěr, ať současná vláda vypíše referendum o umístění radaru na našem území, nechť si český národ většinovým názorem rozhodne, jinak ať táhnou i s posranejma paranoidníma amíkama do hajzlu. Vzhledem k tomu, že tato vláda jedná v rozporu s naší ústavou, nemám potřebu jí uznávat za právoplatnou a taky tak se o ní budu i nadále vyjadřovat.

čus, mějte se ve spolek a ať vás vaše síla ochraňuje, protože tahle skurvená vláda nás neochrání, protože jak vtipně řekl Tupolánek na konferenci v Brdech, každá akce si holt vyžádá nějaké oběti / to kdy místní obyvatelé protestovali proti škodlivosti radarového záření /. Docela bych mu přál, aby v rámci nutných obětí si ti jeho američtí kamarádi upekly jeho koule na zářiči radaru, aby nemohl plodit takové zmršeniny jako je on sám. Pak by viděl jak je mikrovlnné radarové záření neškodné, pro něho na hradě doopravdy není.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

A ještě k tomu je to vždy vláda, kterou jste si sami zvolili.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“