Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Setkávání

Drontí akce, události, novinky...

Moderátor: Gabča

Odpovědět
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: List ku Drontům,

Příspěvek od 1220 »

poota píše: Abych tedy dosáhl klidu ve svém nitru, shromáždil jsem se a na shromáždění tomto pak jednohlasně, tedy hlasem svým, schválil demokraticky své rozhodnutí usurpovat sobě prestižní, nikým však dosud nenárokovaný titul
Dr.Ont Geront Senilisimus, zkráceně též GeroDront, případně i zkratkou DeGe,
přičemž se zavazuji nadále příslušně reagovat na kterékoli z těchto oslovení, pokud je použije kterýkoli Dront. Tak jsem pravil já GeroDront, mezi obyčejnými smrtelníky též známý jako poota
Buď zdráv a vesel příteli Gero, za pochopení preambule mezi drondy vítej
a vše pozitivní nechť Tebe a Tvé blízké provází . Kéž je Ti propůjčený ostrý zrak rozeznání pomíjivého od Trvalého ,a ať Tvá hvězda dlouho svítí.
:good:
KDR :bye:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: List ku Drontům,

Příspěvek od martin11 »

...setkání..v Kadlíně...se uskuteční na 100%...i kdybych se měl setkat sám se sebou....což už se mi několikráte stalo.....také jeden z příznaků drontství....jestli jste to na sobě nepozorovali, tak nejednodušší je podívat se do zrcadla...ale není to uplně ono....
...ten maxi holub 20kg... je skutečně krásným příkladem a předobrazem skutečného Dronta....i s popisy výše uvedenými...
....myslím , že nejsem čekatel....jak napsal KDR....považuji se za......no to je jedno....
....zde na foru budu i nadále používat svuj původní podpis...M11...a to proto aby nedošlo...hlavně v budoucnu k omylu, při identifikaci...kdo že vlastně přivedl na svět .."magnetický motor"....
...v Kadlíně to probereme blíže.....bude na to i lepší prostředí než zde na foru...
...pro Gabču.....manžel...pokud dělá do letadýlek...tak by se také mohl profilovat v okolí rozhledny.....není problém připsat do programu....obdivovatelé se jistě najdou..../...jaká letadýlka lepí p. choť..???/...
...pro ty což by se mohli nudit, mohu přivést nějaké draky...a mužou pouštět.....u rozhledny dost fouká....když fouká....
....tak....časem ještě něco připíšu....když mě něco napadne.....Martin11 :lol: Dr ELF ont

... věřím, že se " TO " povede ......
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

magnetický motor

Příspěvek od lajos »

kdo vymyslel ten motor nevím, za to vím kdo vymyslel dynamo i když pak ho patentoval někdo jiný. Dynamo-Jedlik Ánjos, maďarský mnich z Komárna.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Omluva

Příspěvek od Merlin »

Rád bych se účastnil, leč nemohu, spisuji trachtát pod názvem "Drontovo Peklo", kterážto činnost, nehledě na časopis, další hafo překladů zdraví sloužící literatury & časopisu dalšího a v řadě neposlední vzdálenost pro dronta k překonání nepředstavitelnou, mne k lítosti převeliké od chystaného velkodíla výkvětu Drontstva separovati si usmyslela.
Nixméně slibuji, že příště nechám v sebe vstoupit myšlénku, kteráž veškeré pachatelstvo zamýšleného v daleké.. jaxetojenjmenuje... no nevadí, prostě tam někde... sem na Moravu přiláká. A pomsta bude sladká!

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: magnetický motor

Příspěvek od Merlin »

lajos píše:kdo vymyslel ten motor nevím, za to vím kdo vymyslel dynamo i když pak ho patentoval někdo jiný. Dynamo-Jedlik Ánjos, maďarský mnich z Komárna.
Hmm.. nebyl to ten, co pomáhal Mendělejevovi pěstovat fazole?

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

...tak mi začíná svítat.....tuším kdo vymyslel VOCHRUSTIDLO....
Dr. On.....T....jen nevím jak se s ním spojit.. :idea: ...nemá na něj někdo mail.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Von měl Mengele čas eště pěstovat fazole, teda aspoň s pomocníkem?

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

TO je maso!

Příspěvek od Merlin »

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: TO je maso!

Příspěvek od poota »

Už asi v třetině jsem pochopil, že s tímhle "arsenálem" se dá docela věrohodně vysvětlit absolutně cokoliv, a to zvláště dobře komukoli, kdo se v tom zvěřinci nepohybuje s dokonalou jistotou - a těch asi moc nebude. A kdyby někdo náhodou přece jenom našel nějakou skulinku - snadná pomoc, dá se ucpat nějakou další příšerkou, ostatně jedna víc nebo míň, to už nehraje žádnou roli. Aby nás tak Pámbu při zdravém rozumu zachovati ráčil!
Ale i tak zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

No právě a proto se musí chodit po "čuchu" a pořád něco zkoušet,
bezpečnost ale na prvním místě :shock:
:bye:

Gabča
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Gabča »

Ahojky vespolek všem :D

Včera jsem byla házet šutr z pátého patra .. a moc nadějí to neskýtá Vážení přátelé, přiznejme si to, šutr se flákal, nechtělo se mu letět rychleji. Měřila jsem to počítáním si jednadvacet plus letmý pohled na vteřinovou ručičku, a vyšlo mi opravdu cca těch 1,8 sec. Jediné, co mi přijde zvláštní je, že jsem to nezkusila už dřív. (Nebijte mě)

Bude třeba na Kadlín dovymakat náhradní program . Můžeme to tam překontrolovat, ale zejména nabývají na významu makety tchyní, motyčky na padáku, letadýlka.

Já osobně jdu vyvíjet gravitační motor , teď už na nej věřím :D

Hlavně se ale konečně uvidíme :)

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

poota píše:Už asi v třetině jsem pochopil, že s tímhle "arsenálem" se dá docela věrohodně vysvětlit absolutně cokoliv
Přesně proto jsem to tady pověsil :D

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Copak asi fetují britští klokani?

Příspěvek od Merlin »

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Autor by měl dostat titul Velkého Dronta!

Příspěvek od Merlin »

Odpovědět

Zpět na „Dronti a Kadlín“