Jsi dítě této společnosti a jsem strašně rád že jsem žil v době, kdy všechno stálo za ho***

Nyní je všechno mnohem lepší

H.v.
Doufam, ze stejneho nazoru bude i kontrola z bernaku, obchodni inspekce a zivnostenskeho uradu...ElabsVracov píše:Jinak moje činnost je naprosto legální, nic načerno nedělám, vystavuju řádné faktury, řádně odvádím daně a dodržuju přesně zákony tak jak je stát diktuje.
Marty píše:Lajosi, vis co je ironie ??
Ze prave to delam jako sve normalni povolani. Zakazkovou vyrobu jednoucelovych pristroju a zarizeni. Velice dobre znam to o cem pises. Nikym nezaplacene noci nad pristrojem, vyvoj, naklady na zamestnance, a tech dalsich 1000 nutnych vydavku, ktere musim promitnout do ceny noveho pristroje. Ale nedovedl bych nabidnout zakaznikovi lek na rakovinu za 100 000 a pak poslat soupravu "mlady chemik" s navodem na tema "pokud se budes snazit a kombinovat, tak ten lek naleznes"...
Nevim jak ty, ale ja se rad divam pri holeni do zrcadla bez nutkani k bliti...
Lajosi, nic jsi nepochopil. To s tou rakovinou byl jen priklad. Elabs prodava za pomalu 40 tisicovek elektroniku vyvijece podle schemy tady z fora a ty si mas najit spravne frekvence sam. To je to samy, jako kdybych ja prodaval za 100 000 lek proti rakovine a pak ti poslal soupravu "mlady chemik" s tim, ze pri trose snahy si ten lek namichas sam... Chapes co jsem chtel naznacit ??lajos píše:Ve spojitosti s tou rakovinou mi není nic známo, neb jsem o to nezakopl. Dej odkaz pokud máš něco konkrétně( s tou rakovinou), není nad to být informovaný-díky