Ahojte
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
viem, že tu máte dôležitejšiu debatu, čo je proti tomu nejaký kaz, ale chcela som sa spýtať, s mms si čistím zuby už asi dva týždne, a nemala som žiadny problém, ďasná mám v poriadku, si myslím, akutát mám vraj zlú pigmentáciu zubov, tak mám každý druhý o niečo tmavší, žltší, no ale od pondelka si čistím zuby s DMSO a mms1, no a dnes ráno veľká bolesť zuba
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
štvorky, a viditeľne zvonku, niečo čierne na nej, ako kaz, vlasne akoby medzi štvorkou a päťkou, chcela som sa spýtať, či máte skúsenosti s liečbou kazov, veľmi sa mi k zubárovi nechce, hlavne teraz veľmi nemám čas, len som si čistila zuby ráno s DMSO, a potom tak po pol hodine až hodine som raňajkovala - väčšinou ovocie, a tu som čítala, že to treba večer, v Humblovej knihe som sa dočítala, že stačí aj 2x týždenne, tak som myslela, že je jedno, či ráno alebo večer, tak by som prosila o nejakú radu, ak sa dá, na ten kaz, kedy mám tie zuby čistiť, ako dlho používať to DMSO, myslím len preventívne, problémy nemám okrem toho kazu, momentálneho, ďakujem pekne
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)