Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ultrazvuková mlha - oponentura

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Pyčový ultrazvuk

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:Vtip je v tom, že tyhle hovadinky, co tu omíláš, nepřinesou úsporu 50% paliva, kecko. 8)
Tak si naser !!!!

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:
Karban píše:Vtip je v tom, že tyhle hovadinky, co tu omíláš, nepřinesou úsporu 50% paliva, kecko. 8)
Tak si naser !!!!
Co se čílíš, pubertíku?

Nelíbí se ti, že není každej trubka, aby žral i s navijákem ty bláboly o jízdě na nějaký pseudovědecký zařízení?

8)

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: měření

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
martin11 píše:...RAG...není mlha z mlhovače ultrazvukovýho....tohle je uplně něco jinýho....čistá voda...mužeš dát i destilku....procházka skotským rašeliništěm....uleva, klídek, poznání...pozor na Lochnesku.....martin11 :lol:
Pleteš si pojmy. RAG vyrábí mlhu pomocí ultrazvuku.
...jo omlouvam neznalost RAGu....tak jestli to máš....tak si čuchni těsně k hladině vody tam co ta mlha vystřeluje do prostoru....je to jen čistá voda...není nebezpečná....nosem....ucítíš zvlášní pocit....zatím všichni cítili...jen ty jsi to zezkusil.. :idea: ....Martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:Co se čílíš, pubertíku?

Nelíbí se ti, že není každej trubka, aby žral i s navijákem ty bláboly o jízdě na nějaký pseudovědecký zařízení? 8)
Možná že pseudovědecký, ale funkční. :lol: :lol: :lol:

Koneckonců, vždyť dokladem toho jsou desetitisíce a desetitisíce dalších lidí, kteří s tím po celým světě pohání všechno možný i nemožný. Vole !!! 8) ;)
.

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše: Možná že pseudovědecký, ale funkční. :lol: :lol: :lol:

Koneckonců, vždyť dokladem toho jsou desetitisíce a desetitisíce dalších lidí, kteří s tím po celým světě pohání všechno možný i nemožný. Vole !!! 8) ;)
.
Ani jeden tím ovšem neušetří 50% paliva, protože nelze těmihle fantasmagorickými blbinami nahradit pohonné hmoty.

Moje pokusy s RAG a nasáváním mlhy samozřejmě dokázaly zvýšení výkonu za určitých podmínek (a že jsem tý mlhy měl opravdu dostatek, na rozdíl od jakýchsi hraček, co tu prezentují pubertíci).

Nedá se ovšem vůbec mluvit o úsporách - to je jen zbožný přání naivků.

8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:
Karban píše:Vtip je v tom, že tyhle hovadinky, co tu omíláš, nepřinesou úsporu 50% paliva, kecko.

8)
Jasný, vždyť paliva to žere furt stejně, jen místo cca 60 procent benelu je "jen" voda... Bavíme se o Pantoňáku, né?
Ne, neuspoří to palivo, spotřeba zůstává stejná.

A voda není palivo a ani jím být nemůže - voda totiž nehoří, je to jen spálený vodík.

8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:
Karban píše:Moje pokusy s RAG a nasáváním mlhy samozřejmě dokázaly zvýšení výkonu za určitých podmínek...
My se s tím netentili.

S mlhátorem jsme žádných vyjímečných změn nedosáhli, tak jsme to do karbecu natentili přímo rozprašovačem... ...až do udušení... jen musím říct, že bylo až s podivem, kolik ten motor zvládl tý vody spolykat, než došlo k... né k výbuchu :) ale s zastavení motoru... :lol:

Aspoň na rozdíl od některých teoretiků, co vykládají, že něco dělají, my to máme zdokumentovaný...
Prášit jsi mohl, cos chtěl - tím nenahrazuješ žádný palivo, leda chladíš sání a zároveň vytváříš ve spalovacích prostorech hluchá místa prudkým odpařením vody (to je to "kouzelný" zvýšení výkonu, kterým zvýšíš kompresní poměr).

Předpokládám že i přes určitou náročnost pokusu jsi neprovedl solidní měření, z kterého by se dalo vytvářet závěry, měření výkonu neproběhlo.

:lol:

Karban

Re: ...je mi tě líto Karbane!!!

Příspěvek od Karban »

Mim píše:...
Vystudoval jsem vysokou a leteckými motory se dodnes zabývám profesionálně....
Kdyby ses skutečně profesionálně zabýval leteckými motory, nebudeš tu plkat takový nesmysly o úsporách paliva.

Nezkoušej se tu prezentovat jako něco, co nejseš - není každej jen naivka, co ti to musí zbaštit...

:lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:
Karban píše:Ne, neuspoří to palivo, spotřeba zůstává stejná.

A voda není palivo a ani jím být nemůže - voda totiž nehoří, je to jen spálený vodík.

8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to by chtělo Karbanáne asi zjistit, jak ten GEET skutečně funguje, protože tam do válců rozhodně žádná obyčejná voda nejde...
Voda i v plynném skupenství je stále voda, stejně jako ta mlha, z vody vytvořená, jsou jen kapénky vody smíšené se vzduchem, nic jiného.

* * *
Jo, to už jsem se tu taky od nějakého trumbelína dočetl, že mlha není voda - blábolil něco o nemrznoucích kapičkách..

8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:No je zajímavý, že oproti tobě jsme žádný výkon navíc nepostřehli (zvýšení otáček apod.)
Ba naopak - malé snížení otáček, snížení emisí (dle sledování kouře z výfuku) a snížení hluku motoru...

Ovšem celým problémem bylo to, že jsme použili běžné zapalování bez jakýchkolik úprav - jak délka impulzu, síla impulzu i klasické neupravené svíčky - natož předstih - při této změně by celá věc byla posunuta jinam, což mi jistě kolegové tady z fóra potvrdí.
Snížení emisí dle sledování kouře z výfuku - to snad ne... :roll:

Nevím, co asi máš za nápady se zapalováním - tam opravdu skoro není co měnit, pokud budu provádět tyhle pokusy s vodou. samozřejmě že zapalovací soustava musí bezvadně fungovat, ale nějaká "síla impulsu" - to už jsi zase ve sféře fantazií...

8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:
Karban píše:Jo, to už jsem se tu taky od nějakého trumbelína dočetl, že mlha není voda - blábolil něco o nemrznoucích kapičkách...
Mlha není voda, je to vodní mlha :lol:

U GEETu nejde do válců ani vodní mlha...
Mlha JE voda, rozptýlená ve vzduchu, nic víc.

.

Karban

Re: voda

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:...asi víš , co to je sublimace...co se děje když vodní led sublimuje...???....
...asi víš, co to je ostrá pára....a když má 780°C...tak se děje co....???...víš to...Karbane..!!!!..a když dáš pod misku s vodou magnet....na mráz...co se stane....víš to....
...víš , že existule voda asi v 50ti podobách....je to stále H2O....
a víš ještě o dalších anomáliích vody...např o její hustotě se změnou teploty.....jojojo...hochu....ještě budeš muset mooooc učit.....martin11 :lol:
Moc meleš, mlejnku magnetickej...

8)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karban píše:Mlha JE voda, rozptýlená ve vzduchu, nic víc.
Člověče, to si budu muset ověřit :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: voda

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
martin11 píše:...asi víš , co to je sublimace...co se děje když vodní led sublimuje...???....
...asi víš, co to je ostrá pára....a když má 780°C...tak se děje co....???...víš to...Karbane..!!!!..a když dáš pod misku s vodou magnet....na mráz...co se stane....víš to....
...víš , že existule voda asi v 50ti podobách....je to stále H2O....
a víš ještě o dalších anomáliích vody...např o její hustotě se změnou teploty.....jojojo...hochu....ještě budeš muset mooooc učit.....martin11 :lol:
Moc meleš, mlejnku magnetickej...

8)
...tím jsi chtěl říci co...???..Karbane..... :evil: .......martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:
Karban píše:Mlha JE voda, rozptýlená ve vzduchu, nic víc.
Člověče, to si budu muset ověřit :lol:
Ono to není tak těžký.

Já kdybych tomu nevěřil (jako že jsem věřil), tak by mi asi pokus s RAG přesvědčil.
Věděl jsem, co do něj leju a co z něj vychází...

8)

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“