Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
"Oxidační Stres" a Vodík
-
- Starší člen
- Příspěvky: 130
- Registrován: stř 19 kvě 2010 20:21
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
No nevim no,já tam nebyl.Kamarád tam byl na stáži ve firmě která vyrábí hnojiva pro akvaristiku a ptal se jich proč neřeší kvalitu(tvrdost,obsah minerálů a znečištění)vstupní vody co dávají do akvária a bylo mu řečeno že mají vodu všude stejně kvalitní a relativně měkou.Ale jak říkám nemám vlastní zkušenost.Ale u nás ano.Tady v čechách je s tím problém-stačí si porovnat výsledky z vodáren Praha,Mělník,Jíčín,Harrachov-úplně odlišné.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 3119
- Registrován: pon 25 zář 2006 20:52
- Bydliště: Hradec Králové
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Dovedu si představit, že se snaží držet všude stejnou kvalitu vody, ale ne z jednoho zdroje
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Tož sem dostal 6 šoulků hořčíku, omyl jeden jak kus nádobí, anžto byl velice tříbrňounký a nevypadal, že by byl nějak moc zaoxidovaný. Napustil jsem před 3 hodinama 1.5L okurčák vodou pramenitou skoro po oraj, šoulek zanořil, přidal trochu větší špetku práškového C, dolil po okraj, zavíčkoval a šoupl do lednice. Teď jsem to očíhl a jééé Kulatina je obalená bublinkama a že je tak nějak na stěně okurčáku, jsou bublinky nachytaný i na skle nad šoulkem (průměr 35mm x 112mm solidní kulatina 99.99% magnesium) a víčko lehounce vzduté. Ještě jsem to ale nekoštoval, anžto nejdříve dojedu kafé. Na noc ale něco té voděnky spolknu.
S laskavým pozdravem, Slávek.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Příspěvky: 130
- Registrován: stř 19 kvě 2010 20:21
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Tohle mě taky napadlo,ale zatím jsem to nezkoušel.Pořád to dělám v pet lahvi a přikapávám pár kapek 10% hcl.Dík za tu skleněnou zavařovačku-zejtra ji seženu a vyzkoušim.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
No, nějakých 4 hodiny první sklenice a tak před hodinou další a začínám cítit pravou mandli, takže vodík se definitivně koná. Po tý askorbový šoulek koroduje, produkce vodíku se snižuje, ale ocet 5% to umeje skoro hned. Jinak mně po obou sklenicích skoro okamžitě 10 minut? zapálily a zasvědily třísla, ne moc, ale znatelně.
S laskavým pozdravem, Slávek.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1764
- Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
- Bydliště: Severní Morava
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Co z toho vyplývá? Je nezbytná kombinovaná léčba, kdy zcela na špici bude MMS-1 a MMS-2, ve vhodných časových odstupech (nejlépe na noc, tedy až hodinu po osmi denních dávkách MMS) doplňované pitím vody nasycené molekulárním vodíkem, případně dostatečnými dávkami kovového magnézia uvolňujícího molekulární vodík (třeba Recovery aktivovaného dávkami Betaine-HCL). Betaine-HCL je nezbytné užívat společně s každým jídlem jako supplementu poskytujícího HCl.Slavek Krepelka píše:Vskutku. Začal jsem po tom lízt.la píše:Krásná práce ...
MuDři: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8695238
Therefore, the ineffectiveness of preventive antioxidant treatments, as documented in several recent clinical trials, is surprising.
Proto je neefektivnost antioxidantů jako prevence, dokumentovaná v několika nedávných klinických studiích překvapivá. ........
V této souvislosti je zajímavé si povšimnout, že citrusové plody, zejména pomeranče, o nichž už se dnes ví, že jsou významným zdrojem vodíku (!), s účinky MMS kolidují! Totéž dělá syntetický vit. C, kyselina askorbová, která v těle rovněž uvolňuje vodík... Přirozený vit. C, provázený ostatními aktivními složkami z ovoce a zeleniny, zejména bioflavonoidy, se takto nechová.
A na závěr ještě docela související vobjeff mudrců:
http://www.activistpost.com/2013/05/vit ... stant.html
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Ajnštajnovci objevili Amééérikůůůů. Huráááá!!!Merlin píše: ... Co z toho vyplývá? ....
Chvíli jsem s tím Humblovo tvrzením opět v hlavě polemizoval, ale pak jsem si řekl: "Co kdyby ano?" Tímto jsi mi pomohl se v hlavě konečně dohrábnout k tomu, proč mi liposomatické céčko v zatraceně vysokých dávkách v ničem nepíchlo, spíš naopak.
To už taky ukazuje, kde se z přirozeného C sbere vodík. Děkuju.
Asi takhle, pokud je fakt, že přirozený vitamín C se s MMS nepere, nejde o kyselinu askorbovou, ale nejspíše o kyselinu dehydroaskorbovou. To je přesně totéž, co se vyrobí smícháním CDS se syntetickou kyselinou askorbovou. Detaily jsou ve vlákně Vitamín C, ale hlavní bod je, že kyselina dehydroaskorbová je asi jedinou formou vitamínu C, která proleze krz buněčné stěny a taky přes krevní mozkovou bariéru. Tělo dovede syntetické C přeměňovat a dělá to běžně tam a zpátky, tedy přesněji řečeno přeměňovat askorbát sodný (a asi i jiné askorbáty) na dehydroaskorbovou a zpět, ale zvládá to jenom do nějaké míry.
Co se týče vodíku, to tu je dost dobře popsané, ale je celkem nasnadě, že pokud je chlordioxid "ničen" syntetickým C, alespoň částečně se chlordioxid v těle spotřebovává na tuto přeměnu syntetického C, takže sice tato část chlordioxidu není promarněna, možná naopak, může být i dost kritická.
Jinak se snad taky podívej co se týče vodíku na transplantaci zdravého hovna, což s tím vodíkem a hlavně střevní imunitou úzce souvisí. To bude ponejvíce ve vlákně Crohnova choroba. Doplňování H je fajn, ale jsme s ním na štíru všeci. Navíc, přes žaludek fachá H líp a alespoň mé podezření je na funkci HCl ve spojitosti s vázáním H na roztok HCl a následovné stabilizace, distribuce a předávání H dál, takže v podstatě na trávení H. Ona HCl je zatra vynález. Nicméně není nad zdravé hovno.
S laskavým pozdraven, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Taky ještě co vyplývá z toho, co jsi mi přihodil skypem.Merlin píše: ... Co z toho vyplývá? ...
http://www.nature.com/ncomms/journal/v4 ... s2898.html Drugs that kill tuberculosis more quickly could shorten chemotherapy significantly. In Escherichia coli, a common mechanism of cell death by bactericidal antibiotics involves the generation of highly reactive hydroxyl radicals via the Fenton reaction. Here we show that vitamin C, a compound known to drive the Fenton reaction, sterilizes cultures of drug-susceptible and drug-resistant Mycobacterium tuberculosis, the causative agent of tuberculosis. While M. tuberculosis is highly susceptible to killing by vitamin C, other Gram-positive and Gram-negative pathogens are not. The bactericidal activity of vitamin C against M. tuberculosis is dependent on high ferrous ion levels and reactive oxygen species production, and causes a pleiotropic effect affecting several biological processes. This study enlightens the possible benefits of adding vitamin C to an anti-tuberculosis regimen and suggests that the development of drugs that generate high oxidative burst could be of great use in tuberculosis treatment.
Drogy, které rychleji zabíjí tuberkulózu by mohly značně zkrátit chemoterapii. Při běžném mechanismu usmrcování Escherichia coli bakteriocidními antibiotiky se tvoří vysoce reaktivní hydroxylové radikály Fentonovou rekcí. Zde ukazujeme, že VitC, sloučenina která způsobuje Fentonovu reakci sterilizuje kultury Mycobacterium (tedy houba-plíseň) tuberculosis, příčinu tubery. Zatímco M. tuberculosis je velice citlivá na VitC, jiné Gram-negativní patogeny nejsou. Bakteriocidní aktivita VitC proti M.tuberkulóze závisí na vysoké hladině železných ionů, a produkci reaktivních oxidantů a způsobuje mnoha-funkční genetický efekt ovlivňující několik biologických procesů. Tato studie vrhá světlo na možné výhody přidávání VitC k anti tuberkulózním režimům a poukazuje na to, že vývoj drog, které způsobují silnou oxidaci by mohly být velice propěšné při léčení tuberkulózy.
Akorát že opoměli ty hydroxyly Stejně lžou. Ta chemo není vůbec potřeba a co se týče těch oxidantů, vyrábí je v těle, ve všech buňkách i organelách jednak VitC přirozeně v podobě H2O2 (peroxid vodíku) a jednak třeba i ten ClO2 (CDS), co si budeme povídat. Budou pro změnu hajzli oxidovat jak vzteklí a jenom prohloubí ischemický stress, tedy problém s hydroxylama OH, a budou dalších 30-40 let trvat na svém nejapném "omylu" a vraždit vesele dále.
Na straně druhé z toho leze potvrzení, že E-coli je stejně jako Candida plíseň schopná žít jako jednobuněčná a mnohabuněčná, což souvisí s cisplatinem (rakovina chemoška), jak jsem poukázal jinde a s chemoterapiema vůbec, které nejspíše nutí jednobuněčné formy plísní zvláknit, čímž se vlastně shlukují a brání otravám, a tím zodolnět. Další je fakt, že to, že VitC neničí některé patogeny ve zkumavce ještě neznamená, že je přes katalizátory a kdo ví jaké další mechanismy, neničí v těle.
V podstatě je ten abstrakt hodně výmluvný pokud člověk už má nějaký přehled. Osobně bych si spíš vsadil na liposomatické C v kombinaci s vodíkovou vodou a to v podstatě na všechno, spolu s doplňováním minerálů mořskou vodou jako celkem dostatečnou kůru na všecko. Není to kůra, ale pomoc imunnímu tím, co je mu vlastní, co si dovedl dělat, než nám ho průmysly, jeden vedle druhého za pomoci jejich přidruřených organizací, sestřelily jejich vědeckou péčí. Samozřejmě bych nepustil ze zřetele HCl coby záchrannou brzdu, možná i víc, a srovnání si střevní flóry, nemluvě o nevybítavém odmítání všech umělých sajrajtů.
http://www.lenntech.com/fenton-reaction.htm Fenton's reaction
H.J.H Fenton discovered in 1894 that several metals have a special oxygen transfer properties which improve the use of hydrogen peroxide. Actually, some metals have a strong catalytic power to generate highly reactive hydroxyl radicals (.OH). ... Nowadays, the Fenton's reaction is used to treat a large variety of water pollution such as phenols, formaldehyde, BTEX, pesticides, rubber chemicals and so on.
Fentonova reakce
Fenton objevil v 1894 že několik kovů, specielně železo, má zvláštní schopnost předávat kyslík, které rozvíjí použití H2O2. Ve skutečnosti několik kovů má silnou schopnost tvořit hydroxylové radikály OH. Dnes se používá na velice všestranné čištění vod od fenolů, formaldehydů, BTEX, pesticidů, chemikálií gumy atd.
Což by mohlo i naznačovat důvod, pro si tělo v případě infekce volné železo z organismu ukládá do zásob ve feritinu. Nejspíš si tím lokalizuje obrannou oxidaci, bráně se všeobecné hydroxylaci při zánětech.
Doufám, že je všem jasné, co byla teorie oxidačního stresu za šílenej vynález. Pořád a znova se vracíme k H2O2 peroxidu vodíku u kde čeho, co souvisí s naší imunitou. Zde taky se možná objevuje, proč EU nechce H2O2 volně na trhu, anžto už jeho chlastání definitivně nadělá dost poctivé práce. Žádnej peraceton. Zdraví.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Patrick Flanagan
Jesti nesmírně zajímavý šotek, který dostal do vínku od jakéhosi pana Coandy, ano, toho Coandy, jisté znalosti dlouhověkých ledovcových vod z nichž nejznámější je Hunza voda. Tady jen krátké videjko v anglině ve kterém říká, že pokračováním ve výzkumu a rozbory vody mnoha dalších zdrojů, z nejléčivějších a nejdlouhověčejších vod nejen z ledovců, ale taky třeba z Lurd, se mu dostalo povědomí, že všechny obsahují vysoké procento negativně nabitých iontů vodíku. Ale. Je to podle něj prý dost podmíněno tím, že je vodík obalen mikro clastrem čeho? Vody. V jaké podobě? Prej 60 molekulová Buckyball.
Že jsem nejenom na Flanaganovi seděl celý den, i když nemám dosezeno, ale taky na dalších a poněkud souvisejících povídáních o vodě, taky jsem se domákl, že to obalení dovede zařídit správně točivá, či neutrálně točivá tubulence. Neutrálně točivá pochází buďto od pana Schaubergera v podobě nasřídačku orientovaného sousledného rotovaní vody ve vírech, což je trochu málo nepraktické, nebo od delfínů, kdy je rotována v kruhu, tedy spíš v toroidu. Přirozennější je vodě podzemní spíše ta Schaubergrovina. Nicméně, podle výsledků vodíkové vody produkované řekněme hořčíkovým ingotem se nabízí možnost, že některé vody za danných podmínek dokáží vodík obalit spontáně i v klidu a asi by na to stačil negativní náboj indukovaný stálým, statickým, pozitivním nábojem.
Dále, psychické ovlivňování vody jako je třeba spinování vykazuje v mnoha i vědeckých pracech, avšak nepublikovaných v mainsreamu, že vodní klastry lze vytvářet prakticky na zakázku a i zde se nabízí možnost, že vodíkovou vodu lze dále upravovat při správném a specifickém záměru čaroděje a čarodějové jsme všichni, opět na správnou formu vodíkového klastrování. Tím by se nejspíše zvýšila konzistence klinických výsledků. ny ty klastry totiž mění tvary nejen všeobecně tím, že člověk vodu hladí slovy, ale také daleko specifičtěji záměrem, co od té vody člověk vlastně chce.
Před časem jsem se tu pustil do nějakýho animála který se odvolával na jakéhosi doktora doktora, který tvrdil, že Hunza voda a vody z ovoce jsou prakticky vodou destilovanou. Dobře jsem udělal, protože jsem zjistil že to byl právě Patrick lanagan, ze kterého dotyčný MuDr. čerpal s virtuózním nepochopením danného předmětu které pak vyblil na net. Ale, je tam jeden háček a to ten, že voda alespoň přímo z ledovce obsahuje prý nulu rozpuštěných minerálů v ionické formě, čímž je nejspíše míněno chloridy, uhličitany atp, zato že prý obsahuje mimo toho vodíku hromadu prý elektricky neutrálních kolidů, což by nasvědčovalo spíše na kysličníky (bohužel se literatura vyjadřuje takto neurčitě, či všeobecně a nelze si to přebrat) které nepřevyšují velikostí 5 nanometrů a které jsou pro účinky možná také velice důležité a udržují clastrování a tím polapení vodíku ve vodě i několik let.
Pan Flanagan se v tom šťoural dlouhá léta a podařilo se mu Hunza vodu dost přesně zreplikovat i s jejími účinky v laboratoři, aj ji prodává a asi by se na to dal najít patent(y), vychutnat si právničinu a vydolovat z něj snad takto poněkud přesnější informace. V každém případě se nám pár věcí sešlo co se týče vodíkové vody, které se mi děsně líbí.
No a abych potěšil i Anriho bylinkářmkou duši, rostinky to ovlivňování samozřejmě taky dokáží, i když tam je otázkou jak moc a v jakém specifickém smyslu. Nicméně vzhledem k tomu, že si tu vodíkovku taky vyráběj a prý fotosyntézou ho pak lepí na carbon a kyslík do podoby karbohydrátů, asi to bude správným směrem.
Dále jsem se v té literatuře domákl, a to možná nebude novinka, ale definitivně je to třeba připomenout, že naše tělesné spalování je vodík-kyslík, i když vodík je brán z karbohydrátů kterýma se cpeme v mnoha podobách v chemických reakcích které vodík neuvolňují v plynné podobě. Potud fajn. Co mne ale dostalo je numero, které tvrdí, že to spalování vyjde denně u jednoho člověka na (1/2lb) 1/4 kila vodíku. To by přepočítáno na kila karbohydrátů mělo vyjít tak někde kolem 14x tolik, což je cca 3.5kg totálně strávených karbohydrátů z potravy, což bude minimálně kolem cca 8-12kg sušiny anžto celulóza a spousta složitých škrobů je človíčkovi nestravitalná. Připočítáme-li nějaký ten jiný odpad jako jsou minerální kysličníky a kdo ví co dalšího jako odpad včetně obsahu vody v potravinách, vylezeme ještě minimálně na 2x tolik, takže takže řekněme 20kg. Někdy se člověk nestačí divit, k čemu se lze chutě a kaloricky přes matiku dopracovat na základě blbých předpokladů, jako je třeba spotřeba energie člověka na vlastní vytápění a mechanický pohyb atd. To jen jako perla.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Že jsem nejenom na Flanaganovi seděl celý den, i když nemám dosezeno, ale taky na dalších a poněkud souvisejících povídáních o vodě, taky jsem se domákl, že to obalení dovede zařídit správně točivá, či neutrálně točivá tubulence. Neutrálně točivá pochází buďto od pana Schaubergera v podobě nasřídačku orientovaného sousledného rotovaní vody ve vírech, což je trochu málo nepraktické, nebo od delfínů, kdy je rotována v kruhu, tedy spíš v toroidu. Přirozennější je vodě podzemní spíše ta Schaubergrovina. Nicméně, podle výsledků vodíkové vody produkované řekněme hořčíkovým ingotem se nabízí možnost, že některé vody za danných podmínek dokáží vodík obalit spontáně i v klidu a asi by na to stačil negativní náboj indukovaný stálým, statickým, pozitivním nábojem.
Dále, psychické ovlivňování vody jako je třeba spinování vykazuje v mnoha i vědeckých pracech, avšak nepublikovaných v mainsreamu, že vodní klastry lze vytvářet prakticky na zakázku a i zde se nabízí možnost, že vodíkovou vodu lze dále upravovat při správném a specifickém záměru čaroděje a čarodějové jsme všichni, opět na správnou formu vodíkového klastrování. Tím by se nejspíše zvýšila konzistence klinických výsledků. ny ty klastry totiž mění tvary nejen všeobecně tím, že člověk vodu hladí slovy, ale také daleko specifičtěji záměrem, co od té vody člověk vlastně chce.
Před časem jsem se tu pustil do nějakýho animála který se odvolával na jakéhosi doktora doktora, který tvrdil, že Hunza voda a vody z ovoce jsou prakticky vodou destilovanou. Dobře jsem udělal, protože jsem zjistil že to byl právě Patrick lanagan, ze kterého dotyčný MuDr. čerpal s virtuózním nepochopením danného předmětu které pak vyblil na net. Ale, je tam jeden háček a to ten, že voda alespoň přímo z ledovce obsahuje prý nulu rozpuštěných minerálů v ionické formě, čímž je nejspíše míněno chloridy, uhličitany atp, zato že prý obsahuje mimo toho vodíku hromadu prý elektricky neutrálních kolidů, což by nasvědčovalo spíše na kysličníky (bohužel se literatura vyjadřuje takto neurčitě, či všeobecně a nelze si to přebrat) které nepřevyšují velikostí 5 nanometrů a které jsou pro účinky možná také velice důležité a udržují clastrování a tím polapení vodíku ve vodě i několik let.
Pan Flanagan se v tom šťoural dlouhá léta a podařilo se mu Hunza vodu dost přesně zreplikovat i s jejími účinky v laboratoři, aj ji prodává a asi by se na to dal najít patent(y), vychutnat si právničinu a vydolovat z něj snad takto poněkud přesnější informace. V každém případě se nám pár věcí sešlo co se týče vodíkové vody, které se mi děsně líbí.
No a abych potěšil i Anriho bylinkářmkou duši, rostinky to ovlivňování samozřejmě taky dokáží, i když tam je otázkou jak moc a v jakém specifickém smyslu. Nicméně vzhledem k tomu, že si tu vodíkovku taky vyráběj a prý fotosyntézou ho pak lepí na carbon a kyslík do podoby karbohydrátů, asi to bude správným směrem.
Dále jsem se v té literatuře domákl, a to možná nebude novinka, ale definitivně je to třeba připomenout, že naše tělesné spalování je vodík-kyslík, i když vodík je brán z karbohydrátů kterýma se cpeme v mnoha podobách v chemických reakcích které vodík neuvolňují v plynné podobě. Potud fajn. Co mne ale dostalo je numero, které tvrdí, že to spalování vyjde denně u jednoho člověka na (1/2lb) 1/4 kila vodíku. To by přepočítáno na kila karbohydrátů mělo vyjít tak někde kolem 14x tolik, což je cca 3.5kg totálně strávených karbohydrátů z potravy, což bude minimálně kolem cca 8-12kg sušiny anžto celulóza a spousta složitých škrobů je človíčkovi nestravitalná. Připočítáme-li nějaký ten jiný odpad jako jsou minerální kysličníky a kdo ví co dalšího jako odpad včetně obsahu vody v potravinách, vylezeme ještě minimálně na 2x tolik, takže takže řekněme 20kg. Někdy se člověk nestačí divit, k čemu se lze chutě a kaloricky přes matiku dopracovat na základě blbých předpokladů, jako je třeba spotřeba energie člověka na vlastní vytápění a mechanický pohyb atd. To jen jako perla.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 291
- Registrován: sob 29 led 2011 19:43
- Bydliště: Zlínský kraj
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Zdravím akvaristo,prosím Tě,jak pokračuješ nebo nepokračuješ s magnezium chloridem a askorbátem sodným?Jaké máš zkušenosti po delší době? Díky,Milada.akvarista píše:Přiznávám se dobrovolně Slávku že toto používám už přes měsíc,nechtěl jsem to psát dokud si nebudu jistej že to funguje dlouhodobě. ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 6292
- Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
- Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Už se nám probudil i Merlin a poslal mi tohle.
Takže už nám začíná ohledně oxidačního stresu a antioxidantů otáčet i veleortodoxní NCI, National Cancer Institute (USA) http://www.cancer.gov/cancertopics/fact ... tioxidants a další http://www.aaas.org/news/science-transl ... rowth-mice. Všici to už desetiletí vědí a vzalo to až Japonce kteří klinická fakta uveřejnili ve spojitosti s vodíkem. To ještě ty mrchy emerický hází stále hydroxylový a oxidační radikály do jednoho pytle.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Takže už nám začíná ohledně oxidačního stresu a antioxidantů otáčet i veleortodoxní NCI, National Cancer Institute (USA) http://www.cancer.gov/cancertopics/fact ... tioxidants a další http://www.aaas.org/news/science-transl ... rowth-mice. Všici to už desetiletí vědí a vzalo to až Japonce kteří klinická fakta uveřejnili ve spojitosti s vodíkem. To ještě ty mrchy emerický hází stále hydroxylový a oxidační radikály do jednoho pytle.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- milda
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 1294
- Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Antioxidanty podporují vznik rakoviny, ukázala studie
http://www.novinky.cz/veda-skoly/326339 ... tudie.html
..a teď už jsem z toho úplnej jelen.....
http://www.novinky.cz/veda-skoly/326339 ... tudie.html
..a teď už jsem z toho úplnej jelen.....
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- poota
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 5830
- Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
- Bydliště: Praha
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Proč??milda píše:..a teď už jsem z toho úplnej jelen.....
Copak sis ještě nevšiml, že vědové dokážou svými výzkumy seriózně prokázat naprosto protichůdné věci?!
Pak už záleží jenom na tom, co se zrovna někomu hodí do krámu - a média to vytáhnou na světlo Boží jako nezpochybnitelnou pravdu, která platí do té doby, než se někomu momentálně "mocnějšímu" hodí do krámu pravý opak.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Příspěvky: 130
- Registrován: stř 19 kvě 2010 20:21
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Ahoj!milnem píše:Zdravím akvaristo,prosím Tě,jak pokračuješ nebo nepokračuješ s magnezium chloridem a askorbátem sodným?Jaké máš zkušenosti po delší době? Díky,Milada.akvarista píše:Přiznávám se dobrovolně Slávku že toto používám už přes měsíc,nechtěl jsem to psát dokud si nebudu jistej že to funguje dlouhodobě. ...
Už to v tak obrovských dávkách nepoužívám.Jedu jen udržovací-5g chloridu magnesia buď vypít a nebo natřít na kůži-podle toho jak na to mám čas.Hladina magnesia se mi opravdu zvedla ale už mi to pak nedělalo dobře.Lipo C už taky nedělám tak často a flákám to spíš C s prodlouženým vstřebáváním.Dočetl jsem se že jak vysoké dávky hořčíku tak Céčka spouštějí chelaci těžkých kovů a já mám plnou hubu plomb a nemám prachy na výměnu tak nechci riskovat že mi to vyplaví nějakou rtuť do těla a pak se ta nová z plomb neusadí třeba někde jinde kde bude škodit víc.
-
- Zasloužilý člen
- Příspěvky: 291
- Registrován: sob 29 led 2011 19:43
- Bydliště: Zlínský kraj
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování