E_man píše:A(&F) píše:... E-mane, dotaz ... než bylo Rivalem odklizeno do skryté části, pročetl sis důkladně celé vlákno "Obdržel by MIRKO" ... ??? ...
Noo nepřečetl.
Dokonce jsem se ani nepodíval na "povinnou četbu" kterou jsi rozesílal v SZ.
... no, koukám, že věci stále nazýváš tím, čím nejsou ... např. "rudé nástěnky" + "červené plakáty" (tedy mých podpisů, napsaných přitom
hnědočervenou barvou =
[color#BF0000]), "povinná četba" (která přitom povinná není), atd. ...
......
jsi zkrátka manipulátor jak vyšitej ...
...
(jinak k těm barvám ti mohu pouze doporučit to stejné, jako před časem Křepelkovi, když mě neoprávněně káral na neoprávněné použití "modré barvy" (přestože já použil "šedivou"
) ...
"ve vší uctivosti si nech zkalibrovat monitor (popř. i oči + to co máš za nimi) ... pokud to však vzniklo pouze z tvé neutuchající potřeby se do mě neustále navážet, pro příště si laskavě vyber méně lacinou záminku" ... )
...
a pokud někdo z příjemců v tobě zaslané SZ necitoval tu onu mou SZ (jak ty říkáš "povinnou četbu", kterou jak říkáš jsi nečetl),
tak seš navíc i lhář, jelikož jak potom vysvětlíš, že máš k dispozici hlášku, jenž jsi použil ve svém příspěvku
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... ii#p137948 (která se přitom krom jediné SZ nikde jinde na fóru neobjevila) ...
...
E_man ve píše:( viz "..ani nevíš, jak bych mu tu bestii přál..." a pod.).
... to, že posuzuješ události bez znalostí kauzality, tak k tomu už opravdu není co dodat ...
..... neb tak se totiž chová snad jedině "naprostej k****n", kterýmu vůbec nezáleží na pravdě (popř. jen má chuť se hádat a dohadovat, protože mu to nejspíše dělá náramně dobře) ... příp. se tak chová úplný pomatenec anebo ten, kdo slepě/úmyslně hájí někoho jiného, kdo je přitom "zmetek" ...... tož chlape, ponechávám pouze na tobě, kam se zařadíš, neb v tomto případě již více možností totiž není ...
...
...
... Anri ...
-----------------
PeS: ... mmch, E-mane, svůj názor na tebe jsem si udělal již před před rokem a půl, kdy uprostřed mé přednášky u Jeffa (týkající se dopadů zákona na svépomocnou montáži solárních panelů, kamen, atd.) jsi na celý sál začal neslušně nahlas hulákat
"co to plácáš za blbosti, dyť to je proti selskýmu rozumu" (než ti aj ostatní členové setkání potvrdili, že takovýto zákon opravdu existuje, tudíž že žádné blbosti neplácám) ...... jak vidno, tak v tvém případě "ohánět se selským rozumem" je zřejmě něco zcela jiného, než jej "zdravě používat" ...
...
==================
... pro úplnost ještě uvádím výše zmíněnou SZ z 25 března 2015, aby bylo vidět v jaké souvislosti bylo použito E-manem nazvané "osobní napadání", ... tedy ono
"ani nevíš, jak bych mu tu bestii přál" ... (odkazy v citaci jsou samozřejmě nefunkční, jelikož po Rivalovo "odklizení" tyto všechny směřují do skryté části vlákna)
A(&F) píše:to: ... Rival
cc: ... Poota, SDK
bcc: ... pár (desítkám) lidí, které to jistě pobaví ...
... nebo jim to alespoň trochu otevře oči ... (
) ...
-----------------
Ahoj Rivale, ...
... v souladu s pravidly FuP podávám tímto odvolání proti mě udělenému varování za příspěvek
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 59#p136159 (jehož se mi dostalo od Pooty, viz citace níže), které mi dle mého názoru bylo uděleno v rozporu s pravidly FuP, jelikož to, co napsal Adam je "naprosto evidentní případ chronického
řiťolezectví" ... nehledě na to, že v tomto případě se pouze odkazuji na svůj postarší příspěvek, který přitom závadným shledán nebyl (protože jinak bych přece za něj musel dostat varování, nuo né??) ...
...
... takže Tě tímto prosím, zkroť si pls ty svý dva "Globáně Moderátorský Vlčáky", co tu teď se značným zpozděním naprosto zbytečně vrčej a ceněj zuby ...... neb cca před týdnem, kdy měli oba dostatek možností dokázat, že jim skutečně jde o blaho fóra, tak namísto toho však pouze "podkuřovali dámičkám" svými oceněními a tiše přitom přehlíželi jejich bezostyšné vulgární nadávky, jimiž mě dotyčné houfně častovaly ... kdy během toho událého incidentu ("kauza vybrakovaných vlčích SZ") ani jedné z "tří grácií" nebylo uděleno žádné varování (i přestože se jednalo o zcela jasné přímé osobní napadání), ...... pouze později (tedy až po výzvě uživatele mahatma
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 92#p135792) SDK dodatečně umístil do
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 80#p135780 jakousi nic neřešící prosbu ve znění:
"Nechte si prosím vás to neuctivé vyjadřování. Všichni. Děkuji, SDK", ale již více nezasáhl (stejně tak jako Poota
), ba dokonce později se mě SDK ještě snažil porůznu zesměšnit (např.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 29#p136029) ... navíc od okamžiku včerejšího definitivního odejmutí mých moderátorských práv se již pouze samolibě usmívá a již ani neodpovídá na otázky, na něž by přitom měl ze své pozice GMV odpovědět (viz např.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 53#p136153 v nově vytvořeném vláknu ) ...
... atd. ... no nic, darmo mluvit, natož psát ...
...
... aneb jak v mailu pravil NAVAR (zveřejňuji s jeho souhlasem): ...
"Doprdele co dělá Rival (samozřejmě ho pozdravuj), tohle je pokud se nemýlím je fórum pro lidi a ne o nějaké vlčici a křepelce, a tom co mezi sebou mají. (ani nevíš jak bych mu tu bestii přál :-DD)" ...
... tož Rivale předem dík za posouzení uděleného varování (i toho předchozího od SDK), ať už bude Tvé resumé jakékoliv ...
... měj se fajn ... v rámci možností Ti přeji pohodový den ...
... Anri ...
------------
PeS: ... je mi líto, že jsem byl donucen sáhnout až k tomuto rozeslání i mezi ostatní uživatele, ale opravdu to bylo provedeno pouze v dobré víře, jelikož se mi vůbec pranic nelíbí, co se zde děje ze strany zbylých globálních moderátorů ...
...
(všem těm, kteří si
myslí, že se jich zmíněné události nijak ne(do)týkají, se tímto omlouvám za "nevyžádanou zprávu" ...
)
PeSS: ... jo ... a Adamovi to přeposílat nemusíte, ... byl totiž jedním z adresátů uvedených ve skryté zprávě ......
... i když proč jsem mu to vlastně posílal, vždyť přece musí vědět, jak se chová (když je takovej "znalec chování jiných" ...
) ...
poota píše:Z důvodu porušení pravidel vám bylo uděleno varování od administrátora nebo moderátora tohoto fóra.