Ilem píše:1. Co dělá MMS se symbiotickými mikroorganizmy? .... ale co s tím chlórem? ...
Nazdar Ileme. Ono s tím chlórem to bude dost zajímavé, hlavně pak co se týče jeho forem.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=125610#p125610 Taky je třeba se podívat na to, že s chlórem operují docela úspěšně nejen lidi, ale i rostliny, a jak vidno i mnoho bakterií. Je tedy otázkou, na jakou formu a za jakých okolností se mění chlór obsažený ve chlordioxidu při jeho metabolizaci a jaká forma jakého pategenu je na dannou formu citlivá.
Jinak kyselost organizmu bych neviděl jako příčinu nemocí, ale jako následek, kdy se tělo snaží něco tou kyselostí vybouchat, podobně jako horečkou. V podstatě to vyplývá z faktu, že hodně lidí si pomohlo užíváním jablečného octa, což naprosto potírá teorii kyselosti organizmu coby nějaké příčiny nemocí. Samozřejmě totéž se týká zvýšené alkalózy. Překyselování, nebo přezásadování organizmu dle mne může v mnoha případech odstranit příčiny nemoci, ale nejeví se mi jako ideální způsob léčby příčinností. Spíše jde mnohdy o léčbu příznakovou, i když existují jisté vyjímky. Léčby ClO2, H2O2, a hlavně pak čímkoliv, co silně provokuje přirozenou aktivitu imunního systému, se mi jeví jako podstatně rozumnější metody.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.