Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Magnetické Motory
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Re: Magnetické Motory
Zavazi na ramenach pripevnene ke kolu musi mit vsechny stejnou vahu a vyuziva se zemske gravitace, vykon se bude odvijet od vahy zavazi a delky ramen. Nejsem schopnej rict ani spocitat jaky bude prebytek energie, vetsi cast energie se spotrebuje na zvedani zavazi ta mensi potom zbude. Odhaduju pomer tak 2:1 kdyz budu optimista tzn. ze dve tretiny vahy pujde nahoru a jedna tretina gravitacni vahy pujde dolu, pri 50 kilech by tak zbylo cca 15kg a s ramenem kolem 1m by nastal slusnej prebytek. Je to prakticky neomezeny na velikosti, tak udelat treba 500kg zavazi a jsme energeticky nezavisly
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Nedelal jsem to, byl to jen nastrel jak sestrojit jednoduchy samobezny stroj s prebytkem energie
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...škoda, že jen nástřel...
...zkus se pokusit "něco" zbastlit....vypadá to dobře...pokusem nic nezkazíš... závaží do 1 kg...
...zkus se pokusit "něco" zbastlit....vypadá to dobře...pokusem nic nezkazíš... závaží do 1 kg...
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Daruji komukoliv několik vyrobených motorů a několik set různých magnetů i s poznatky. Stálo to docela hodně peněz a je mi líto to teď hodit do nějaké bedny a někam odložit.
Zkoušel jsem udělat magnetický motor, ale myslím, že tudy cesta k volné energii nevede. Pokud jste někde viděli, že to funguje pak to byla jen dobře vyladěná setrvačnost. Mé motory dokáží také běžet až několik hodin jenže stačí přiložit jakýkoliv otáčkoměr, který měří otáčky v desetinách a hned je vidět, že od samého začátku otáčky pomalu klesají i když se rotor točí a vypadá jako, že jede sám. Samozřejmě jakékoliv zatížení ho velice rychle zastaví.
Pokud je tedy někdo přesvědčen, že jemu to fungovat bude daruji mu vše co kolem toho mám a zaplatím i poštovné. Stačí mě jen přesvědčit, že to nedávám někomu kdo to někde vymění za cigára. Jak mě přesvědčit? To nechám na vás…
Zkoušel jsem udělat magnetický motor, ale myslím, že tudy cesta k volné energii nevede. Pokud jste někde viděli, že to funguje pak to byla jen dobře vyladěná setrvačnost. Mé motory dokáží také běžet až několik hodin jenže stačí přiložit jakýkoliv otáčkoměr, který měří otáčky v desetinách a hned je vidět, že od samého začátku otáčky pomalu klesají i když se rotor točí a vypadá jako, že jede sám. Samozřejmě jakékoliv zatížení ho velice rychle zastaví.
Pokud je tedy někdo přesvědčen, že jemu to fungovat bude daruji mu vše co kolem toho mám a zaplatím i poštovné. Stačí mě jen přesvědčit, že to nedávám někomu kdo to někde vymění za cigára. Jak mě přesvědčit? To nechám na vás…
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Ake mas rozmery magnetov? Mne by sa mozno zisli, kludne za ne aj zaplatim.samtialfarst píše:Daruji komukoliv několik vyrobených motorů a několik set různých magnetů i s poznatky. Stálo to docela hodně peněz a je mi líto to teď hodit do nějaké bedny a někam odložit.
E = m(a2+b2) ...keď sa Einstein spojí s Pytagorom
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 4 poděkování
Ano, má rozměry magnetů.martel píše:Ake mas rozmery magnetov? Mne by sa mozno zisli, kludne za ne aj zaplatim.samtialfarst píše:Daruji komukoliv několik vyrobených motorů a několik set různých magnetů i s poznatky. Stálo to docela hodně peněz a je mi líto to teď hodit do nějaké bedny a někam odložit.
A možná bys za ně i zaplatil.
Ale nemáš za co...
Zvlastne,ze tym,co tu neposkytuju nacrt svojho motoru,tak im motory bezia i niekolko hodin,zatial co vsetci,ktori sa tu podelili o svoje konstrukcie motorov,tak im motor nedokaze ani po 10 rokoch dat aspon dve otacky
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 4 poděkování