Z videa si všimněte, že kulička k magnetu nepřiskakije živelně../ začátek představení/..manipulátor tudíž má "pravděpodobně"

O přesycení kuličky nemůže být řeč, i kdyby měl ten člověk na podstavečku neodym. Na to je moc daleko. Clonka jenom momentálně přebere i to málo pole kuličce. Reprákový magnet to udělá taky, na tom nezáleží, to doladí vzdálenost. Ahoj, Slávek.martin11 píše:zdravím...nad problémem také dumám, a diskuse , jak jsem pochopil se stáčí směrem jak zbavit kuličku magnetického přesycení...nějakou clonkou, která je pravděpodobně , podle dohadů výše, umístěna v loukoti nebo ráfku U profilu rotoru.
Tohle celé je nutně cesta za Chocholouškem, s tím se musí počítat.buky píše:Skouším i tak i onak a ni za toho boha dosáhnout permanentní nerovnováhu.
Myslel jsem že clonkou (trafo plechy) ovlivním - oslabím mag. pole natolik, že se trvalá nerovnováha podaří. Je to opravdu k neuvěření kolik experimentů existuje a stále nic.
...
Ješte stále věřím, že tam bude nějakej fígl, ale už jsem pomalu zrelej na psychiatrii.
Jsou "nějak jinak" dělané.děda Slavík píše: Že by ty magnety z PC byly nějak jinak dělané???? Co vy na to?
Skoušel jsem ale bez výsledku a to jsem těma magnetama přímo čaroval,tak nevím kde jsem udělal chybu.Dodržel jsem i počet magnetů,jak jste jistě zaznamenaly není jich stejný počet na každé straně.děda Slavík píše:Našel jsem tam jednu hračku ...
ŽE BY TY MAGNETY Z HARDISKU BYLY DĚLANÉ JINAK? CO VY NA TO??